2015 sizi de tir gibi ezip gecti mi ?

Atartttt, yine kalbimden vurmussun. Ben de cok severim o yaziyi ve hep o yazida bahsedilen insanlar gibi olmak istemisimdir. Henuz olamadim ama olursam ne mutlu bana

Ben de seni seviyorum

Olacak. Bugün 23: 45 de 2016 da olmasını istediğin şeyler, olmuş gibi beyaz kağıda yazıyorsun. sonra onları tek tek kesip, beyaz bir kasede yakıp, pencere/balkondan üflüyorsun.

Denenmiş,olmuş bir ritüel. Ben de ilk kez yapcam, yazdım şimdiden 2016 da yaşadığım olayları, 00:00 da yakcam :)

Allah çirkin şansı versin bacım.

Yaa Cherry Kezbanusmus olamamakta bütün mesele evlat!

Sen tırnağım kırıldı, fönüm bozuldu, bana şu alınamadı, ay, uy , ya yu su bol hatun olcağına kalk kişiliğini oturt, başarılı ve güzel kadın olmayı seç! .

Kader adam seçiyo kesinlikle.

Baldankabak kazanamadıysan kazanamadın senden önemli değil, sakın üzülme sen daha iyilerini başaracaksın inşallah, ne olur ümitsiz olma, bu yıl seni daha iyi şeyler bekliyor belki kimse bilemez, 2016'nın sana başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum,kalbinin temizliği hayatına yansır inşallah, altı sütun dayanışmasını unutma, sen yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…