• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

İnşallah:) Yoksa eşler bizi Ay sa

Tatlım benim doktorum takılmayın böyle şeylere. Bu kadarcık şeyle bebeğe hiçbir şey olmaz, Allah ona son derece korunaklı bir yuva vermiş demişti. Sıkıntı yapma, ilk üç ay hassas ama biz o dönemi atlattık çok şükür. Rahat ol sen. Bir de farkında olarak yapmıyorsun sonuçta. Kontrole gittiğinde doktora da sor mutlaka. Gerçi her doktor ayrı telden çalıyor ama olsun
sağol canim ya içim ferahladi
Doktoroda sorcam haftaya :)

sağol canim ya içim ferahladi
Doktoroda sorcam haftaya :)

Estağfurullah kuzum. Sonuçta ağır iş yapmıyoruz, ağır kaldırmıyoruz. Esas riskli olan bunlar. Gerçi benim doktor öyle üst rafa uzanıp bir şey alayım deyince bebek düşmez böyle şeylerle gelmeyin bana bile demişti:) Pek rahat bu konularda:) Sen gönlünü ferah tut, farkında olmadan gerinmeyle hiçbir şey olmaz miniğine inşallah:)

Konak hastanesinde Funda hanıma gidiyorum canım ben de.

Çok geçmiş olsun cnm

çok güzel cicileri sağlıkla giysin inşş güzel kızın :) kaç tl aldın takımı ?

Aftlar için karadut receli kesin çözüm canım yaşamış denemiş biri olarak söylüyorum :)

Cnm merkezde özel izmit kadın doğum merkezi var bazende orda Ertan bey var ona gidiyorum biliyomusun orayı

CANIM Ben ankara üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gittim ama sitesinde bulamadım kan vermiştim labaratuvar sonuçlarıma ulaşamadım.
acaba bu hizmet tüm kamu hastaneleri için geçerli değilmi? bizim burda o şekilde çünkü ve çok işime yarıyo

:KK68::KK68: maşallah paşaya çok şükür güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın kuzum :nazar:

evet teyzesi bana da öyle geldi benziyorlar sanki maşallah sıpalarımıza hepimizin doğsunlar valla ya sabırsızlanıyo insan iyice :rolleyes:

adıyla serpilsin büyüsün prenses bahtı açık olsun canım allah uzun ömürler versin :nazar::nazar:

maşallah annesi ne güzel göbüşün var senin :KK9::KK9:
tşk ederizzz teyzesiiii :KK36::KK36:

kızlar biraz önce lavobaya gittim iç çamaşırımda kan lekeleri vardı peçeteyle afedersiniz vajinayı sildim oradan gelmedi yanlardan geliyor kan sanki tahriş olmuş gibi acıyor orası kanamış baya anlamadım neden oldu nasıl oldu korkuyorum. vajenden gelmedi tehlikeli degildir demi
cnmm geçen bnmde kanamam olmuştu mantardan oldu ve aynı bnende rahimden geldiğini sanmıştım ama değildi mantar kılcal damarlarda zedeleme yapıyomuş ondan kanama oluyormuş akıntın varsa şayet bence bi doktora git mantara baktır

Tatlım ayrıntılı ulrtason hakkında sormuştum bi ben miyim girmeyen yoksa doktoruma ısrar mı edeyim die

he anladım canım ama doğrusunu istersen buradaki bizlerin cevap verebileceği türden bir soru değil bu
çünkü uzmanların gerek görüp görmemesi olayını biz bilemeyiz sen doktorun ne diyorsa onu yap tamam burada basit usuldeki konuları paylaşıyor yorumluyoruz ama bu ultrason tetkik vs işleri bizi aşan konular dolayısı ile dediğim gibi bence doktorun ne diyorsa onu yap..

Valla tatlım hiç yorum yapılmadı bizde kız erkek diye. Artık ayrıntılıda da belli olmazsa doğumda görürüz pipisi mi var kukusu mu:KK14: Eşek sıpası ne var ki gösterse kendini annesine:63:

Allah senden de razı olsun kuzum ben ne yaptım ki:anneadayı: Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah:D

canım benim hala netleşmedimi senin cinsiyet erkek dediler kız dediler hala ne bşey yok mu ?

Cnm merkezde özel izmit kadın doğum merkezi var bazende orda Ertan bey var ona gidiyorum biliyomusun orayı

evet biliyorum duydum oradaki hemşirelerla tanıştım gitmekle gitmemek arasında kaldım.detaylı ultrason yaptırmadım daha ben funda hanım gerek yok ama istersen eğer yaptır dedi napsam etsem bilemedim :(

Bu arada mantarı olan arkadaslar ilaç milaç hikaye tabi yardımı oluyoda en buyuk fayda iç çamaşırları pamuklu seçmek ütülemek ve özel bölgeyi hep temiz tutmak kuru tutmak minicik bi ıslaklık bile hemen şıp diye mantar ediyo hamile kişilerde en elverişli kişiler oluyo Allah hepimize yardım etsin yolu yarıladık MAŞALLAH :)

Çıtı pıtı dedin beni benden aldin bak hatta en sevdiğim arkadaşım sensin şu an itibariyle forumda :-):-):-):-):-)
oysa ki çoktan geride bıraktık o günleri :cry:
Zaten dün büyük beden sutyen aldim. Bildiğin süslü olanlara veda ettiğim andı... zaten bir seksilik Yok da olan da küçük sutyenlerle resmen gitti :cry::cry::cry:
Bundan bir adım'sonrası babaanne sutyeni artik... bir de atlet üzerine giyersek tam oluruz :KK61::KK61: yazık adamlara ay :KK30:
Eyveallah dostum başımın üstüne her şekilde kabulümdür arkadaşlığın ki zaten öyledik ehuehuehu .. Tatlım ben söylediklerimde ciddiyim yani pofpoflama yok :)) aynen dediğim gibisin ..dediklerin geçici o dediklerin de güzel zaman zaman merak gideriyoruz işte :)) boşver keyfine sür hiç takma sonuçta alacaklarımıza değecek inş .

Günaydın annişlerrr :)) oğluşa hastahane çıkışı seti aldım sizlerle paylaşmak istiyorum umarım yükleyebilmişimdirr :)
ayyyy bayıldım çok güzel hepsi canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah:KK68:
Günaydın kızlar dün geceden beri çok kötüyüm akşam ilişkiden sonra lavayo gittiğimde kan geldi biraz acıkcası çok korktum yattım dinlendim takip ettim gelcekmi diye daha gelmedi sabah sağlık ocağına gittim ebe kalp atışlarına baktı normal atıyordu sıkıntı yok dedi içim azda olsa rahatladı akşam kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım
önemli birşey yoktur inşallah canım evham yapma hemen zorlanma olmuştur belki biraz daha dikkatli olursun ama doktoruna sor yine de bebişi ultrasonda görünüşüyle alakalı daha çok :KK24:

Burnum kanadi şimdide bu ne ya korkuyorum.giyinip doktora gidicem.bisey yoktur inşallah.
canım bu haftalarda çok normal telaşlanma sakın bende de sıklıkla oluyor doktorumda normal dedi ama aşırı olmadığı müddetçe :KK54::KK54:
Ay kızlar iyiki buraya katılmışım gercekten cok tatlısınız ve büyük bi dayanışma var sordugum sorulara cvp alıyoruz dışarda kimseyle paylasamadıklarımızı paylasıyoruz beraber guluyoruz bazen cok komik şeyler yazıyosunuz insanın moralsiz oldugu gun bile gülüyorum bazen birbirimiz için endişe duyuyoruz birimiz dr uzuntulu gelsek hepimiz onun için üzülüyoruz sevincli geldiğimizdedd aynı sekilde hepimiz seviniyoruz dısarda birimiz bişey yasasak hep beraber sinirleniyoruz beraber hatim yapıp yasin okuyoruz herseyimizi ilk burda paylasıyoruz bebişlerin cicileri fotoları doktor kontrolleri gercekten harikasınız üsteki komsu alttaki komşuyu tanımadığı yardımına kosmadıgı sokaklarda insanların vurulup araba carpıp kimsenin yardım etmediği bana dokunmayan bin yasasın denildiği bir ülkede gercekten biz süperiz ya rabbim daima guldursün yüzümüzü ve bebişlerimizi bize bağişlasın
ne güzelde yazmışsın canım benim yüreğine sağlık :KK55::KK19:

Back
X