- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi Baldankabak
Ahahaha bir biletim bile yok shapes anliyor musun![]()
Benimde yoktu ama azmettim, kar kis demedim düşe düşe gittim aldim geldim

Yoksa yattığım yerden zengin olamam dimi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha bir biletim bile yok shapes anliyor musun![]()
Baldankabak kazanamadıysan kazanamadın senden önemli değil, sakın üzülme sen daha iyilerini başaracaksın inşallah, ne olur ümitsiz olma, bu yıl seni daha iyi şeyler bekliyor belki kimse bilemez, 2016'nın sana başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum,kalbinin temizliği hayatına yansır inşallah, altı sütun dayanışmasını unutma, sen yaparsın
![]()
Yok artık bu ne biçim mesaj annem sen daha kaç yasındasın ya..Konuya yazılan 4 mesajın 3ü benim oldu ama parmakla gösterilen biri olmak insanı iyice şanssız hissettiriyor.
Gençsin güzelsin neden evde kaldın diyor insanlar yüzüme. Onlar yüzünden ben de kendimi kaderce haksızluğa uğratılmış hissediyorum. Oysa kader güzelleri kayırır şanslı yapar diye bir şey yok. Neyse böyle işte.
Yok artık bu ne biçim mesaj annem sen daha kaç yasındasın ya..
Mahcup olma sakın sen yaparsın, allah yardımcın olsun, bir tanıdığım 5. girişinde kazandı kız hiç pes etmedi, moral olsun diye söylüyorum sana, daha vardır böyleleri emin ol, sen de bunlardan birisi olacaksın ben yürekten inanıyorumCanim cok tesekkur ederim, cok sagol. Sen sormussun cevap yazamadim lutfen kusura bakma, toplanmak az zaman aliyor. Alti sutuna mahcup oldum, bu kez olur demistim
Vizelerde bol sans,basarilar diliyorum sana![]()
Ben seni bir tanesine etiketledim, kendim boşa sarınca sana sığındımBen banliydim akşam üstü geldim
Bir tanesine yazdım ama
Abartma yavrucum daha Baharının da baharındasın.28im ama ruhum 150,200.
O kadar yorgunum ki, duygusal yönden tükenmiş durumdayım. Son 2 yılda 1000 yıl yaşlandım sanki.
Mahcup olma sakın sen yaparsın, allah yardımcın olsun, bir tanıdığım 5. girişinde kazandı kız hiç pes etmedi, moral olsun diye söylüyorum sana, daha vardır böyleleri emin ol, sen de bunlardan birisi olacaksın ben yürekten inanıyorum![]()
2015 bana da hiç yaramadı evlilik hayalleri kurup evim için eşyalar alırken terkedimdim![]()
Bu mesajı extradan beğendim..Benimde yoktu ama azmettim, kar kis demedim düşe düşe gittim aldim geldim
Yoksa yattığım yerden zengin olamam dimi :)))
2015 bana da hiç yaramadı evlilik hayalleri kurup evim için eşyalar alırken terkedimdim![]()
İnşallah öyledir güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım 2016 bizim yılımız olurbelki de 2015 seni ondan sonraki yıllarda yaşayabileceğin büyük felaketlerin, hayal kırıklığının önünü keserek engellemiştir :)
İyi düşünelim, iyi olsun
İnşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olsun2016 cok guzel olsun insallah hepimize :)
Baldankabak Bi kaç yıl önce yaşadığım şeyleri anlatmışsın resmen
Bende ailesi çevresi tarafından hep takdir edilen beğenilen bir insanım bu dışardan bakanlara güzel gibi gözüksede insana çok ağır yük oluyor
TUS'a hazırlandım herkez kazanacağımdan emindi hatta sınavdan sonra babamlar kutlama yemeğine falan götürdüler ama olmadı
İlk kez başarısız oldum başlarda çok ağır geldi
Olsun dedim bende insanım sonuçta ikincide yaparım hazırlanırken tam dönemin ortasında tus hakkımızı kaldırdılar
Bide sistem çöktü üzerime resmen
Zamanla toparladım tusa bırıktırdıgım enerjimi ikinci üni ve yüksek lisansa harcıyorum
Hangi sınavdı seninki ?Tüm yorumları okumadım yazdıysan kusura bakma lütfen
Sende üzülme çok istiyorsan ve girme şansın varsa vazgeçme devam et
hevesin kırıldıysa başka alana yönel![]()
shapee sorumluluk duygun Nasıl gelişmişse şans oyunları için bile emek vermek gerektiği hissindesin.
Sen gerçekten Türk müsün?