2015 Nisan Bebeklerinin Isimleri

benimde oğlum olacak doruk ege ve ya mert ege düşünüyorum inş. erkek ismi bulmak çokk zor

Bizdee AYBÜKE ESLEM düşünüyoruz. Aybükeyi Eşimin tarafı çok istiyo ilk torun diye hevesleniyolar. Bende Eslem istiyorum ikisini koyucaz sanırım. Ama SİMAY ve EFLAL'de cok hoşuma gidiyo

bnm minik kızımın ismi ALLAHIM nasip ederse AYŞE MİNA olacak :)

Merhaba Kızlar
Ben bu topiği görmemişim
Bizim de oğlumuz olacak ama isime karar veremedik
Düşündüklerimiz Yiğit, Yaman, Poyraz, Kuzey
Benim ailem isim konusunda yorum yapmıyor sizin kararınız diyor eşimin ailesi doğunca hep bir kafadan yorum yaparlarmış hatta abisinin oğlunun ismini son dakika yorumlardan dolayı değiştirmişler.
O yüzden bir an önce karar verip son kararımız bu diye kesin konuşmam gerek.

cnm bizim alternatiflerimizde Kuzey'de vardı ben begeniyorum Kuzey ismini küçük bir yorum :)

sagol gülüm benimde içime cok sindi esim dediğim isimleri hep begenmiyodu bunu begendi sükür..siirinide ismi arastırırken gördüm cok hosuma gitti.siz karar verdinizmi.....?
Evet canım bizim de oğlumuzun ismi eşimin isteği üzerine babasının ismi Kadir benim isteğimle de Berat olacak yani bizimki de çift isimli rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Evet canım bizim de oğlumuzun ismi eşimin isteği üzerine babasının ismi Kadir benim isteğimle de Berat olacak yani bizimki de çift isimli rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
İlki eslerden 2cisi bizden.2 side cok güzel ve anlamlı isimler.adıyla yasasın oglusun canım amin

mrhb arkadslar bu sayfaya yenı üye oldum.. bende hamileliğimin 26. haftasındayım kızım olucak adı da Elif Ada olucak inş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…