Zeynep asil isim gibi geliyor bana kime söylesek zey ep nazlı diye kimin ismini koyuyorsunuz diyorar sinir oluyorum illa yeni çıkan isimlerdenmi koyacagız herkesin zevki farklı degil mi canım zeynep güzel bir isim oldugu için ailede kimsenin adı da degil nazlı yıda kızımı iki düşükten sonra buldugum için nazlı koyacagım nazlı zeynebim diye sevecegim onu , Zeyneplerimiz saglıkla gelsinler inşallahKızlar ne kadar güzel hepimiz Zeynep diye düşünmüşüz hatta bende Zeynep Duru ismini istiyorum eşimde beğendi bakalım son ana kadar değiştirmezsek bizimde Zeynep Durumuz olacak :)
Canım evet çoğu kişi az bilinen isim koyma peşinde farklı olsun diye bazen abartanlar bile oluyor işte herkesin zevki başka başka bana sıcak geldi açıkçası. Bu arada çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza :)Zeynep asil isim gibi geliyor bana kime söylesek zey ep nazlı diye kimin ismini koyuyorsunuz diyorar sinir oluyorum illa yeni çıkan isimlerdenmi koyacagız herkesin zevki farklı degil mi canım zeynep güzel bir isim oldugu için ailede kimsenin adı da degil nazlı yıda kızımı iki düşükten sonra buldugum için nazlı koyacagım nazlı zeynebim diye sevecegim onu , Zeyneplerimiz saglıkla gelsinler inşallah
Merhaba arkadaslar...
Benim oglum olacak Serdar ismini dusunuyoruz. Sizler hangi isimleri dusunuyorsunuz? Birbirimize onerilerde bulunarak guzel isimler bulabiliriz diye dusundum...
İkisinin arasında elif rüya daha güZel sanki :) bide benim aklıma bir isim geldi senin için aklonda olanlardan mı hatırlanıyorum ama elif ece de güzel gibi :)elif rüya
elif bahar
hangisi güzel sizce 2 sinden birini düsünüyoruz
oda güzel kuzum bende elif rüyayı begendim bakalımİkisinin arasında elif rüya daha güZel sanki :) bide benim aklıma bir isim geldi senin için aklonda olanlardan mı hatırlanıyorum ama elif ece de güzel gibi :)
Bizim oğlumuz olacak mecburiyetten Kadir olacak ama ben yanına Berat düşünüyorum kızım olsaydı Zeynep Duru koyacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?