2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar adetten beş gün önce hcg 444 çıktı üç gün öncede 978 yüksek diye çok korktum doktorumu aradım normal değer dedi bazılarının yüksek olabilir dedi 6 mayısta kese görmeye gideceğim acaba ikiz mi ki...bizde de hiç ikiz yok...

Ne mutlu sizeeee insallah bizdede vardir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar adetten beş gün önce hcg 444 çıktı üç gün öncede 978 yüksek diye çok korktum doktorumu aradım normal değer dedi bazılarının yüksek olabilir dedi 6 mayısta kese görmeye gideceğim acaba ikiz mi ki...bizde de hiç ikiz yok...

48 saatte 2 katına çıkması normal canım yükselmesinden korkma düşük olmasından kork düşük olursa sağlıksız gebelik oluyor

Maşallahhh cnm sonucun çok güzel :nazar::nazar::nazar:
Ben pek anlamıyorım ikizmi değilmi ama maşallah yazmadan geçemedim :1:

selam kızlar,
benım sat 3nısan 28 nısanda bhcg 242 cıktı
8 mayısta tekrar gıdıcem ...
doktor çok küçük bişey gormustu son gıttıgımde zaten adetıme 3 gun vardı...kese falan bu hafta gorunur dedi...
Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.
:16::16:
Allah isteyen herkese versin.

Selam cnm bende allah kısmet ederse 9 mayısta gidicem kese için:16:

çok tesekkür ederim kızlar yüksek değeri görünce anormallik var diye çok korkmuştum 4 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu içn kürtaj olmak zorunda kalmıştım anormallik var yine diye çok üzülmüştüm

Bende ev işi yapmıyorum sadece yemek yapıyorum arada biraz evi topluyorum o kadar
Valla bu pazar eşimden yardım isticem temizlik yapması için :)
Canım buarada sen keseyi ne zaman göreceksin bellimi günü ben Allah kısmet ederse 9 Mayıs'ta gidicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana 10 mayıs dediler kese ve kalp atışı dedi ama bana erkenmiş gibi geliyor kalp atışı için sence ??

Selam cnm bende allah kısmet ederse 9 mayısta gidicem kese için:16:

aman aman hemen hemen aynı gün desene :nazar:
senın ılk bhcg degerın kaçtı bırde testı 2 gun sonra tekrarlattın mı?
ben şehır dışına çıkmak zorunda kaldım bırde bu zamanda.evimden ve eşimden de uzaktayım.:2::2:
annem var destekçim.

Benim beta düşmüş yarıya kimyasal gebelik diyo doktor hayırlısı diyelim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere inşallah

rabbimin ikinci mucizesi

Bana 10 mayıs dediler kese ve kalp atışı dedi ama bana erkenmiş gibi geliyor kalp atışı için sence ??

Canım kimisi aynı zamanda kese ve kalp atışını duyuyor inşallah seninde öyle olur :)))
Ben şuan kendimi tam olarak hamile gibi görmüyorum keseyi ve kalp atılını duysam rahatlıcam :)
Sende benim gibimisin cnm

aman aman hemen hemen aynı gün desene :nazar:
senın ılk bhcg degerın kaçtı bırde testı 2 gun sonra tekrarlattın mı?
ben şehır dışına çıkmak zorunda kaldım bırde bu zamanda.evimden ve eşimden de uzaktayım.:2::2:
annem var destekçim.

Cnm ben tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım 30 Nisan'dı test günüm ben 29 Nisan'da kan verdim sonucun 116 çıktı sonra biraz lekelenmem oldu 30 Nisan'da yine kan verdim 206 çıktı
Ne güzel annen destekçin benim annem çalışıyor banada biraz uzak o yüzden yalnızım :(

Son düzenleme:
Benim beta düşmüş yarıya kimyasal gebelik diyo doktor hayırlısı diyelim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizlere inşallah

rabbimin ikinci mucizesi

Cnm çook üzüldüm :(
Bende kimyasal gebelik yaşamıştım allahım tez zamanda nasip eder inşallah

Cnm ben tüp bebek tedavisi sayesinde hamile kaldım 30 Nisan'dı test günüm ben 29 Nisan'da kan verdim sonucun 116 çıktı sonra biraz lekelenmem oldu 30 Nisan'da yine kan verdim 206 çıktı
Ne güzel annen destekçin benim annem çalışıyor banada biraz uzak o yüzden yalnızım :(

benım 1 mayıstı bekledıgım adet gunum.uçaga bınecegım için 28 nısanda bhcg baktırdım 242 cıktı 2 gun sonra tekrar baktıralım demedı doktor.sadece ult.ıle baktı kese için haftaya gelmem gerektıgını soyledı. bende 8 mayısta şehır dısında oldugum.için baska br doktora gıtmek zorundayım.daha kese gormedıgım kalp atısı duymadıgım için içim rahat degıl.:18:
Rabbim hayırlı olanı versin inşallah.
Allah basımızdan eksik etmesin ailelerimizi.

benım 1 mayıstı bekledıgım adet gunum.uçaga bınecegım için 28 nısanda bhcg baktırdım 242 cıktı 2 gun sonra tekrar baktıralım demedı doktor.sadece ult.ıle baktı kese için haftaya gelmem gerektıgını soyledı. bende 8 mayısta şehır dısında oldugum.için baska br doktora gıtmek zorundayım.daha kese gormedıgım kalp atısı duymadıgım için içim rahat degıl.:18:
Rabbim hayırlı olanı versin inşallah.
Allah basımızdan eksik etmesin ailelerimizi.

Amin cnm
Aynen bende senin gibiyim cnm keseyi görünce içim rahatlıcak
inşallah hamileliğimizin devamı gelir:16:

Canım kimisi aynı zamanda kese ve kalp atışını duyuyor inşallah seninde öyle olur :)))
Ben şuan kendimi tam olarak hamile gibi görmüyorum keseyi ve kalp atılını duysam rahatlıcam :)
Sende benim gibimisin cnm

hareketlerime filan çok dikkat ediyorum ama önceki kayıplardan dolayı çok da hamileyim die dolanmak istemiyorum içimde hep ya yine kaybedersem korkusu var ben bunu 3 aylığa kadar atlatamıycam sanırım
canım bazen 5haftalıkta duyuldugu oluyorus ama yıne de 7ye kadar sabret...
tüp bebek dru takip amaçlı 10 maysa gün verdi gitmiyim desem olmaz gelişimi takip ediyolar ben kıbrıstayım onlar istanbulda

rabbimin ikinci mucizesi
amin canım sen kızımıza ii bak 2. bebek sağlıkla daha sonra gelsin inşalllah kucağınaa
Dra gittim kizlar gebeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa kan testi mi yaptırdın kaç çıktı erkendi daha demi

kızlar merhaba ben de dün akşam hamiş olduğumu öğrendim...
geçen ay PKO hastası olduğumu öğrenmiştim o yüzden korunmayı bırakmıştık
sanırım ilk aydan hamile kaldım-çok şükür-
kan değerim 177 çıktı doktora yarın gidicem çalıştığım için :31:
bu arada benim SAT 17 mart ama PKO olduğu için hep gecikirdi adetlerim..hatta 1 hafta önce test yaptım çıkmamıştı..
o yüzden SATA bakarsak değerim düşük geç döllenme olabilir deyip kendimi ocak annelerinin arasında buldum :52:

inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiriririz,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...:emir_bebek:

kızlar merhaba ben de dün akşam hamiş olduğumu öğrendim...
geçen ay PKO hastası olduğumu öğrenmiştim o yüzden korunmayı bırakmıştık
sanırım ilk aydan hamile kaldım-çok şükür-
kan değerim 177 çıktı doktora yarın gidicem çalıştığım için :31:
bu arada benim SAT 17 mart ama PKO olduğu için hep gecikirdi adetlerim..hatta 1 hafta önce test yaptım çıkmamıştı..
o yüzden SATA bakarsak değerim düşük geç döllenme olabilir deyip kendimi ocak annelerinin arasında buldum :52:

inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiriririz,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...:emir_bebek:

tebrık ederım canım.:16:

Back
X