2015 Nisan Anneleri

Günaydın Teyzoşlar :KK15:
IMG_18475178193539.webp

Günaydin.
Herkese hayirli pazarlar.

Sonunda minigimin tekmelerini hissetmeye basladim. Çok aktif,ultrason da da oyleydi. Hic durmuyor. Abisine hic cekmemis :)

Hala cinsiyetini bilmiyoruz. Tam gelissin öyle gidecegim.

Kilo alimima kafami takmis durumdayim ben resmen :(
Fazla almadim,2 kilo nerdeyse. Ilkinde 20 kilo alinca bu sefer daha dikkatli olmak istiyorum. Gerci mide bulantisi ve dis agrisi frenliyor beni.

Günaydınlar kizlar hayirli pazarlar olsun insaAllah.Nezle grip gibiyim burnum tikali hafif öksürük geniz burun akintisi. Ihlamur iciyorum. Baska önerebileceginiz kendinizde uygulayipta iyi gelen bi yöntem var mi kizlar. Doktora gitmek istemiyorum..

Günaydınlar kizlar hayirli pazarlar olsun insaAllah.Nezle grip gibiyim burnum tikali hafif öksürük geniz burun akintisi. Ihlamur iciyorum. Baska önerebileceginiz kendinizde uygulayipta iyi gelen bi yöntem var mi kizlar. Doktora gitmek istemiyorum..
Gecmiş olsun canım gecen hafta bende soğuk algınlığı gecirdim burnunm akıyor bogazım agıyor yutkunamıjordum neyse öksürük yoktu tam 10 gün sürdü gecmesi bende doğal yöntemlerle gecirmeye calıştım topikte kızlar önerdi banada ballı limonlu ılık şerbet iç, ballı süt, ve öğlen yada akşam yemeğinede et suyu veya tavuk suyu yap vücudunun dirensiniöarttırır nane limon iç ama sadece bir bardak nanehi fazla içmeyin diye okudum balla limona yüklen canım gecmiş olsun.

Canım benim de kızım olacak Allah nasip ederse ve biz de Zeynep koyacağız adını. Zeynep Beliz olacak inşallah... Çok güzel bir isim.
Bizim de listedeki ikinci ismimiz bu isme benziyor beliz iz işaret demek belis ise aşkın meyvesi anlamına geliyor aklımızda o da var

iyi pazarlar herkese. kizlar ben gece ne tarafa yatsam o tarafimin kemikleri resmen sizliyo.sizdede var mi boyle bisey.

amin canım inşallah..Ben de senin gibi düşünüyorum,bazen göbek deliğine yakın bazen kasıklarıma çok yakın hissediyorum.'Belki ayaklarını uzatıyor,ya da pozisyonundan dolayı öyle hissediliyor'diye düşünüyorum. :)
kesinlikle bitanem haklısın :) uzun bacaklı bu minikler herhalde tee göbek deliğine kadar uzatıyor ayaklarını kurban olurum onları verene :)

Mrb kizlar cok fena hastalandim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne de baska bisey yarin da okul var iyilesirim diyodum ama hic bi degisme yok ;(

Back
X