melisa zehra dusunuyoruz ama kaynanam tutturdu gülderen die
Merhaba canım inşallah Allah sağ salim MIRANIZI kucağınıza almayı nasip eder.ben 2014 Nisan annesiyim,Allah bize ck şükür sağ salim sağlıklı bir evlat kucağımıza almayı nasip eti.biz iki isim arasında gidip geldik ADA & MİRA.sonuc:ADA MIRA.mira ck güzel bir isim...farklı...Bastan beri kiz olursa Mira veya Mine dedi.Ve cinsiyeti ogrenince Mira dedik oyle kaldi:)
oglumda Mira ya alisti
Güldüm valla :) Ben de benzer bikaç şey yaşadım ama içimden hiç değiştirmek gelmedi başkası beğensin diye koymuyorum ya kızımın adını. İlk paylaştığımda yakın dostlarım sadece tebrik edip isme hemen alıştılar etrafımdaki diğer kişiler de he daha zaman var çok değişir fikriniz vs vs daha bilindik bi isim olsaydı mesela ezgi gibi ( ki bu aklı veren kişinin de adı ezgi ) diyen oldu.Ben sadece eşimin fikrini önemsedim sonuçta bizim bebeğimiz bir de öğretmenim etrafım yığınla insan dolu sınıflarım hep 50 kişiydi yıllardır onca isim tanımışım kötü çağrışım yapan çok isim var benim için.Biz Simay ismine karar verdik ister beğensinler ister beğenmesinler çok da tınnnnkızımızın adı BELİZ olacak. duyunca burun kıvıranmı dersin biraz daha dusun dıyenmı dersın. ay kımene anlamıyorum. benım cocugum benım kararım.
Beliz benim koymayı düşündüğüm isimdi fakat Zeynep in yanında biraz uzun oldu bu nedenle vazgeçtik. Ben çok beğeniyorum Beliz ismini canım.kızımızın adı BELİZ olacak. duyunca burun kıvıranmı dersin biraz daha dusun dıyenmı dersın. ay kımene anlamıyorum. benım cocugum benım kararım.
canım bizde bi modern bi de islami isim koymak istedik annem zeynep olmasını cok ıstedı ama cok yakın kuzenimin ismi o yüzden istemedim ben bizde ayşe beliz koyacagızBeliz benim koymayı düşündüğüm isimdi fakat Zeynep in yanında biraz uzun oldu bu nedenle vazgeçtik. Ben çok beğeniyorum Beliz ismini canım.
Ayşe ismi de çok güzel. Ikisi çok güzel olmuş, söylemesi de kolay. Adıyla yaşasın minik Ayşe Beliz....canım bizde bi modern bi de islami isim koymak istedik annem zeynep olmasını cok ıstedı ama cok yakın kuzenimin ismi o yüzden istemedim ben bizde ayşe beliz koyacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?