- 15 Kasım 2014
- 1
- 0
- 1
- 36
MİNÂ olabilir ben çok beğeniyorum bir çok anlam içeriyorben hala bulmadım herhafta farklı isim begeniyorum:) elifin yanına isim arıyorum kızlar ...
Merhaba Kızlar
Ben bu topiği görmemişim
Bizim de oğlumuz olacak ama isime karar veremedik
Düşündüklerimiz Yiğit, Yaman, Poyraz, Kuzey
Benim ailem isim konusunda yorum yapmıyor sizin kararınız diyor eşimin ailesi doğunca hep bir kafadan yorum yaparlarmış hatta abisinin oğlunun ismini son dakika yorumlardan dolayı değiştirmişler.
O yüzden bir an önce karar verip son kararımız bu diye kesin konuşmam gerek.
Gülce muhteşem bir isim çok severim bu ismi ve şiirini :)kızımın adı kesinlesti Elif Gülce de karar kıldık.
Gülce muhteşem bir isim çok severim bu ismi ve şiirini :)
Evet canım bizim de oğlumuzun ismi eşimin isteği üzerine babasının ismi Kadir benim isteğimle de Berat olacak yani bizimki de çift isimli rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinsagol gülüm benimde içime cok sindi esim dediğim isimleri hep begenmiyodu bunu begendi sükür..siirinide ismi arastırırken gördüm cok hosuma gitti.siz karar verdinizmi.....?
İlki eslerden 2cisi bizden.Evet canım bizim de oğlumuzun ismi eşimin isteği üzerine babasının ismi Kadir benim isteğimle de Berat olacak yani bizimki de çift isimli rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?