• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

aa ciddimisin ama cnm 7 aylıklar yaşıyo bizim burda çayımızın 2 çocuğuda 7 aylık doğmuş korkma inş. yaşamazsın erken doğumu bebeğin zamanında gelir. 7aylıklar çok çabuk hastalanır derler sende öylemisin
kısın hep hastayım hep hasta:KK61: ondanmıdır bılmem antıbıyotık agrı kesıcı yoksa ben de yokum:( kendıme ıyı bakarım dıkkat ederım usutmeyım dıye esımde dıkkat edıo bebek gıbı davranıyo bana sagolsun ama ı ıhh hasta oluyorum muhakkak.su surecte ılacsız ne cektıgımı bır ben bır allah bılıyo.

kısın hep hastayım hep hasta:KK61: ondanmıdır bılmem antıbıyotık agrı kesıcı yoksa ben de yokum:KK43: kendıme ıyı bakarım dıkkat ederım usutmeyım dıye esımde dıkkat edıo bebek gıbı davranıyo bana sagolsun ama ı ıhh hasta oluyorum muhakkak.su surecte ılacsız ne cektıgımı bır ben bır allah bılıyo.

Cnm normal bizim ofiste 7 aylık bi calışanımız var oda bütün kış hasta ağız yaraları hele hiç bitmiyo bağışıklığınızz gelişmemiş çok zor Allah yardımcın olsun bebişinide iyi bak :)

Cnm normal bizim ofiste 7 aylık bi calışanımız var oda bütün kış hasta ağız yaraları hele hiç bitmiyo bağışıklığınızz gelişmemiş çok zor Allah yardımcın olsun bebişinide iyi bak :)
aaaa aftların onla ilişkisi var mı!!! benim de aftsız gunum gecem yok:KK47:

Selam kizlar hareketli bi gune basladi. Kizim dun gece hastaydi sabah onu dr goturdum simdi geldim.dogru durustte bakmadi.dr gitursen bi tuelu goturmesen bi turlu

Çok geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin kızına:KK43:

kızlar herkese hayırlı cumalar.
3 gundur bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim..eşimi bekliyorum tekrar dr a gideceğiz ateşi düşüremiyorum..
kontrolü olanlar güzel haberler donsun..

Canım benim çok geçmiş olsun:KK43: Çocukların hasta olması da çok zor. Sirkeli su denedin mi ateşi için? Hiç mi düşmüyor? Kuzum ya kıyamam

Mrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz

Çok şükür bebeğim:) Allah bu süreci en sıkıntısız şekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

Bu arada ciciler enfes:) İçinde bir de tospaa prenses olduğunu düşünsene:)

Canım benim çok geçmiş olsun:KK43: Çocukların hasta olması da çok zor. Sirkeli su denedin mi ateşi için? Hiç mi düşmüyor? Kuzum ya kıyamam
Sagol canım Rabbim hayırlısıyla saglıkla sıhhatle zamanında bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin cicilerinide giydirip mis kokularınk içimize çekelim inşallah

Çok şükür bebeğim:) Allah bu süreci en sıkıntısız şekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

Amin canım rabbim hayırlısıyla bebişerimize kavuştursun saglık sıhhatle

Aaa memnun oldum cnm :) marmaraya gidiyorum Erkan beye sen

Konak hastanesinde Funda hanıma gidiyorum canım ben de.

kızlar herkese hayırlı cumalar.
3 gundur bakamadım kızım hastaydı onunla ilgilendim..eşimi bekliyorum tekrar dr a gideceğiz ateşi düşüremiyorum..
kontrolü olanlar güzel haberler donsun..
Çok geçmiş olsun cnm

Mrb kızlar biz dr dan geldik kızımın durumu iyi çok şğkür boyu 22 cm kilosu 323 gram plesentası hala aşağıda doktor dikkat edeceksin dedi istediğin zamandabrapor veririm dedi zaten 40 gündğr raporluydum biraz çalışayımda inşallah sıkıntı olmazsa rapor almam.tetanoz iğnemizi de olduk bugün inşallah pazartesiye kadar agrısı kalmaz. Kızıma eve dönerken ciciler aldım teyzeleri bakın begenecek misiniz

çok güzel cicileri sağlıkla giysin inşş güzel kızın :) kaç tl aldın takımı ?

aaaa aftların onla ilişkisi var mı!!! benim de aftsız gunum gecem yok:KK47:

Aftlar için karadut receli kesin çözüm canım yaşamış denemiş biri olarak söylüyorum :)

İyi günlerde kullansın bebişin :) doktor başlayavilirsin dedi mi canım. Çok dikkat et Allah korusun bebişini ve seni

Bebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasam:nazar: herseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi :nazar:eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum
:KK68::KK68: maşallah paşaya çok şükür güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın kuzum :nazar:
Canım benim bebişlere nazar değmesin :nazar: çok tatlılar yaa bi An önce doğsalar kokularıyla uyansako_O senin bebişinle benziyorlar sanki teyzesi :anneadayı:kardeşler ya:KK58:
evet teyzesi bana da öyle geldi benziyorlar sanki maşallah sıpalarımıza hepimizin doğsunlar valla ya sabırsızlanıyo insan iyice :rolleyes:

Kızzzlar kızımın adına karar verdik :)
Evimin prensesinin adı ÜLKÜ olacak inşallahh :):nazar::nazar::KK68:
adıyla serpilsin büyüsün prenses bahtı açık olsun canım allah uzun ömürler versin :nazar::nazar:

maşallah annesi ne güzel göbüşün var senin :KK9::KK9:

Merhaba kizlar cenazemiz vardi yavrumla ilgilenemedim bugun sag tarafimda siddetli agrim var neden olur scaba

:KK70: şimdi mübarek cuma günü kocamın hakkını yemeyeyim benimki herbişeyi araştırıyor yardımcı oluyor canımın içisi o benim :KK68:
senin de bebiş erkek sanırım isim ne düşündünüz?

Allah bozmasin canim o zaman pü pü pü nazar degmesin:):) erkek olacagini ogrendigimiz gun Arda dedik, Arda olucak canim kismetse. Esimin secimi daha cok. Arda ismindeki butun tanidiklari zenginmis de cocugun kismeti simdiden acilsin diye arda koyuyomus:KK48:
Siz dusundunuz mu buldunuz mu bi isim

Konak hastanesinde Funda hanıma gidiyorum canım ben de.

Çok geçmiş olsun cnm

çok güzel cicileri sağlıkla giysin inşş güzel kızın :) kaç tl aldın takımı ?

Aftlar için karadut receli kesin çözüm canım yaşamış denemiş biri olarak söylüyorum :)
Sagol canım hepimizin kuzuları saglıkla giysin inşallah, burası küçük bir yer küçük bir dükkatdan 18 tl ye aldım,

Sağol tatlım inşallah. Çarşamba günü ilk kez kan alındı onda açlık şekerim düşük çıkmış. Bugün yine açlık şekeri için kan alındı. Pazartesi öğleden sonra 3'te de tokluk şekerine bakmak için kan alacaklar. Her seferinde değil de işte test sıkıntılı çıkınca bir daha yapmak istediler bakalım. Böyle kan almaya devam ederlerse içtiğim sular fıskiye gibi fışkıracak iğne deliklerinden:)

Bosuna cennetinde annelere yer ayirmamis yuce Rabbim kuzum:KK48:

kızlar biraz önce lavobaya gittim iç çamaşırımda kan lekeleri vardı peçeteyle afedersiniz vajinayı sildim oradan gelmedi yanlardan geliyor kan sanki tahriş olmuş gibi acıyor orası kanamış baya anlamadım neden oldu nasıl oldu korkuyorum. vajenden gelmedi tehlikeli degildir demi

kızlar biraz önce lavobaya gittim iç çamaşırımda kan lekeleri vardı peçeteyle afedersiniz vajinayı sildim oradan gelmedi yanlardan geliyor kan sanki tahriş olmuş gibi acıyor orası kanamış baya anlamadım neden oldu nasıl oldu korkuyorum. vajenden gelmedi tehlikeli degildir demi

Canim ordan gelmemisse sorun degil. Ama yan tarafta sivilce yara vs mi vardi acaba? O kanamis olabilir. Bi bak bakalim da Allah korusun oyle bisey varsa da mikrop falan kapma

İyi günlerde kullansın bebişin :) doktor başlayavilirsin dedi mi canım. Çok dikkat et Allah korusun bebişini ve seni
Dr tam olarak bebek yukarı kaymamış hala plesenta rahim agzına yakın bebekte ona yakın dedi çok aşırı yürümediğin sürece bişey olmaz dedi tek vasıta gidiyorum işyerine inşallah sıkıntısız gider gelirim

Mantar olabilir canım ben de daha önce yaşamıştım mantar olduğunda kanama yapabiliyor bi dr görün istersen

Canim ordan gelmemisse sorun degil. Ama yan tarafta sivilce yara vs mi vardi acaba? O kanamis olabilir. Bi bak bakalim da Allah korusun oyle bisey varsa da mikrop falan kapma
canım baktım sivilce de yok ama çok acıyor dokununca.agda vs de dokundurmadım bir kaç gün içinde, ilişkiyede girmedk neden bu kadar acıyor kanamış anlamadım tatlım çok şükür vajenden gelmedi diyorum.allahım sen koru dr ada pazartesi gitcem nasıl gececek 3 gün gider gitmez soriim

Back
X