• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kizlar aklima bisey taklidi . doğumdan sonra zamanla parfüm kullanabiliyor muyuz? Bir şey duymuştum annenin kokusunu bebek yadirgar emmez yada aglar susmaz diye sizce boyle bir durum olur mu?
nacizane fikrim, kıyafete sıkılan hafif parfümün etkilemeyeceği, bebeklerin hassas oldukları bölüm boyun ve özellikle göğüs kısmımızdaki koku, kızımdan öyle biliyorum. hala bazen yanımda uyursa iyice boynuma veya göğüs kısmıma gömülür kokumu çekerek uyur. e o bölümlere de zaten parfüm sıkmadığımıza göre no problem.. bence...
ama ağır kokulu parfümler kesinlikle bebeğirahatsız eder, bizim kokumuzu bastırır çünkü

Evet ya geçici dolgu gibi bisey yapıyorlarsa ignesiz falan ondan yaptirayim ben. En azından bos kalan kenar dolar da oraya yiyecek kaçmaz. Yoksa birikip iltihap yapar bide son ayda Allah korusun :KK43: bebisin iyiymis kac cm dogdu
doğum belgesine 50cm yazmışlardı da o kadar da var mıydı bilmiyorum açıkçası. ama 1 ayda emerek toparlamıştı Allah a şükür.
ayyy o ilk günleri geldi aklıma göğüs ucum yoktu tutamıyordu, ağlıyordu, 2,5 ay canım yanarak emzirdim göğüs ucum çıkana kadar. inşallah oğlumda zorlanmam

Ben süt içemiyorum doğru düzgün ama yoğurt ve peyniri bol bol yerim oda yeter inşallah o_O

Ben de süt içmekte zorlanıyorum hatta aklıma bile gelmiyo desem yeridir ama artık zorlucam kendimi

Ben de süt içmekte zorlanıyorum hatta aklıma bile gelmiyo desem yeridir ama artık zorlucam kendimi
ben de içemiyorum içersem bazen nesquik katıp öyle içiyorum ama yoğurt, peynir ayran bol tüketiyorum. benim dişler zaten sorunlu evvelden beri

bende süt içemiyorum bardağın sonunu mutlaka döküyorum yogurduda günlük almıyorum..bu hamileliğim de kötü besleniyorum :((((

CNM BENDE İÇEMİYODUM AMA İKİ HAFTADIR AZ NESGUİK KATIP İÇİYORUM TAVSİYE EDERİM

canım benim ben her sabah 15 dk yürüyerek otobüs durağına geliyorum sonra otobüse biniyorum sonra da metroya sonra metrodan inip 5dk yürüme mesafesiyle iş yerindeyim tam 2 saat sürüyor her sabah akşam :rolleyes: eğer herhangi bir sıkıntın yoksa randevulara eşinle beraber gitmen daha iyi bence allahın izniyle hiç bir şey olmaz yani :KK15:

çok güzel yazmşsın balım ağzına yüreğine sağlık bir kadına yapılabilecek tek şiddet yavrusunun tekmesi olmalı :KK68::KK68:

çok geçmiş olsun canım benim pazartesiden beri bende de var :KK43: geçmek bilmiyor

hoşgeldin canım prensesin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK19:
Teşekkürler santralde calısıyorum telefonlara bakmaktan cevap veremedim kusurabakma tekrar Teşekkürler

Lactamil vardı ben de satamamıştım ondan içtim bugün bebek maması gibi nedense sevdim tadını bari içeyim en azından bi bardak

Eveeettt:) Erkek anneleri olarak daha dikkatli eğitmek zorundayız oğullarımızı. Kız anneleri de kızlarına şiddete boyun eğmemeyi, ayakları üstünde durabilen bireyler olmayı öğretmeli...

Veeee daha güzel bir yaşam için kadınların göreceği tek şiddet tospaa prens ve prenseslerin tekmeleri olsun inşallah bundan sonra:):)

Valla şöyle lapa lapa yağsa da üstümde battaniye, elimde sıcak çikolata, karnımda pipilim camdan seyredeyim diye bekliyorum:)

Hoşgeldin aramızaaaa:) Allah kızçene sağlık versin, hep güzel haberler al ondan inşallah annesi:)
Teşekkürler insallah hepimiz hic bir sorun yasamadan bebeklermizi kucagimiza aliriz

kızlar sut ıcemıyorum dıye uzulmeyın yogurt ve peynırde daha cok kalsıyum var. onları tuketın bol bol

BENDE yükledim canım saolasın :KK66: buarada onunla birlikte hamilelik rehberinide yükledim tavsiye ederim cok yararlı bilgiler var canlar :KK68:
NASIL YÜKLÜYOSUNUZ TATLIM BEN ANLAMADIM?

oncekı sayfalarda yazmıstım ama karambole gıttı :( çatlakları baslayan oldumu aranızda

oncekı sayfalarda yazmıstım ama karambole gıttı :KK43: çatlakları baslayan oldumu aranızda

Benim daha baslamadi. Gobekte cizgi olusuyomus, o da yok. Ama 6aydan sonra baslar artik diye dusunuyorum

ARKADAŞLAR ÇOK ANLAMIYORUM 4LÜ TARAMA TEST SONUCUM BÖYLE ÇIKTI
ANLAYAN VARMI ACABA, BANA İYİ GİBİ GELDİ AMA SİZEDE SORMAK İSTEDİM

Eklentiler

• adsız.webp
    adsız.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 92
Back
X