2015 Nisan Anneleri

Terbiyezliğin luzümu yok ayıp.. Çok güzel bişey derdim sana ama konuyu burda kapatıyorum ve her erdemli insanın yaptıgı gibi susuyorum çünkü diğer anneler seninle tartışmamı okumak zorunda değil

aman deme meraklim sana ya hayret birsey

Canım ben sana katılıyorum hem kotu bişey demedin sadece senin için onemli olan bileyi bizede bildirmek paylasmak istedin bence bunun okumuşlukla yada sosyal yasamla alakası oldugunu düşünmüyorum boyle sınıflandırmayı ve insanları eşit gormeyen insanlarıda kınıyorum herkes her istedıgını paylasabilir sonucta yok sen cahil annesin yok ben okumuş bi anneyim diyenleride kınıyorum anne olacak ama anneliğin ne oldugunu hala ogrenememiş insallah ogrenir hem bende bebeklere hayvan fıgurlü kıyafetleri yakıştırmıyorum ve bana cok banel geliyo sen canını sıkma herkes ozgur paylasmaya

canimi bu tip seylerle sıkıcak degilim arkadasim ben kimseye hakarat etmedim annelik zaten oyle birsey olduna inaniyorum ki o dogdunda zaten onu korumak onu yedirip icirip her aninda yaninda butun annelerin olmak isticeni biliyorum cunku o ona olan ozel bagdan burda ben kotu birsey demek istemedim sonucda.herkez.ozgur isteni yapsin diyorum sanki bebegine laf ettik arkadasim bosver herkez kendine gore istedini yapsin kimseye ii birseyde soylenmiyor

günaydın canııımm :) bnde genelde göbek deliğimin hizasında hissediyorum sanki böyle karıncalanma oluyor bi kıpırtılar var ama anlamadıgım bazen göbek deliğinin sagında bazende solunda oluyor öyle yer değiştirirmiki çoçuk :)
yer değiştirir canım,kesenin içinde pozisyonu da değişir sağa ya da sola da kayabilir canım.Ama benim ki göbek deliğinin aşağısında oluyor,şimdi göbek deliğinin hizasında olması mı gerekiyor?19+3üz, beklenen doğum tarihimiz seninkiyle aynı.Ya da çok bariz hissettirmediği için orda mı olduğunu sanıyorum acaba? o_O

Biliyorum canım anladım. Bende senin gibi düşünüyordum ama dediğin gibi herşeyde hayvan objeleri var. O yüzden çok takılmıyorum. Kendimde evimde sürekli hayvan objeleri kullabıyorum. Allahım hepimizin ailesini korusun. Sende gerilme boşver bu konu tartışılacak birşey değil. Sonuçta sen bizim çocuklarınızda aynı sıkıntıyla karşılaşmasıb diye paylaştın iyi niyetinle gerginliğe gerek yok :)

aynen sonucda bu konuda kavga edilecek veya tartisilacak birsey yok herkez.ne istedinde ozgur basta bende ayni hatayi yaptimi.soyledim.zaten kendimide icine katiyorum kimseyi yargilamadim ben uyarildim.sadece sizede soyledim o kadar

canım bulursun daha netten arastırdım ben hep.önemli olan içine sinmesi esininde seninde.ikinizinde gönlünüzün olacgı isimler secersiniz.daha cok vaktimiz var daha cok degişir bu isimlerde,yeni bir isim duyuyoruz aaa buda güzelmiş diyoruz kararımız degişiyor.ondan bulursun daha canım.

ins hayirli guzel bi isim koyariz arkadasim

Kizlar hamilelikte dis eti problemi yasayanlar icin foreverin dis macunu cok iyi geliyor. Dislerimi fircalarken agzimdan kan bosaliyordu bu macun 2.kullanimdann itibaren kesti. Hamilelikten öncede ayni problem icin kullanmistim iyi gelmisyi sonra bitince tekrar bulamadigim icin birakmistim hamilelikte disetleri daha siddetli kanamaya baslayinca yine temin ettim ve kanama yine durdu. Icinde florid yok aloevera ve propolis var markayı bilenler ztn bilir ben nivok urununden memnun kaldim. Şikayeti olan varsa denesin tavsiye ederim :KK59:

Eklentiler

• 20141120_161917.webp
    20141120_161917.webp
    200,3 KB · Görüntüleme: 103
yer değiştirir canım,kesenin içinde pozisyonu da değişir sağa ya da sola da kayabilir canım.Ama benim ki göbek deliğinin aşağısında oluyor,şimdi göbek deliğinin hizasında olması mı gerekiyor?19+3üz, beklenen doğum tarihimiz seninkiyle aynı.Ya da çok bariz hissettirmediği için orda mı olduğunu sanıyorum acaba? o_O
Canim bu hafta göbek deliginin hizasinda hissedilecek diye bir şart yok bitanem bazi kizlarda Kasiklarinda hissettigini söylüyor hatta Dr um USG de bakarken kasiklarimda oluyor alet bebegi oradan goruyor ama acaba ayaklarimi uzatiyor diyorum bende anlamadim inan :) top gibi yuvarlaniyor annesinin icinde demek allahim saglikli tepkili gunlerinide göstersin inşallah :)

erkek bebek bekleyen annişler;ne isim düşünüyorsunuz?Biz çok kararsızız ama kuranda geçen güzel bir isim olsun istiyoruz.Erdem ismi çok hoşumuza gitti ama o da kuranda geçmiyormuş.Çağan nasıl?Eşim Mustafa dedi ama güzel bir isim gibi gelmedi,Hayırlı olan neyse Allah o ismi karşımıza çıkarsın inşallah.
Ben kız bebek bekliyorum canım Allah nasip ederse Peygamberimizin kızının ismi Zeynep i koyacagım yanınada Nazlı koyacagız Zeynep NAzlı olacak, eger oğlum olsaydı da Ahmet koymayı düşünüyordum peygamberimizin isimlerinden biri hemde çok kibar bir erkek ismi belki sana bir fikir olur canım.

geçmiş olsun canım,genellikle hamilelikte mantar oluşabiliyormuş.Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Bazen çok kaşınıyor,geçen gün hafif kanadığını farkettim ama bu gidişimde söylicem druma. :KK43:
Sorma canim ya gebelikten beri cekiyorum mantari binada şükür ama iste bazen dehşet oluyor Dr una söyle canim belki ise yarar bir ilac verir bana krem verdi ama o anlik geçiriyor tekrar basliyor kalici bir çözümü bulamadim :)

evet canım benimde cok olyo mantarım akıntım ilaçta cok kullandım ama bi süre sonra yine oluyor.benim akıntım tahris ediyor o da silerken falan kanatıyo ama cok kanamıyo küçük nokta gibi olyo.suan yok sükür canım.canım ben sebametin genital bölge temizleyicisiyle yıkıyorum tavsiye ederim hem kasıntıyı azaltıyo hem rahatlatıyo.memnunum ondan.seninde gecer insallah canım doktora gittiğinde söyle :anneadayı:bide sirkeli suda oturmakta rahatlatıyo ph ını dengeliyo.ben arada oturuyorum bir zararı yok...
Gerçekten mi hic duymadim sirkeli suyu bir sakincasi yok demi bitanem içine su karistirip mi oturuyorsun yoksa sade sirkeli suyami.. Birde o kremi deneyim canim ama tamamen kesmiyor sanirim tekrarlanıyor mu sende mantar ??

Son düzenleme:
Ben kız bebek bekliyorum canım Allah nasip ederse Peygamberimizin kızının ismi Zeynep i koyacagım yanınada Nazlı koyacagız Zeynep NAzlı olacak, eger oğlum olsaydı da Ahmet koymayı düşünüyordum peygamberimizin isimlerinden biri hemde çok kibar bir erkek ismi belki sana bir fikir olur canım.
Maşallah canim zeynep ismini tasiyan kimi tanidiysam çok agir akilli hanımefendi ve asil oluyor çok ama çok güzel bir isim Allahim efendimizin (sav) kizi gibi din iman sevgisi versin sevdiği kul olmayi nasip etsin küçük hanimefendiyi :)

Maşallah canim zeynep ismini tasiyan kimi tanidiysam çok agir akilli hanımefendi ve asil oluyor çok ama çok güzel bir isim Allahim efendimizin (sav) kizi gibi din iman sevgisi versin sevdiği kul olmayi nasip etsin küçük hanimefendiyi :)
Sagol canım güzel dileklerin için Allah hepimizin yavrusunu hayırlı ve imanlı bir evlat olmayı nasip etsin.

renkleri cesitleri bende cok seviyorum bazen banada anlamsiz gelio mesela bende kuzenime biz hayvvanlari sadece dekarasyon kullaniyoruz tapmiyoruz ki dedim ama oda peygamberlerimizin putlara tapan insanlar icin ne kadar mucadele verdiklerini anlatti sonucda ortada tapmak yok ama mekruh oluyor dedim ya bende bi kac kiyafetini hayvanli aldim ustelik simdi mahzalara gittimde hersey hayvanli duz bise bulamiyorsun ki bende cocum hayvanlari sevsin isterim tabiki ama oyle bi ince cizgi ki sen kadar aklimin karistida oluyor yani ben sadce meleklerin bebeklerimiz yanina gelemedinj soyledim kuzenim bu konuda uyardi daha alma dedi ben kimse almasin demiyorum ki ozgur bi ulkede yasiyoruz kimse bebege laf atmiyorum ben sadece soyledim dinende boyle bildin sey soylemek senden isteyen nasil yaparsa yapsin ben odama kendi dugun fotorafimi bile asamadim boyle die surekli onu ortmeyle ugrasamamya bes vakit bazen anlamsiz gelio ama ben napim
Tamam tatlım anladım ben seni hem seni bu konuda eleştirmedim sadece yapamadığımı söyledim .. Uyarıda bulunduğun sağol CNm ben iyi niyetle söylediğine inanıyorum . Yani sorun yok benim için söylediklerinin .. Her türlü inanca ve fikri açığım bu konuda paylaşımda bulunduğun için Allah razı olsun güzel kardeşim . Kanımca burda en büyüğünüz benim sizin ablanız sayılırım küçüklerime hele ki benim gibi can taşıyanlara her zaman hoşgörü göstermek ilkem olmuştur ve inş öyle olmaya devam edecektik ..

Bugün benim anne adayı olarak kutlayacağım ilk doğumgünümmmm :)
Geçen sene dilerim seneye anne olarak yeni yaşıma girerim diye çok dua etmiştim güzel Allahım nasip etti sonunda :) sabah güzel bir kahvaltı yaptım sütlü bir tatlı kurabiye börek yaptım pastamız babamızla akşam gelecek bir de güzel temizlik yaptım ama bittim diktim ayaklarımı dinleniyorum akşama ailelerimiz arkadaşım bizde olacak . Dörtlü testimiz belli olmuş eşim alacak sonuçları dilerim herşey iyidir heyecanla bekliyorum
Daha nice yıllar dilerim , umarım sevdiklerinle daim mutlu ve Mesut olursun ..

erkek bebek bekleyen annişler;ne isim düşünüyorsunuz?Biz çok kararsızız ama kuranda geçen güzel bir isim olsun istiyoruz.Erdem ismi çok hoşumuza gitti ama o da kuranda geçmiyormuş.Çağan nasıl?Eşim Mustafa dedi ama güzel bir isim gibi gelmedi,Hayırlı olan neyse Allah o ismi karşımıza çıkarsın inşallah.
Ben halan cinsiyeti bilmiyorum ama olursa Emre ismini koyucam CNm ..

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim:KK42: Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olmuyor internetten bir sürü güzel şeyler okumama rağmen bir türlü rahatlamıyor içim o şoku atlatamıyorum :KK42: Benimde kalbimde rtim bozukluğu olduğu için ve ailemde çok fazla kalp rahatsızlığı olan olduğu için tedirginim :KK42: Keşke bana değilde kayınvalideme söyleseydi hiç uyuyamadım öylece dua ediyorum
canım benımde detaylımda aynı sorun cıktı.kalp odacığının 1 tanesınde vardı dr ılerleyen haftalarda kaybolur dedi..kendiside eko yaptı atışlar ritmik sorun yok dedi.4 lu test yatırmdım ama sonuçları dr a pazartesi götürürüm ancak.
testlerinde sorun olmadığına gore canını sıkma derim.Benim ailemde de kalp problemi var ama yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.
unutmadan ense kalınlığı nasıldı çünkü o da kalp problemlerinde daha kalın oluyormuş.
Geçen sene dilerim seneye anne olarak yeni yaşıma girerim diye çok dua etmiştim güzel Allahım nasip etti sonunda :) sabah güzel bir kahvaltı yaptım sütlü bir tatlı kurabiye börek yaptım pastamız babamızla akşam gelecek bir de güzel temizlik yaptım ama bittim diktim ayaklarımı dinleniyorum akşama ailelerimiz arkadaşım bizde olacak . Dörtlü testimiz belli olmuş eşim alacak sonuçları dilerim herşey iyidir heyecanla bekliyorum

mutlu yaşlar canım ...
seneye ki doğum gününü de yavrunla kutlarsın

allahım yol acıklıgı versin canım sagsalim sorunsuz gidin gelin bebeginizle inşallah :)

Hayırlı yolculuklar CNm , bana yakınlaşıyırsun böylelikle eğer olurda yolun düşerse beklerim tatlım . Güle güle git gel inş .
Allah rrazı olsun kizlar cok şükür geldim annemlerdeyim insanin kocasi kv nekadarda iyi olsa insanin kendi ailesi gibi olmuyo bi kez daha anladim:)
Saol cnm bnm ya hadi sen gel :D
dogumgunun kutlu olsun cnmm nice mutlu senelere sevdiklerinle bebisinle insallah :) :)

Back
X