- 12 Şubat 2015
- 708
- 305
- 43
- Konu Sahibi Baldankabak
-
2015 benim için de kötü geçti. .dünya kadar problemle baş edemezken sonunda gerçekten bi tırın altında kaldım kirilmadik kemigim kalmadıevlatlarımı kaybetmek üzereyken akıl edebildim kendimı gereksiz şeyler için uzdugumu... herşeyin başı sağlıkmiş gerisi hallolur Allahın izniyle
Çok kötü bir yıl geçirdim
Sene bile kötü bitiyor .Gök gürültülü kar yağıyor .
Sınava takılmayın, kaç Yıldır avukatsınız bilmiyorum ama avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavı daha kolay oluyor. Yine denersiniz çalışırkende kazanan bir ton insan var. Ki hiç bişey kaybetmediniz mesleğiniz var
Insallah yeni yiliniz cok guzel olsun :)
amin...önemli olan aslında bu...ama işte olmadık şeylere de kafayı çok takıyoruz sanırım...bu yıl inşallah güzeldi diyebileceğimiz bir yıl olur.Cok gecmis olsun. iki gun once babam dis agrisi ile sabaha kadar evin icinde dolastiginda dusundum ben de. Buyuk bir sey degil dis agrisi ama sabaha kadar evin icinde yurumesi beni cok uzdu Allah insana sevdiklerinin aci cektigini gostermesin.
Cok gecmis olsun. iki gun once babam dis agrisi ile sabaha kadar evin icinde dolastiginda dusundum ben de. Buyuk bir sey degil dis agrisi ama sabaha kadar evin icinde yurumesi beni cok uzdu Allah insana sevdiklerinin aci cektigini gostermesin.
Ben 23 yasinda evlendim cevremdeki insanlar bana da ayni seyleri diyorlardi,bendd cok bunalmistim sonra oyle birj ciktiki karsima rabbime ne kadar sukreysem, dua etmekten vazgecmeyin rabbimden isteyin ben hep rabbimden kalbi yumusak bir es isterdim rabbim bana nasip etti hic uzulmeyin hic beklemediginiz anda karsiniza cikarKonuya yazılan 4 mesajın 3ü benim oldu ama parmakla gösterilen biri olmak insanı iyice şanssız hissettiriyor.
Gençsin güzelsin neden evde kaldın diyor insanlar yüzüme. Onlar yüzünden ben de kendimi kaderce haksızluğa uğratılmış hissediyorum. Oysa kader güzelleri kayırır şanslı yapar diye bir şey yok. Neyse böyle işte.
Boşuna dert ediyorsun. Bu kaygıların yersiz. Bi süre Ücretli Avukatlık yap sınava çalışcak Gücün yoksa. Ama burda Tecrübe konuşuyor. Kesinlikle kurumsal bir şey Olmalı kadın için. Hakimlik Şart değil. KPSS olur. Ben yıllarca çalıştım noldu. Yanlış evlilik bütün düzenimi altüst etti. Sıfıra döndüm. Ve şu an sınava çalışmak düşüncesi hepsinden daha kolay geliyor. Avukatlıktan geçenleri gördükçe çevremde bende deneyeceğim . Yoksa cesaret edemezdim bu saatten sonra. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bence hiç bulaşmadan birdaha dene. Pes etme .Belki de. Icimde bir yerlerde bu sinavin olmayacagini biliyordum, en basindan itibaren. Belki de gercekten avukatlik yapmam gerekiyordur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?