- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Anladım cnm doğru söylüyosun DRlar ihtimalleri gözönünde bulunduruyorlar.Ben estrofem, cleane 0,4, Corasprin, Progestan, Tetradox(bitti), Prednol(bitti) kullanıyorumcanım ben kullanıyorum clexane 0,4 ml = hibor 3500 IU= oksapar 0.4 ml bütün bu sıraladığım ilaçlar birbirinin altarnatifleridir ben ilk tüp denemem de de şimdi de kullanıyorum ama kan pıtılaşması olduğu için değil doktor her ihtimali garantiye almak için veriyor ben hibor + coraspirin alıyorum. fakat bunların hepsi birbiri ile eş ilaçlardır ve altarnatifleridir.
canım bende kullanıyorum ama oksapar 0,4.. birde coraspin..ayrıca tedaviye başlarken hamileliği öğrenene kadar tebokan kullanmıştım.Arkadaşlar clexane 4mg iğne kullananlar varmı? sanırım kan sulandırma amacıyla kullanıyoruzda acaba yeterli oluyormu diye sorucaktım
ne güzel. bende 13 ünde :) hepimize hayırlı olsunBende inşallah 18.de cnm
Ben 27 sinde pozitif sonuc aldim beta katlamasi iyi gitti 11 mayista kese gormeye gidicem ins.[/QUOTE
bende 27 sinde pozitif sonuç almıştım transferimin 12.günüydü :)
benim randevum 8inde
hadi bakalım hayırlı haberler inşallah. 12.gün kan değerin kaçtı?
mikroenjeksiyon yapıldı 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildiEvet maşallah çok yüksek kaç taneydi ki?
canlar nasilsiniz ?ne var ne yok ?
bugun dr kontrolüne gittim sag yumoslar eşit buyuo ,soldaki yumoslardan öncekinde 1 tanesi cok buyumustu diğerleri kucuktu o buyuk olan duruo digerleride arkasından gelmeye calisio tabi saga gore sol daha gerideden gelio,2 gundaha iğne olucam perşembe netleşecek benim durum hayirlisi olsun diorum
gecen tedavimde de uzun surmustu ,gec cevap veriom iğnelere
normalde bu günlerde opu olmasi lazimken kaydi günler
endometrium 11.6 olmuş
dr hersey yolunda biraz uzun oldu dio
hakkimizda cümleten hayirlisi olsujn inşallah
benden booooollllleeeee haberler........
EsEs50, Az önce Düzenle K.İ.B. Favorilere Ekle
Âmin cnmne güzel. bende 13 ünde :) hepimize hayırlı olsun
Hayırlısı cnmmikroenjeksiyon yapıldı 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi
amin canim bol kaliteli yumoslarin olsiun insallahAllah ım sağlık sıhhat versin , her şey yolunda gider de bebişinize kavuşursunuz inşallah..
Ben de bugün son iğnemi oldum, perşembe sabah toplanacak yumurtalarım..Şiştim iyice.
idrara güvenme canim kan testi ver 10 gun olmuş cikar az da olsaKizlar bugün 10. Günüm ve idrar negatif14 tl lik testlerden moralim cok bozuk günü gelmeden test yaptigima pisman oldum
tansiyonuna fln bak canim belirti konusunda tam emin deilimArkadaşlar transfer sonrasında hiç baş Dönmesi yaşayan var mı ? Daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi acaba bu bir belirtimi yoksa ilaçların yan etkisimi hiç bilmiyorum ama ben tedirgin olmaya başladım
Tatlımmmm Allahım sabır versin. Inşallah kanda çıkarKizlar bugün 10. Günüm ve idrar negatif14 tl lik testlerden moralim cok bozuk günü gelmeden test yaptigima pisman oldum
Teşekkür ederim canımtansiyonuna fln bak canim belirti konusunda tam emin deilim
İnşallahh canım, Allah razı olsun..bu akşam karnımda batmalar hissediyorum, sende de oluyor mu acaba?amin canim bol kaliteli yumoslarin olsiun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?