• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarrrrrr:) Sağlık ocağına gittik bugün. Kan ve idrar tahlili alındı. Tahlil sonuçlarına göre kan ilacı ve vitamin verilecek. Ebemiz çooookkk tatlı ve 30 yıllık meslek hayatı var. Tam anlamıyla profesyonel. Neredeyse 45 dakika beslenme ile ilgili konuştu benimle ve günlük beslenme tablosu yaptı. Beslenme tablomuzu temize çektim ve sizlerle de paylaşmak istedim:)

20141119_101936.webp

Günaydın Kızlar dün gelemedim çok hızlı ilerliyor geçmişi takip edemiyorum...

Umarım herkes iyidir. Bu sabah karnıma baktım aynadan çizgim baya belirginleşmiş ve iki gündür ufak da olsa bebeğimi hissediyorum dun doğum günümdü sabah serviste dalmıştım o an hissettim bir de bu sabah kalvaltı yaptıktan sonra hissettim :)

Karnımda artık büyüdü ama bilmeye hamile olduğumu anlamaz kalın şeyler giydiğim için...

Ben hala bebeğime hiç birşey almadım ayın altısında detaylı ultrason var ondan sonra hastane çıkışı olacağım bir kaç bir şeyler alacağım kenarda hazır beklesin benim ablamda yengemde erken doğum yaptı ilk doğumlarında hazırlıksız yakalandığımız için acil şeyleri alıp yıkayıp hazırlayacağım her ihtimale karşı...

Bebeğimin beşiğide hazır 1 yaşına kadar kullanabilir eşimin patronu verdı sağolsun...

Çok yazdım ya sizler nasılsınız?

Günaydın kızlarrrrrr:) Sağlık ocağına gittik bugün. Kan ve idrar tahlili alındı. Tahlil sonuçlarına göre kan ilacı ve vitamin verilecek. Ebemiz çooookkk tatlı ve 30 yıllık meslek hayatı var. Tam anlamıyla profesyonel. Neredeyse 45 dakika beslenme ile ilgili konuştu benimle ve günlük beslenme tablosu yaptı. Beslenme tablomuzu temize çektim ve sizlerle de paylaşmak istedim:)

Eki Görüntüle 1307921
Gunaydin canim asini olmusmuydun sen

kizlar benik.esimin dogum gunu onumuzdeki ay gerci ne anlar . incelikden supriz birseylr yapmak istiyorum ama ne yapcamida.bilmiyorum bana kalsa.biseler yaparim boyle evle ilgili ama evde bize ait olan tek sey yatak odamiz kaynana kayinpeder ev kalabalik hafta sonu daha kalabalik oluyo kocamla hic yanliz kalamiyoruz esim tatil istemiyor ben isi biraktim masraf die ailesi icin bana dio sana sirt donerim onlar yok die ailesini istemedimi daha ona hic demedim ama istemiyorum cunku dun babam geldi babam birak bilgisayari karsinda adam var konusalim cocuk gibi bune dedi babasi demek adam yerine koymuyorum seniki dedi bakmiyorum babam baya alindi babasindan nefret ediyorum. annesi bu gun ne telefon o kadar bakiosun manitan mi var dedi bende bi arkadasim yeni hamile cocunu kaybedebbilir die konustuk o hemen ölürse ölsün ne var cok birsey oldu olmadi bi sacma konusma basladi dedim ilk cocuk herkez icin heycan die oyle yerler vuruyorki ne kabalik acikcasi sogudum ama esime yeter artik ayir evide demedim sadece ailesinin benim aileeme karsi daha ii olmasi istedim yani anlicaniz supriz yapacam ama nasil gece olmadan suslenemem odam disinda birseyde yapamam disari cikalim desem kocam ne gezdirir ne anlar vasat tam ne yapcam sasirdim ya

Bugün hic tadim yok kolumu kaldiramiyorum.keşke annem yaninda olsaydi.tek kalmaktan biktim artik.hic kimse yok tek bir arkadaş bile.hadi hepiniz toplanıp bana gelin:-(
Canım hepimiz aynı durumdayız bende memleketimden ayrıyım ailemden, yeni taşındık bu şehre komşular kendi halinde , arkadaşım yok doğru dürüst kadınlar kulubündeki kızlarla konuşup biraz sosyalleşiyorum bilgisahibi oluyorum inan kendimi yanlız hissetmiyorum o zaman, iyiki bulduk birbirimizi doğumdan sonrada vakit buldukça konuşuruz hep, hem yakın arkadaşına bile bu kadar şeyleri sorup öğrenemezsin. Gecende benimde aklıma kadınların günü geldi çocukken annemle giderdik 29 yaşındayım daha hiç gün grubum olmadı gitmedim ahhh diyorum kadınlar pastayı böregi dolmayı yapsa beni çagırsa bende yemeye gitsemm, günü bir tarafa bırak annenle aynı şehirde olsan canının çektiği herşeyi yapar hoop hazır sofraya oturursun ama böyle biz yemek yapmasak 1 tabak yemek veren bile yokkk

Günaydın herkese benim 2- gündür çok başım ağrıyor sizlerde de var mı bu durum? Yani sersem gibiyim tahlillerim yeni yapıldı kan değerlerim iyiydi ama dün derse girerken 3-4 kere başımın döndüğünü yerin ayağımın altından kaydığını hissettim.

Benim eşim kendi kaşındı :KK76: ben daha erken diyordum o çok istiyodu sonra beni de ikna etti. Şimdilik bi kıskançlık belirtisi yok ama doğunca nolur bilemem daha beter duruma düşecek haberi yok 40 gün:KK45::KK70:

Yazık kocalarımıza beeee:KK45: Adamların gözü dönecek iyice:KK14:

Gunaydin canim asini olmusmuydun sen

Günaydın bitanem. Olmadım daha, ebemiz 24. haftada çağıracak. Seninki yapıldı mı?

Bugün hic tadim yok kolumu kaldiramiyorum.keşke annem yaninda olsaydi.tek kalmaktan biktim artik.hic kimse yok tek bir arkadaş bile.hadi hepiniz toplanıp bana gelin:-(

Canımın içiii:cry: Deme öyle... Keşke yakın olsaydık inan ki gelirdim. Evini bile temizlerdik beraber, yemeklerini yapardık... Üzdün beni be:cry:

kizlar benik.esimin dogum gunu onumuzdeki ay gerci ne anlar . incelikden supriz birseylr yapmak istiyorum ama ne yapcamida.bilmiyorum bana kalsa.biseler yaparim boyle evle ilgili ama evde bize ait olan tek sey yatak odamiz kaynana kayinpeder ev kalabalik hafta sonu daha kalabalik oluyo kocamla hic yanliz kalamiyoruz esim tatil istemiyor ben isi biraktim masraf die ailesi icin bana dio sana sirt donerim onlar yok die ailesini istemedimi daha ona hic demedim ama istemiyorum cunku dun babam geldi babam birak bilgisayari karsinda adam var konusalim cocuk gibi bune dedi babasi demek adam yerine koymuyorum seniki dedi bakmiyorum babam baya alindi babasindan nefret ediyorum. annesi bu gun ne telefon o kadar bakiosun manitan mi var dedi bende bi arkadasim yeni hamile cocunu kaybedebbilir die konustuk o hemen ölürse ölsün ne var cok birsey oldu olmadi bi sacma konusma basladi dedim ilk cocuk herkez icin heycan die oyle yerler vuruyorki ne kabalik acikcasi sogudum ama esime yeter artik ayir evide demedim sadece ailesinin benim aileeme karsi daha ii olmasi istedim yani anlicaniz supriz yapacam ama nasil gece olmadan suslenemem odam disinda birseyde yapamam disari cikalim desem kocam ne gezdirir ne anlar vasat tam ne yapcam sasirdim ya
Canım seni üzmek istemem ama eşin süprizi hiç hak etmiyor, sen ona süpriz yapıp hediye alsan belki masraf oldu diye düşünür bilemiyorum, bana kalırsa masraf diyede başının etini yiyeceklerine bir yaş pasta yap evde yeter hediye alma, Güzel bir kışlık kıyafet al demek geiyor içimden sma hediyene belki eşin kayınvaliden kaç paraya aldın masraf diyecekler seni yine üzecekler bence hiç önemseme şuan el üstümde tutulması gereken sensin ama hepsi yerden yere vuruyor babana da saygı göstermiyorlar hiç hediye falan alma . Eger degerini anlayıp degişirse gelcek yıl gğzel bir hediye alırsın, Ayrıca sen ona verilecek en güzel hediyeyi vermişssin bir yavrunuz olacak

kızlar dun dr a gıttım. cok sukur memnun kaldım. herseyı ınceledı sordu sorusturdu. ayrıntılı usg ıcın 6 aralık a gun aldım. cok sukur bebsım ıyı . 378 gram . 1 hafta onden gıdıyo. veeeeeee cinsiyetimiz kesınlestı KIZZZZ. allaha hakkımda hayırlısını vermesı ıcın dua ettım . cok sukur.

Back
X