2015 Nisan Anneleri

İnsan farketmeden yapıyor ya ufff bilmiyorum ki zararli mi bnmde kafam karisti :KK43:
Ben de gerinmenin çok iyi olduğunu sanmıyorum ya çünkü ben gerinemiyorum çok çabuk canım acıyo bazen belim ağrıyınca azcık esnemeye çalışıyorum yanlarıma hemen krampa benzer bir sızı giriyor büyüklerimin neden bir şeye uzanma aniden eğilme dediğini daha iyi anladım

Ben de gerinmenin çok iyi olduğunu sanmıyorum ya çünkü ben gerinemiyorum çok çabuk canım acıyo bazen belim ağrıyınca azcık esnemeye çalışıyorum yanlarıma hemen krampa benzer bir sızı giriyor büyüklerimin neden bir şeye uzanma aniden eğilme dediğini daha iyi anladım
Dikkat edelim bari gece yatarken.. Kuzulara bir şey olmasin Allah korusun..

günaydın kızlar nsılsınız ben çokta iyi değilim tansiyonum hep düşük çok kötü hissediyorum bazen sizdede varmı bide bebeği hala hissedemedim kıpırtı bişey yok ve eğilince çok kötü bi sancım oluyo sanki bebek aşağı tarafta hep bi baskı var sizdede varmı bunlar kontrole daha var doktora gitmelimiyim acaba yarın gitsemmi:KK43::KK43:

Gunaydin kuzular.ne olur cvp verin 2 gündür sabah kalkip aksam yatana kadar bas Agrisi cekiyorum.benim gibi olan varmiydi bu haftalarda?nedeni ne olabilir gözlerimi acip kapadikca içleri sizliyor.

Gunaydin kuzular.ne olur cvp verin 2 gündür sabah kalkip aksam yatana kadar bas Agrisi cekiyorum.benim gibi olan varmiydi bu haftalarda?nedeni ne olabilir gözlerimi acip kapadikca içleri sizliyor.
BANA ARADA OLUYO. uyuyunca gecıo. sanırım kan basıncı artısından

günaydın kızlar nsılsınız ben çokta iyi değilim tansiyonum hep düşük çok kötü hissediyorum bazen sizdede varmı bide bebeği hala hissedemedim kıpırtı bişey yok ve eğilince çok kötü bi sancım oluyo sanki bebek aşağı tarafta hep bi baskı var sizdede varmı bunlar kontrole daha var doktora gitmelimiyim acaba yarın gitsemmi:KK43::KK43:
Bnde de düşük tansiyon var canim. 9.6 en son ölçümde.. Halsiz kaliyoruz doğal olarak... Arada tuzlu çubuk ye dedi bnm hemşire. Fazla eğilme dizini büküp eğilmeye calis canm ;)

:KK46:günaydın kızlar sorum erkek bebek bekleyen anne adaylarına:KK46:lohusa pijama takımınızı hangi renk almayı düşünüyorsunuz:anneadayı:
Goruncemle kayincalidem aldi bilmiyorum ne renk. Annmde saten beyaz önden dugmeli almisti. Bilmiyorum hangisini giyerim.. Hoşuma gideni giycem. Hastanede giyecegimizi diyorsun dimi? Yoksa mevlutte BN elbise giymek istiyorum inş.

Bnde de düşük tansiyon var canim. 9.6 en son ölçümde.. Halsiz kaliyoruz doğal olarak... Arada tuzlu çubuk ye dedi bnm hemşire. Fazla eğilme dizini büküp eğilmeye calis canm :KK66:
Yani canim tansiyon düşüklüğü oldugundami boyle olunuyor?bas dönmem filan yok ama basim kopacak sanki.

Bnde de düşük tansiyon var canim. 9.6 en son ölçümde.. Halsiz kaliyoruz doğal olarak... Arada tuzlu çubuk ye dedi bnm hemşire. Fazla eğilme dizini büküp eğilmeye calis canm :KK66:
benim tansiyon çok daha düşük bayılacak gibi oluyorum bazen biraz düzelip hastaneye ölçmeye gidiyorum tuzlu birşeyler yedikten sonra 7.5 bazen daha düşük çıkıyo yaramaz bi oğlum var onun peşinde koşmaktan yoruluyorum

Back
X