2015 Nisan Anneleri

Trikoya da olur canım. Renk ağartma derdi de olmaz trikoda. Ben de Ankara'dayım ve yağmurdan güneşi göremedim bugün:KK43:

Yarin bi deneyim canim cok sagol. Olmazsa gitti kazaklar ya:( dimi bugun cok kasvetliydi hava. Aksam yürüyüşe çıktım. Islandim 2 tur atabildim geri girdim eve

Bebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasam:nazar: herseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi :nazar:eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum

Oooh masallah pasaya, nazar degmesin. Senin de gozun aydin annesi. Canim ordaki rakamla 7 yi carpiyosun oyle bulunuyodu boyu yanlis hatirlamiyosam

maşallah içerde hiç durmuyor teyzesi, annesine de hiç hissettirmiyo:anneadayı: sıpa ama bugün hissettimde gördüm de çok şükür:KK66: çok sağlıklı dedi doktorumuzda senin kuzucunda iyiymiş:nazar: çok sevindim bitanem boy ve kilolarında da pek fark yok senin sıpayla:KK9: allah hepimize sağ salim kavuştursun yavrularımızı eller ayaklar hiç durmadı yüzünün güzel bir pozunu yakalamak için çok uğraştık ama nafile anası gibi inat çıktı :KK53: bende doyamadım canım valla:mad:
Maşallah ona maşallah yerim yer afiyetle hemde :kk77: bizimkine doktor poz vermeyi sevmiyo çok hareketli diyo :anneadayı::KK46: Rabbim doğduktan sonra doymayı nasip etsin Ayy nasıl bi cümle oldu :KK15: koskocaman öpüldün güzel teyzoş

Bebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasam:nazar: herseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi :nazar:eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum
FL uzunluğunu 7 yle çarp canım :KK51:

Canım nasılsın Ne zamandır girmiyordum göremedim seni bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi bizimki kız olacakmış :) Birde aşı yaptırdın mı sen? Bu arada t shirt çok yakışmışş :nazar::anneadayı:
Canim bana yazdın sanirim başka tshirt lü yoktu sanırsam :)
Bizimki de erkek tatlim... allah hepimizinkini bağışlasın insallah...
Ası yaptırmadım ayrıca kuzum. Doktorum önermedi...
Sen ne yaptin nasilsiniz?

oyyyyyyyy maşaalah sana kuzucuk teyze yesin onu nasıl güzel gülmüş o öyle annesi :nazar::nazar: allahım nazarlardan saklasın :KK68:şimdiden yakıyoruz ortalığı allah kolaylık versin size :KK59: çok güzel maşallah yaaa :D:D
Canım benim bebişlere nazar değmesin :nazar: çok tatlılar yaa bi An önce doğsalar kokularıyla uyansako_O senin bebişinle benziyorlar sanki teyzesi :anneadayı:kardeşler ya:KK58:

Hayırdır bebemmm neyin var:KK43:

Kuzum ederiz tabi kötü bir şey yoktur inşallah:KK43:

Sıpaya bak ana rahmi sıcak, rahat tabi keyifli keyifli sırıtmış bir de:) Yesin teyzesi

Hayırlı olsun tatlımmm:) Rüya gibi ya ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah

Bu bebeler pek bir güleç maşallah:)
Merhaba canim bugün bas agrisiyla mücadele ettik oglumla.2 gündür bi tuhafiz valla.

Kizlarrrrrrr merhaba:-) bu kantoron yagi varya goguslere acaip iyi geliyor.göğüs uclari aciyanlar mutlaka kullansin ben kullandim doguma kadar kullanicam hatta doğumdan sonrada kullanicam.bebegin gobeginede suruluyormus hatta doğumda atilan tikislerin iyilesmesinede iyi geliyormuş.burada herşey doğal sağolsun bi abla sağdan toplamis yapmis kantoron yagi verdi kullanıyorum çok iyi

Canim benim dualarım seninle... hayırdır niye iyi hissetmiyorsun annem hormonlardır belki?

Ayy masallah nasil güzel gülmüş kuzucuk annesi... belli ki mutlu yerinden :) ömrünce böyle güzel güzel gülsün insallah...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Amin teyzesi çok teşekkür ederiz :) Allah razı olsun sizlerden. İyiki bu sayfadayım çevremdekilerden daha fazla anlıyosunuz bizi sizleri çok seviyorum. Tüm yavrularımız bi ömür mutlu mesut yaşasın inşallah :)

Hayırdır bebemmm neyin var:KK43:

Kuzum ederiz tabi kötü bir şey yoktur inşallah:KK43:

Sıpaya bak ana rahmi sıcak, rahat tabi keyifli keyifli sırıtmış bir de:) Yesin teyzesi

Hayırlı olsun tatlımmm:) Rüya gibi ya ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah

Bu bebeler pek bir güleç maşallah:)
Tüm kuzularimiza maşallah teyzesi seviyoruz sizi :)

Back
X