2015 Nisan Anneleri

Canım evet çok güzel bir duyguu huzur veriyo hissedince ama çok az hissettim daha ufak bebişim heralde cok hissettirmiyor kendisini dün babasıda kulagını dayadı göbişime çok az bir şeyler var sanki dedii:KK68: Hepimiz bu güzel duyguyu tattığımız için çok şanslıyız şükürler olsun :KK73:
Aynen öyle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu :KK36: Bende ctesi akşamı göbek deliğimin hizasında gördüm tekme attıkça göbüşümde hareketlendi acayip heyecanlandık eşimle bi de kucağımıza alsak ne oluruz bilemiyorum :KK37:

saglık ocagındakı hemsıreyı aradım ası için bugün 1 bucukta cagırdı. yarın ızıne cıkıyomus. inşallah acımaz :KK43:

aşı olurken hiç acımıyor yanma da olmuyor o gün ama ertesi gün kas ağrısı gibi bir ağrı oluyor bir sonraki gün ise bildiğin kolun tutuluyor. benm öyle olmuştu :( ama ilk aşı yapılırken hiç acımadı.

Aynen öyle Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu :KK36: Bende ctesi akşamı göbek deliğimin hizasında gördüm tekme attıkça göbüşümde hareketlendi acayip heyecanlandık eşimle bi de kucağımıza alsak ne oluruz bilemiyorum :KK37:

ayy ne güzell yaa sen anlatınca bile ben heyecanlandımm :D
Biraz önce oğlusumm tepindi içimdee yinee hisseettimm çok netti çokk güzel duygu teyzelerii hepinizz bol bol tepiklenin emi :KK71:

aşı olurken hiç acımıyor yanma da olmuyor o gün ama ertesi gün kas ağrısı gibi bir ağrı oluyor bir sonraki gün ise bildiğin kolun tutuluyor. benm öyle olmuştu :KK43: ama ilk aşı yapılırken hiç acımadı.[/QUOTEaynen seninki gibi oldu benim de canım kolumda kas ağrısı tutulmuş gibi bir de hafif şişme yaptı arı ısırmış gibi ama 3 güne geçiyor

Günaydın sevgili hamişler öğretmen hamişlerimizin de öğretmenler günü kutlu olsun. Çok şükür ben de yolu yarıladım 20. hafta olduk yalnız dün karnımın içi ilk defa o kadar gerildi ki parçalanacak zannettim gece de uyutmadı zaten kasıklara doğru ağrılar tuttu. Açıkcası korktum biraz :KK17:

ay bu isim konusu bizde azcık olay oldu :D Biz eşimle Uraz ismini beğendik ben hatta biraz fazla begendim çünkü adım Arzu olduğu için ismimin harflerinden oluşuyooo he hehe :D ama annemler falan begenmediler herkes ismini garip buldu öyle olunca da 2. bir isim daha koyalım dedik. Uraz Ege düşünüyoruz şimdilik bakalım kararımız değişcek mi

ay bu isim konusu bizde azcık olay oldu :D Biz eşimle Uraz ismini beğendik ben hatta biraz fazla begendim çünkü adım Arzu olduğu için ismimin harflerinden oluşuyooo he hehe :D ama annemler falan begenmediler herkes ismini garip buldu öyle olunca da 2. bir isim daha koyalım dedik. Uraz Ege düşünüyoruz şimdilik bakalım kararımız değişcek mi

Canım benim oğlumunda Uraz olcakk ismi adaşş olcaklar demekk ama bizim ki sadece Uraz olcak :) eltimin ismide Arzu o da ilk duydugunda aaa ne güzel ismimin karısık hali demişti çok gülmüştük :-) Biz eşimle çok beğendik ailelerde çok beğendi anlamı da güzel 'Şans,Talih' demek inş.oğlusumuz hem bize şans getircek hemde kendi hayatı Şanslı ve talihli olurr :KK73:

Canım benim oğlumunda Uraz olcakk ismi adaşş olcaklar demekk ama bizim ki sadece Uraz olcak :) eltimin ismide Arzu o da ilk duydugunda aaa ne güzel ismimin karısık hali demişti çok gülmüştük :-) Biz eşimle çok beğendik ailelerde çok beğendi anlamı da güzel 'Şans,Talih' demek inş.oğlusumuz hem bize şans getircek hemde kendi hayatı Şanslı ve talihli olurr :KK73:
Aaaaa çok sevindim ya çünkü aileler tepki verince acaba oğluşum beğenmez mi diye üzülmüştüm içten. Evt oğluşum benim şansım ve bebişlerimizin şansı talihi açık olsun :D

Aaaaa çok sevindim ya çünkü aileler tepki verince acaba oğluşum beğenmez mi diye üzülmüştüm içten. Evt oğluşum benim şansım ve bebişlerimizin şansı talihi açık olsun :D

canım belki farklı olduğu için ilk anda öyle gelmiştir,zamanla alışırlar,anneme ilk söylediğimiz de aklında tutamadı buzdolabının üstüne Uraz diye yazıp kağıt yapıştırdı öyle alıştı şimdilerde Uraz'ım napıyoo diye seviyor :KK73: ben ve eşim çok beğendik oğlumuza ismiyle sesleniyoruz eminim o da çok sevecektir.Benim ismim Miray eşimin adı Evre oğlumuzun ki de biraz farklı ve anlamı güzel olsun istedik :KK36:

Back
X