2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tebessümcüm yoktur heralde 8 gün varkwn ögrenen bn hiç duymadım burda warmıdır acaba ???
Canm cok sevindim senin adına gercekten

Ayy canm inş
Bn acayıp duygusallastım ya kızımı sewerken aglıyorum gözlerim doluyo böle
Kızmın büyüdüne mi kardesi olacagınamı neye agladıgım belli degil
Rabbimizin bize bi ikramı arkadaslar bu bebekler
Düşünebilene ne büyük nimet dimi
Ne büyük mucize ;(
Küçüück bişi mercimek gibi 9 ayda oluyo küçück bi insan
Size bi yazı atıcam bakın cok güsel

Hmm bakmam lszım bi wintersunum
Yaparız bi tablo :))
yaa aslında kolay bişi ama biraz zaman ve emek istiyor ben her hafta 80-89 topiğinde hazırlıyorum formatı da var isteyen olursa ben yapabilirim diyen olursa gönderririm kendiseine azcık excel bilmek yeter

yaa aslında kolay bişi ama biraz zaman ve emek istiyor ben her hafta 80-89 topiğinde hazırlıyorum formatı da var isteyen olursa ben yapabilirim diyen olursa gönderririm kendiseine azcık excel bilmek yeter

Canm bende az cok biliyorım cuma yarısmalarında yarısıyodum:)) kılo verme biliyosun
Bn telden giriyorum bı yuzden bilemiyorum yapabilirmityim

Evet canım allah korusun ki malesef öle olaylarda war
Bos gebelik dıs gebelık kımyasal gebelik dedıkleri şey bu
Allah korusun...
Dün bnde kese gördüler mesela ama cok küçük oldugu için bebiş göÜkmedi henüz haftaya gidicem tekrardan...
Ama temkinli olmak stresli olmak degil tabiki sadece kalp atıslarını duyana kadar aslında ben hamile oldugumu anlamıyorum :))

Merve ben hala inanamadim birde dua ediyo gormenlazim....buarada 1 mayista benim kardesim olcak dedi babasinin arkadasina ne zmn dedi cocuk yrn dedi smdde boyle karninda bebek var dedi karnimi sevdi abla beni sev diyor ;) garip oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız aglattın bni helal olsun
Allahım nası bi sefkattır bu
Küçücük kızının kalbinde bu kadar büyük bi şefkat
Ya rabbi!!
Allahım ne dicemi bilemiyorum
Benim in onun gözlerinden öp annesi sımsıkı sar bi kokla şöle uzun uzun

Cok enteresan degilmi ama hali tavri....yani 1 gun once yrn kardesim olucak dedi haber aldik bugunde bebis var karninda diyo sen bide duasina bak
Allayim banakaydes ver onu seveyim oksiyim opiyim cok seviyim noluyyy allayimmmmm
Onun dilinden yazdim

Allah korusun...
Dün bnde kese gördüler mesela ama cok küçük oldugu için bebiş göÜkmedi henüz haftaya gidicem tekrardan...
Ama temkinli olmak stresli olmak degil tabiki sadece kalp atıslarını duyana kadar aslında ben hamile oldugumu anlamıyorum :))
hoşgeldinnnnn:16::16:sağlıkla kucağına al bebişiniii:emir_bebek::emir_bebek:

ayy benim ilk hamileliğim ve heyecandan ölüyorum.ama kötü şeyler düşünmek istemiyorum,iyi olacak inşallah:nazar:
evet bi tablo lazım bizeeeee:)

bnde özellikle adet zamanı çok sık oldu tırstım şimdi adeti 3-4 gün geçtik azaldı biraz

aa öölemiymiş 16 nisan transferim 2 hafta koy 30 nisanda 5 haftalık mı olmuşuz biz o zamnnn ayy keşkkke 1 hafta ileri gieriz o zaman haftaya cmt kalp görülebilir

bnde 5. gün embriyosuyla kaldım içini ferah tut oran yüksek olacak işallah seninde

ahh canım bu iş doğuma kadar zor
kese
kalp
ense kalınlığı
2li
3lü....... heyecansız zaman yokkk:)

:52::52::52:ee na'palım 9 ay heyecanlı oluruz bizde,yeter ki sağlıklı olsunlarr:emir_bebek:

Cok enteresan degilmi ama hali tavri....yani 1 gun once yrn kardesim olucak dedi haber aldik bugunde bebis var karninda diyo sen bide duasina bak
Allayim banakaydes ver onu seveyim oksiyim opiyim cok seviyim noluyyy allayimmmmm
Onun dilinden yazdim

Onun agzını yerim bn
hoşgeldinnnnn:16::16:sağlıkla kucağına al bebişiniii:emir_bebek::emir_bebek:

ayy benim ilk hamileliğim ve heyecandan ölüyorum.ama kötü şeyler düşünmek istemiyorum,iyi olacak inşallah:nazar:

:52::52::52:ee na'palım 9 ay heyecanlı oluruz bizde,yeter ki sağlıklı olsunlarr:emir_bebek:

Aminnn aminn inş kötü bişi düşünmek yok
Güsel güsel paylasımlar olacak

Istiyorumki kalsin birde oglum olsun ayrica arzum sizde degisiklik. Istiyomusunuz ikinci bebisler icin

haklısın...peki keseyi gördük diyelim bununla da iş bitmiyo ki dimi?kalp atışlarını duyana kadar hep temkinli mi olmalıyız?yani kese olup,içinde bebek olmayabilir değil mi?(allah korusun)
canım tabi önce kese sonra kalp atışı endişe hep olur annelik iç güdüsünden:) ama abartmadan olmalı yani gebeliği kendine zehir edecek kadar olmamalı:34: sen öyle şeyler düşünme rahat ol, ben o yüzden geç gidiyorum kalp atışınıda görüyüm diye:)
Hayırlı haftasnları kızlar masallah muhabbet kkoyu
Ocak anneleirmizde cok ne güsel :)
9 ay boyunca inş beraber burda paylasımlarda bulunucaz
Allah nasip ederse bu paylasımlarımız hep güsel olur
Ben kendimi tanıtatayın ki sizleride tanımak isterim;)
Bn merve 24 yasındayım
Pkoslu bi kadının:) ilk gebeliğim klomen ve catlatma ignesiyle oldu 21 aylık bir kızım var dunyalar tatlısı
Bu sefer ki hamileleigimde ilaca gerek kalmadı şükrolsun:)
Sat:23 mart
Bdt: 3 ocak inş
Geç döllenme den dolayı
Ya sizler???
maşallah ne güzel ikinci uğraştırmadan gelmiş Allah bağışlasın yavrularını yaşında küçük ne güzel:) ben 21 yaşındayım:)
Allah korusun...
İnşaallah kalp atışlarınıda görürsün
evet bi tablo lazım bizeeeee:)

bnde özellikle adet zamanı çok sık oldu tırstım şimdi adeti 3-4 gün geçtik azaldı biraz

aa öölemiymiş 16 nisan transferim 2 hafta koy 30 nisanda 5 haftalık mı olmuşuz biz o zamnnn ayy keşkkke 1 hafta ileri gieriz o zaman haftaya cmt kalp görülebilir

bnde 5. gün embriyosuyla kaldım içini ferah tut oran yüksek olacak işallah seninde

ahh canım bu iş doğuma kadar zor
kese
kalp
ense kalınlığı
2li
3lü....... heyecansız zaman yokkk:)
canım o zaman zahmet olmazsa yapıver bir tablo:)
Kizlar benim kadar erken ogrenen var mi gebeligini

Canım sen ne zaman öğrendin ben yumurtlamadan sonra 6. gün yaptım evde test çok silikti emin olamadım çünkü ertesi gün farkettim sonra 9. gün yaptım hemen çıktı çizgim:) yani 7 gün kala öğrendim ilk:)
Onun dilinden yazdim

maşallah çok tatlı kızın:nazar: sen şanlısın benim oğlum istemiyor işimiz zor:)

Cok istiyorum bu bebis kalsin gitmesin

Istiyorumki kalsin birde oglum olsun ayrica arzum sizde degisiklik. Istiyomusunuz ikinci bebisler icin

Gönlünce olsun canım, benim isteğim yok bir oğlum var ne verirse Rabbim sağlıklı hayırlı olsun yeter:16:

kızlar biraz zahmetli bi iş tablo işi

80 89 da her hafta yapıyoum yapamadığım zaman üzlüyorum burda bi de annelerimiz tablo da görmek isteyecek kendilerini geç kalırsan alınacaklar ben burda bu yükün altına girmek istemiyorum ama dediğim gibi varsa isteyen yardımcı olabilirim

kızlar biraz zahmetli bi iş tablo işi

80 89 da her hafta yapıyoum yapamadığım zaman üzlüyorum burda bi de annelerimiz tablo da görmek isteyecek kendilerini geç kalırsan alınacaklar ben burda bu yükün altına girmek istemiyorum ama dediğim gibi varsa isteyen yardımcı olabilirim

Bende telefondan giriyorum yapma sansim.olsa yapardim

canım tabi önce kese sonra kalp atışı endişe hep olur annelik iç güdüsünden:) ama abartmadan olmalı yani gebeliği kendine zehir edecek kadar olmamalı:34: sen öyle şeyler düşünme rahat ol, ben o yüzden geç gidiyorum kalp atışınıda görüyüm diye:)

maşallah ne güzel ikinci uğraştırmadan gelmiş Allah bağışlasın yavrularını yaşında küçük ne güzel:) ben 21 yaşındayım:)

Canım sen ne zaman öğrendin ben yumurtlamadan sonra 6. gün yaptım evde test çok silikti emin olamadım çünkü ertesi gün farkettim sonra 9. gün yaptım hemen çıktı çizgim:) yani 7 gün kala öğrendim ilk:)

Benimde 8 gunum var

Bnmde bi kızım var allh ne hayırlı görürse saglıklı olsun yeter ama. Annem kv diyo ki ilk önce saglıklı olsun sonra erkek olsun :))

Canm oglun ne kadarlık
Bana. Yasın küçük demişssinde sn dahada küçüksün 21 :))
Allaha şükür
İnş birde kalo atıslarını duysam yawrumunnn ohh dünyalar bnm olcak

En Güzel Duygu "ANNELİK"
Bir çocuğum olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..Sevdigimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla...

Güsel kardeşlerim ilk gebeliğimde yaptıgımız hatalardan biride hamileyiz diye her buldgumuzu yemek !!!!!!!
En azından bu hatayı yapanlardan biride bnm yani
İlk hamileligimde 77 kılo ile hamiş kalmıstım ki ewlendigimde 65 kıloydum
Bıyım 160 düşünün 8 ayda 12 kılo alarak zaten ayrı bi büyük hata yaptım
Nese bndede pkos varmıs insülin direnci oldugundan sürekli yiyesim geliyo ver her yedigim direk kılo yapıyo :)
77 kılo ıle hmiştim
4 aylık oldu 74 kılo oldum istifar etmekten
İşte doguma 92 kıloyla gittim :)
Şimdi neee diyenler vardır ewet malesef doru
Kızm dıgdu bir yasına kadar 77 kıloya öle böle düştüm
Ama psikoljim alt üst oldu düşünün
Burda geçen sene 9. Ayda saglılı beslenererwk spor yaparak su zamana kadar 16 kılo werdim
Suan 61 kıloyum :)) bu sefer dengeli beslenicem hm bebişin için hem kendim için

Güsel kardeşlerim ilk gebeliğimde yaptıgımız hatalardan biride hamileyiz diye her buldgumuzu yemek !!!!!!!
En azından bu hatayı yapanlardan biride bnm yani
İlk hamileligimde 77 kılo ile hamiş kalmıstım ki ewlendigimde 65 kıloydum
Bıyım 160 düşünün 8 ayda 12 kılo alarak zaten ayrı bi büyük hata yaptım
Nese bndede pkos varmıs insülin direnci oldugundan sürekli yiyesim geliyo ver her yedigim direk kılo yapıyo :)
77 kılo ıle hmiştim
4 aylık oldu 74 kılo oldum istifar etmekten
İşte doguma 92 kıloyla gittim :)
Şimdi neee diyenler vardır ewet malesef doru
Kızm dıgdu bir yasına kadar 77 kıloya öle böle düştüm
Ama psikoljim alt üst oldu düşünün
Burda geçen sene 9. Ayda saglılı beslenererwk spor yaparak su zamana kadar 16 kılo werdim
Suan 61 kıloyum :)) bu sefer dengeli beslenicem hm bebişin için hem kendim için

49 kg ile hamile kLdim 41 kg oldum 5.5 aydan snr rekor kirip 75 ile dogum yaptim yine yicem.kimse tutamaz beni 48 kgyum suan

49 kg ile hamile kLdim 41 kg oldum 5.5 aydan snr rekor kirip 75 ile dogum yaptim yine yicem.kimse tutamaz beni 48 kgyum suan

Masallah kızz boyun kac
Walla helal olsun 48 kıloya nasıl düştün cokmerak ediyorum

Masallh gercekten ;)))
Sen ye bu dunyada san kılo haram :))
Bn dıkkat etmessem bıdon gıbı oluyorum arkadasımm

Back
X