2015 sizi de tir gibi ezip gecti mi ?

Kızlar yapmayın ya.,

Kuzenim üçüncü Girişte kazandı o sınavı zar zor o da..

Kolay bir iş fdeğil . Moral bozmaya değmez..

Hoş mülakatta ne olacağı meçhul .

Bence ciddiyim demoralize olmayın.

Üf erken kafayı buldum bu yıl başı ben toparlayamıyırum

Baldankabak Baldankabak kazanamadıysan kazanamadın senden önemli değil, sakın üzülme sen daha iyilerini başaracaksın inşallah, ne olur ümitsiz olma, bu yıl seni daha iyi şeyler bekliyor belki kimse bilemez, 2016'nın sana başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum,kalbinin temizliği hayatına yansır inşallah, altı sütun dayanışmasını unutma, sen yaparsın :KK50:

Canim cok tesekkur ederim, cok sagol. Sen sormussun cevap yazamadim lutfen kusura bakma, toplanmak az zaman aliyor. Alti sutuna mahcup oldum, bu kez olur demistim :KK23:

Vizelerde bol sans,basarilar diliyorum sana :KK200:

Konuya yazılan 4 mesajın 3ü benim oldu ama parmakla gösterilen biri olmak insanı iyice şanssız hissettiriyor.

Gençsin güzelsin neden evde kaldın diyor insanlar yüzüme. Onlar yüzünden ben de kendimi kaderce haksızluğa uğratılmış hissediyorum. Oysa kader güzelleri kayırır şanslı yapar diye bir şey yok. Neyse böyle işte.
Yok artık bu ne biçim mesaj annem sen daha kaç yasındasın ya..

Canim cok tesekkur ederim, cok sagol. Sen sormussun cevap yazamadim lutfen kusura bakma, toplanmak az zaman aliyor. Alti sutuna mahcup oldum, bu kez olur demistim :KK23:

Vizelerde bol sans,basarilar diliyorum sana :KK200:
Mahcup olma sakın sen yaparsın, allah yardımcın olsun, bir tanıdığım 5. girişinde kazandı kız hiç pes etmedi, moral olsun diye söylüyorum sana, daha vardır böyleleri emin ol, sen de bunlardan birisi olacaksın ben yürekten inanıyorum :KK36:

2015 bana da hiç yaramadı evlilik hayalleri kurup evim için eşyalar alırken terkedimdim :110:

28im ama ruhum 150,200.
O kadar yorgunum ki, duygusal yönden tükenmiş durumdayım. Son 2 yılda 1000 yıl yaşlandım sanki.
Abartma yavrucum daha Baharının da baharındasın.

Erken evlenen hele bir de Erkenden çocuk yapan insanların muhtelif Zaman'larda dertlerini dinlemekten gına gelmiş biri olarak daha çok çok erken bu kompleksler için diyorum..

Heee aynı kişiler normal günlerde kelebek gibi dolaşıyorlar orası ayrı..

Not: istisnalar saldırmasın..

Mahcup olma sakın sen yaparsın, allah yardımcın olsun, bir tanıdığım 5. girişinde kazandı kız hiç pes etmedi, moral olsun diye söylüyorum sana, daha vardır böyleleri emin ol, sen de bunlardan birisi olacaksın ben yürekten inanıyorum :KK36:

Insallah hayatim, daha girer miyim bilmiyorum ama herkesin kalbindeki olur insallah :)

2015 bana da hiç yaramadı evlilik hayalleri kurup evim için eşyalar alırken terkedimdim :110:

belki de 2015 seni ondan sonraki yıllarda yaşayabileceğin büyük felaketlerin, hayal kırıklığının önünü keserek engellemiştir :)

İyi düşünelim, iyi olsun

belki de 2015 seni ondan sonraki yıllarda yaşayabileceğin büyük felaketlerin, hayal kırıklığının önünü keserek engellemiştir :)

İyi düşünelim, iyi olsun
İnşallah öyledir güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım 2016 bizim yılımız olur :KK68:

Baldankabak Baldankabak Bi kaç yıl önce yaşadığım şeyleri anlatmışsın resmen
Bende ailesi çevresi tarafından hep takdir edilen beğenilen bir insanım bu dışardan bakanlara güzel gibi gözüksede insana çok ağır yük oluyor
TUS'a hazırlandım herkez kazanacağımdan emindi hatta sınavdan sonra babamlar kutlama yemeğine falan götürdüler ama olmadı
İlk kez başarısız oldum başlarda çok ağır geldi
Olsun dedim bende insanım sonuçta ikincide yaparım hazırlanırken tam dönemin ortasında tus hakkımızı kaldırdılar:KK11:
Bide sistem çöktü üzerime resmen
Zamanla toparladım tusa bırıktırdıgım enerjimi ikinci üni ve yüksek lisansa harcıyorum:KK70:
Hangi sınavdı seninki ?Tüm yorumları okumadım yazdıysan kusura bakma lütfen
Sende üzülme çok istiyorsan ve girme şansın varsa vazgeçme devam et
hevesin kırıldıysa başka alana yönel:KK19:

Baldankabak Baldankabak Bi kaç yıl önce yaşadığım şeyleri anlatmışsın resmen
Bende ailesi çevresi tarafından hep takdir edilen beğenilen bir insanım bu dışardan bakanlara güzel gibi gözüksede insana çok ağır yük oluyor
TUS'a hazırlandım herkez kazanacağımdan emindi hatta sınavdan sonra babamlar kutlama yemeğine falan götürdüler ama olmadı
İlk kez başarısız oldum başlarda çok ağır geldi
Olsun dedim bende insanım sonuçta ikincide yaparım hazırlanırken tam dönemin ortasında tus hakkımızı kaldırdılar:KK11:
Bide sistem çöktü üzerime resmen
Zamanla toparladım tusa bırıktırdıgım enerjimi ikinci üni ve yüksek lisansa harcıyorum:KK70:
Hangi sınavdı seninki ?Tüm yorumları okumadım yazdıysan kusura bakma lütfen
Sende üzülme çok istiyorsan ve girme şansın varsa vazgeçme devam et
hevesin kırıldıysa başka alana yönel:KK19:

Uzuldum, kotu olmus size de ama baska seylere yonelmenize cok sevindim. Benimki hakimlik sinaviydi. Bir daha girer miyim bilmiyorum, is guc bakacagim artik isimde ilerlemem lazim. Insanlar burolarini acarken ben oldugum yerde sayiyorum. Insallah hepimiz istedigimiz yerlerde oluruz :)

shapee shapee sorumluluk duygun Nasıl gelişmişse şans oyunları için bile emek vermek gerektiği hissindesin.

Sen gerçekten Türk müsün?

:) sans oyunu adi üstünde.
Bir sansim olmasi icin o biletlerden biri bende olmali. Yani aslinda sansi da yine kendimiz yaratmis oluyoruz.

Bu tabi mecazi bir ornek ama hayatın kendisi de aslinda bu.
Hayiflanmak yersiz.
Bir söz var tam dogru yazamayabilirim ( biraz kafam şey :)

Hayattaki zorluklar kaybedis degil, kisa süreli imtihandir diye.

Yani kisaca,
Hayatin bize verdigi birsey yok.
Biz ne verirsek karsiligin da onu aliyoruz.

Back
X