2015 Nisan Bebeklerinin Isimleri

bizim cinsiyetimiz belli oldu ama ismimizde değişti şimdilik :) KIZIMIN İSMi AYŞE MİNA OLACAK İNŞALLAH :):)

bahar olabilir minişim adı hem nisanda dogacak insallah hem gelişiyle yuvama baharı getirdi.ama hala isim bulamadım yani bakınıyorum sizinde aklınızda güzel isimler olursa paylasırsanız sevinirim kızlar

Kızlar ne kadar güzel hepimiz Zeynep diye düşünmüşüz hatta bende Zeynep Duru ismini istiyorum eşimde beğendi bakalım son ana kadar değiştirmezsek bizimde Zeynep Durumuz olacak :)
Zeynep asil isim gibi geliyor bana kime söylesek zey ep nazlı diye kimin ismini koyuyorsunuz diyorar sinir oluyorum illa yeni çıkan isimlerdenmi koyacagız herkesin zevki farklı degil mi canım zeynep güzel bir isim oldugu için ailede kimsenin adı da degil nazlı yıda kızımı iki düşükten sonra buldugum için nazlı koyacagım nazlı zeynebim diye sevecegim onu , Zeyneplerimiz saglıkla gelsinler inşallah

Canım evet çoğu kişi az bilinen isim koyma peşinde farklı olsun diye bazen abartanlar bile oluyor işte herkesin zevki başka başka bana sıcak geldi açıkçası. Bu arada çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza :)

hAnimlar isim isi baya kafa karistirici esim suanlik cansu diyor bende seviyorum bu ismi ama bekarlimdan beride hep ümmü gülsüm koymak istiyordum bakalim ne olacak baska isimlerese bakiyorum ama kuranda olsun istiyorum rüveyda guzel ama yengemin kizinin ismj kaldik boyle kayinvalide sumeyye dio ama esimle biz dusunmuoz ismi

Bizim oğlumuz olacak mecburiyetten Kadir olacak ama ben yanına Berat düşünüyorum kızım olsaydı Zeynep Duru koyacaktım.

ben de KADİR YAMAN koymak istiyorum oğlumun adını mecburiyetten dediğine göre birinizi babasıdır muhtemelen benim de babamın ismi 3 yıl önce kaybettim kendisini ve oğluma babamın ismini vermek istiyorum dedesi göremicek ama en azından ismi yavrumda yaşasın..

Biz netleştiremedik zaman var buluruz deyip duruyoruz ama ben artık bir isim bulup ısınmak istiyorum. Benim anlam ve söyleniş bakımından hoşuma giden isimler şimdilik şunlar: İpek-Mira-Simay-Damla ve koymak için bin takla attığım Melis ismi. Melis ismini çooook seviyorum eşim de çok sevmişti ama kaynakların kiminde bal gibi tatlı ,bal arısı olarak geçiyor, kimisinde yunan mitolojisinde tembel şişman rahibe adı diye geçiyor. Diyanetin bir sitesinde Türkçe anlamı düşünülerek koymak sakıncalı değildir diyor birinde mitolojide tanrıça ismidir koymayın diyor Kime inanacağımı şaşırdım....
Melis ismine benzeyen ve aşkın meyvesi anlamına gelen bir isim daha var Belis... ona da alışamadım. Şimdilik en sıcak Simay ismi geliyor gibi. Ay gibi parlak ve güzel olan anlamına geliyor

Merhaba arkadaşlaar :) bende inşallah nisan annesiyim. Bi oğlum olucak :) ismi değişmezse Muhammed Selim :) kızım olsa zeynep kardem veya nurefsan koyucaktim :)

Allah nasip ederse ikinci oğlum olacak. Ilki MUHAMMED di ikincisi Ömer Faruk olacak inşallah

Benim Allahın izniyle kızım olacak ada diye düşünüyorum ama ikinci ismi henüz bulamadık

Arda, Arkın ve Arhan isimleri arasında kalmıştık. Arda daha baskın geliyordu hep, Ardaya karar verdik. :)

aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı

kızlar bebişime isim buldum ve cok begendim ELİF AYMİNA olacak insallah....

aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı

kızlar bebişime isim buldum ve cok begendim ELİF AYMİNA olacak insallah....

Benim de oğlum olacak inş. 'Alim' istiyorum ama yanına ikinci bir isim arıyorum. Safa Alim belki diyorum ama net degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…