2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

mrym5579 mrym5579 senin eşin neden böyle davranıyor hiç anlamıyorum, tahmin edebiliyorum kendi kendine hamile kaldığın için yine kalabileceğini düşünüyor belkide stresle baş edemiyor bunuda sana göstermemek ve güçlü durmak adına tüp bebek işine girmek istemiyor oda biliyor çünkü ne kadar zor bir süreç olduğunu ama ona normal hamileleği beklerken rahminin tekrar ameliyat olma seviyesine gelebileceğini ve bu aüreçte hamile kalsan bile yine düşük olabileceğini anlat ve doğacak her iki sonucunda sana ne kaar zor olacağını anlatmalısın, eşini en iyi sen tanıyorsun, benim eşimde asla kabul etmeedi tüp beneği ben buaraya yazmadım ama son aşılamadan sonra eşime oyun oynadım Allah biliyor, bunalım takıldım evde birşey yemedim sürekli ağladım, alışverişe, gezmeye eğlenmeye götürsü beklediği gibi davranmadım, akşamları işten gelince boynuna atlardım oysa evde yatar buldu, kanepede mal mal yatan ben, saçımı başımı toplamıyordum sabah darman dağınık çıkıyordum okulda çeki düzEn veriyordum kendime :)
depresyondaymışım gibi rol yaptım tam 10 gün, eşyalarım ortada toplamadım onun yanında tlfnlaa bakmadım, o yokken geri arıyordum sonra kayıtları siliyordum falan ve en sonunda pes etti, tamam dedi dediğin gibi olsun, bazen kadınlığında işe yaramıyorsa küçük oyunların kimseye bir zararı olmuyor.
sende eşinin yumuşak tarafını yakala bilirsin, tanırsın ben inatçılıkta sınır tanımayan adamı aştım sende aşarsın bence.

Evet canım Şubat 8 de Ankara başkent hastanesi hulusi hoca da baslayacagim sen canım
Ben Mersin'de yaptırıcam cnm ilk yaptırdığım yer artık buda olmazsa o Zaman başka yerler bakıcam senden 10 gün sonrada ben iğnelere başlarım Allah'ın izniyle bu kez olur inşl hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

Ben Mersin'de yaptırıcam cnm ilk yaptırdığım yer artık buda olmazsa o Zaman başka yerler bakıcam senden 10 gün sonrada ben iğnelere başlarım Allah'ın izniyle bu kez olur inşl hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
Bende canım ilk yaptırdığım yerde 7 haftalik kalpi atışını duymadık şimdi başka yerde yaptir maya baslayacagim sorun neydi canim sorması ayıp ben eşimde sperm düşüklüğü var yaşın kaç canim

mrym5579 mrym5579 canim üzüldüm esinin böyle davranmasina.. ozgskne2011 ozgskne2011 senin nedenine katiliyorum. Sanirim esin doğal yolla olmasını beklemek istiyor. Ya aslında doktorlar eşini ikna edebilir ya da ona yol gösterebilir. Birlikte doktora gidin, ya sizin yaşınız kaç ki?? Sen 27 fln değil miydin? Acaba esin yasimiz genç diye mi düşünüyor ki..

Bende canım ilk yaptırdığım yerde 7 haftalik kalpi atışını duymadık şimdi başka yerde yaptir maya baslayacagim sorun neydi canim sorması ayıp ben eşimde sperm düşüklüğü var yaşın kaç canim
Benimde eşimde sayı düşük bende de rezerv az yaşımda 30 olucak mayısta

mavi zeyus mavi zeyus canım o yaş bir gidiyor ışık hıZıyla valla, ben 24 yaşındaydım başladığımda şuydu buydu derken 27 bitecek hiçç anlamadım bişey, sen naptın nasılsın ? nasıl gidiyor tedavinin hangi aşamasındasın?

[QU="ozgskne2011, post: 44991470, member: 577693"] mavi zeyus mavi zeyus canım o yaş bir gidiyor ışık hıZıyla valla, ben 24 yaşındaydım başladığımda şuydu buydu derken 27 bitecek hiçç anlamadım bişey, sen naptın nasılsın ? nasıl gidiyor tedavinin hangi aşamasındasın?[/QUOTE]
Ya öyle aslında, doktora gitmeye başladıktan sonra o test bu test aralar.. iğneler derken bakmissin 2-3 yıl geçmiş ve elin hala bomboş.. sen de erken baslamissin.. ben 24 yasimdayken bekardim. Her neyse.. :) ben tedaviye başlamadım canım daha ya.. inşallah bu ayki adetimle başlamayı düşünüyoruz, tabii maddi durumlar elverirse.. sen napiyorsun bu ay?

hamile kalabilmissin neden merkezi degistirme karari aldinki
Burda bi Dr gittim dedim hocam diye öldü keseyi gördük ama dedim hoca sana iyi yani kaliteli embriyo koysun lar dedi bide folis asit bile önermediler bile 2 tane embriyo donlurcaktik 1 milyar dedi hocam akşam kadar musde verin eşim akşam parayi getirsin dedim şimdi verirseniz olur yoksa embriyo öldürecegiz dedi ben tekrar ikiz olsun iki embriyo birden transfer edin senin yaş ın küçük tasiyamasin dedi 2 tedavimde arastirdim biraz orayı çoğu burda ki arkadaşlar yorumlarda iyi birsey yazan yok bende en iyisi başka merkez dedim

Kızlar Merhaba bende bu ay 2 inci tüp bebek basacagiz allah nasip ederse allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsun
Ikinci hakkın varmış benim o da yok ne yapacaksak ins bunda tutar da birdaha yaptırmanız biz özelde yaptırdık ins umudumu yitirmek istemiyorum

Burda bi Dr gittim dedim hocam diye öldü keseyi gördük ama dedim hoca sana iyi yani kaliteli embriyo koysun lar dedi bide folis asit bile önermediler bile 2 tane embriyo donlurcaktik 1 milyar dedi hocam akşam kadar musde verin eşim akşam parayi getirsin dedim şimdi verirseniz olur yoksa embriyo öldürecegiz dedi ben tekrar ikiz olsun iki embriyo birden transfer edin senin yaş ın küçük tasiyamasin dedi 2 tedavimde arastirdim biraz orayı çoğu burda ki arkadaşlar yorumlarda iyi birsey yazan yok bende en iyisi başka merkez dedim
degistirmekte hakliymissin 1 milyar neymis oyle bizde ozelde dondurduk 450 tl vermistik

Niye canım allah tan umut kesilmez allah büyüktür nerde yaptiriyosun tedavini
Yaptırdım canim bekliyoruz iste transferin sonucuna 6 gün kaldı yaşadığım şehirde mersin üniversitesi tip fakültesinde ama özel ücretle yaptırdık rapor cikartamadi malesef cikartsaydik üç hak olacaktı kismet ins böyle tutmuştur benim canım kocam sırf benim gönlüm olsun diye tbmm dedi zaten bundan uc yil önce bir evlat kaybetmistik çok zor iste açısı azalsin diye uğraşıyoruz ins tutmustur

Back
X