mrym5579
senin eşin neden böyle davranıyor hiç anlamıyorum, tahmin edebiliyorum kendi kendine hamile kaldığın için yine kalabileceğini düşünüyor belkide stresle baş edemiyor bunuda sana göstermemek ve güçlü durmak adına
tüp bebek işine girmek istemiyor oda biliyor çünkü ne kadar zor bir süreç olduğunu ama ona normal hamileleği beklerken rahminin tekrar ameliyat olma seviyesine gelebileceğini ve bu aüreçte hamile kalsan bile yine düşük olabileceğini anlat ve doğacak her iki sonucunda sana ne kaar zor olacağını anlatmalısın, eşini en iyi sen tanıyorsun, benim eşimde asla kabul etmeedi tüp beneği ben buaraya yazmadım ama son aşılamadan sonra eşime oyun oynadım Allah biliyor, bunalım takıldım evde birşey yemedim sürekli ağladım, alışverişe, gezmeye eğlenmeye götürsü beklediği gibi davranmadım, akşamları işten gelince boynuna atlardım oysa evde yatar buldu, kanepede mal mal yatan ben, saçımı başımı toplamıyordum sabah darman dağınık çıkıyordum okulda çeki düzEn veriyordum kendime :)
depresyondaymışım gibi rol yaptım tam 10 gün, eşyalarım ortada toplamadım onun yanında tlfnlaa bakmadım, o yokken geri arıyordum sonra kayıtları siliyordum falan ve en sonunda pes etti, tamam dedi dediğin gibi olsun, bazen kadınlığında işe yaramıyorsa küçük oyunların kimseye bir zararı olmuyor.
sende eşinin yumuşak tarafını yakala bilirsin, tanırsın ben inatçılıkta sınır tanımayan adamı aştım sende aşarsın bence.