2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Yaptırdım canim bekliyoruz iste transferin sonucuna 6 gün kaldı yaşadığım şehirde mersin üniversitesi tip fakültesinde ama özel ücretle yaptırdık rapor cikartamadi malesef cikartsaydik üç hak olacaktı kismet ins böyle tutmuştur benim canım kocam sırf benim gönlüm olsun diye tbmm dedi zaten bundan uc yil önce bir evlat kaybetmistik çok zor iste açısı azalsin diye uğraşıyoruz ins tutmustur
Inşallah canım benim sıkı sıkı tutulsun sana evladin kaç gün embriyo su koydular kaç aylık evladin di ya çok üzüldüm ya şimdi canım benim dua et bol bol

Inşallah canım benim sıkı sıkı tutulsun sana evladin kaç gün embriyo su koydular kaç aylık evladin di ya çok üzüldüm ya şimdi canım benim dua et bol bol
Üç gün sonunda embriyo koydular çocuğumu da üç aylıkken kaybettik çok uğraştık olmadi kurtaramadık mahvettiler hastanelerde.

degistirmekte hakliymissin 1 milyar neymis oyle bizde ozelde dondurduk 450 tl vermistik
Ya senin dondurulmuş embriyon varmı ne güzel benimde 5 günlük embriyosu du bilgin varmı tipda ne deniyo keseyi gördük kalp atışını duyamayinca gelişmedi mi diyorlar bilgin varsa soylermisin canım allah bu sefer nasip eder inşallah

Ya senin dondurulmuş embriyon varmı ne güzel benimde 5 günlük embriyosu du bilgin varmı tipda ne deniyo keseyi gördük kalp atışını duyamayinca gelişmedi mi diyorlar bilgin varsa soylermisin canım allah bu sefer nasip eder inşallah
yok canim dondurulmusuda kullandik tekrar bastan basliycam artik kese gorunup icinde bebek yoksa bos gebelik oluyo benimde bir bos gebelik birde bebegin kalbi durdu kaybettim artik 3.cuyu pgt yaptircaz

yok canim dondurulmusuda kullandik tekrar bastan basliycam artik kese gorunup icinde bebek yoksa bos gebelik oluyo benimde bir bos gebelik birde bebegin kalbi durdu kaybettim artik 3.cuyu pgt yaptircaz
Benimde keseyi gördük 5 haftalik 8 hafta kalp atışını duymaya gitmiştik kesenin içinde bebeği gördük canım ama kalp atışını duyamadik

mavi zeyus mavi zeyus canım genetik tahliller istediler onları verdim sonuç bekliyorum işte 2 ay sonra gel dediler merkezden ama ben kendimi nezaman hazır hissdersem o zaman başlıycam hem öanevi hem maddi, merkez çağırıyorda düşünmüyor bazı şeyleri doğal olarak ;) aştık baya limiti toparlanmak lazım sonuçta tüm masrafımız tedavi değil değil mi?
sen demek daha başlamadın, hayırlısı ben senin, mrym5579 mrym5579 ve Denizlilisrsy Denizlilisrsy tek tedavi ile olacağını hissediyorum ;)

mavi zeyus mavi zeyus canım genetik tahliller istediler onları verdim sonuç bekliyorum işte 2 ay sonra gel dediler merkezden ama ben kendimi nezaman hazır hissdersem o zaman başlıycam hem öanevi hem maddi, merkez çağırıyorda düşünmüyor bazı şeyleri doğal olarak :KK66: aştık baya limiti toparlanmak lazım sonuçta tüm masrafımız tedavi değil değil mi?
sen demek daha başlamadın, hayırlısı ben senin, mrym5579 mrym5579 ve Denizlilisrsy Denizlilisrsy tek tedavi ile olacağını hissediyorum :KK66:
İnşallah canım. İnşallah herkesin ilk denemesinde olur. Senin de inşallah bu dinlenme sürecinde organik bi bebişin olur. Neden olmasın. Herkesin bi zamanı var ve o zamanın gelmesini bekliyor herkes. Allah en hayırlı zamanda versin. Hayırlı insanlarla tanışsın. :)) ben de ovulasyon testleri yapıyorum bu ay.. takip etmeye çalışıyorum yumurtlamayı..

İnşallah canım. İnşallah herkesin ilk denemesinde olur. Senin de inşallah bu dinlenme sürecinde organik bi bebişin olur. Neden olmasın. Herkesin bi zamanı var ve o zamanın gelmesini bekliyor herkes. Allah en hayırlı zamanda versin. Hayırlı insanlarla tanışsın. :)) ben de ovulasyon testleri yapıyorum bu ay.. takip etmeye çalışıyorum yumurtlamayı..
inşallah canım inşallah, aminnnn.
geçenlerde tvden duydum yarım yamalak mutfaktaydım yetişemedim programın birinde ovulasyon testleri için boşuna para veriyor bayanlar falan diyordu, işim bitince bakayım dedim başka konuya geçmişlerdi bende kullanmıştım bir dönem yinemi kullansam acaba biraz ayıp olcak ama eşinizle birlikte olurken çocuk düşünerek olmayın falan diyorlar ya ben yumurtlama günlerini takip edince hep kafamda çocuk fikri oluyor o yüZden saldım gitti

geçenlerde tvden duydum yarım yamalak mutfaktaydım yetişemedim programın birinde ovulasyon testleri için boşuna para veriyor bayanlar falan diyordu, işim bitince bakayım dedim başka konuya geçmişlerdi bende kullanmıştım bir dönem yinemi kullansam acaba biraz ayıp olcak ama eşinizle birlikte olurken çocuk düşünerek olmayın falan diyorlar ya ben yumurtlama günlerini takip edince hep kafamda çocuk fikri oluyor o yüZden saldım gitti
İyi yapmışsın.. benim elimde şuan 3 kutu test var. Yapiim da bitsin diyorum. Bir daha alır mıyım bilmiyorum. İlk kez deniyorum diyebilirim. Bunu yapmasam da aklımda zaten hep var acaba bebi olucak mı diye. Fark etmiyor bana yani.. inşallah birlikte bu konuları atlarız yaaaaa..artık hamileliğim şöyle böyle deriz.. bebek beklemek ne kadar zormuş..

mrym5579 mrym5579 senin eşin neden böyle davranıyor hiç anlamıyorum, tahmin edebiliyorum kendi kendine hamile kaldığın için yine kalabileceğini düşünüyor belkide stresle baş edemiyor bunuda sana göstermemek ve güçlü durmak adına tüp bebek işine girmek istemiyor oda biliyor çünkü ne kadar zor bir süreç olduğunu ama ona normal hamileleği beklerken rahminin tekrar ameliyat olma seviyesine gelebileceğini ve bu aüreçte hamile kalsan bile yine düşük olabileceğini anlat ve doğacak her iki sonucunda sana ne kaar zor olacağını anlatmalısın, eşini en iyi sen tanıyorsun, benim eşimde asla kabul etmeedi tüp beneği ben buaraya yazmadım ama son aşılamadan sonra eşime oyun oynadım Allah biliyor, bunalım takıldım evde birşey yemedim sürekli ağladım, alışverişe, gezmeye eğlenmeye götürsü beklediği gibi davranmadım, akşamları işten gelince boynuna atlardım oysa evde yatar buldu, kanepede mal mal yatan ben, saçımı başımı toplamıyordum sabah darman dağınık çıkıyordum okulda çeki düzEn veriyordum kendime :)
depresyondaymışım gibi rol yaptım tam 10 gün, eşyalarım ortada toplamadım onun yanında tlfnlaa bakmadım, o yokken geri arıyordum sonra kayıtları siliyordum falan ve en sonunda pes etti, tamam dedi dediğin gibi olsun, bazen kadınlığında işe yaramıyorsa küçük oyunların kimseye bir zararı olmuyor.
sende eşinin yumuşak tarafını yakala bilirsin, tanırsın ben inatçılıkta sınır tanımayan adamı aştım sende aşarsın bence.
anlattım canım zaten düşükte tüplerin zarar görebileceğini belki bundan sonra hiç normal yolla olmayacağını, zaten o hazirandan sonra düşünüyordu ben marta filan ikna etmeye çalışıyordum şimdi de eylül gibi filan dedim biraz yumuşadı sanki. tüp bebek garanti mi sanki diyor değil evet ama napalım kaderimizde bu varmış işte. bu uygun görülmüş bizede.
zahmetsiz rahmet olmayacak yani bizlere. ben her seferinde öyle yada böyle kahroluyorum zaten üzüntüden.
mavi zeyus mavi zeyus ben 28 eşim 31 olduk artık,

mavi zeyus mavi zeyus canım genetik tahliller istediler onları verdim sonuç bekliyorum işte 2 ay sonra gel dediler merkezden ama ben kendimi nezaman hazır hissdersem o zaman başlıycam hem öanevi hem maddi, merkez çağırıyorda düşünmüyor bazı şeyleri doğal olarak :KK66: aştık baya limiti toparlanmak lazım sonuçta tüm masrafımız tedavi değil değil mi?
sen demek daha başlamadın, hayırlısı ben senin, mrym5579 mrym5579 ve Denizlilisrsy Denizlilisrsy tek tedavi ile olacağını hissediyorum :KK66:
ayyyy Allah'ım inşallah bnde kendim için hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bazen, çocuklar annelerine anne diye seslenince hayata karşı olan bütün gardım düşüyor :( bana da anne diyen birileri olacak mı acaba diye düşünmeye başlıyorum hemen.
bende senin organik aşk çocuğu olacağını hissediyorum hep. Allah biliyor ya bu tedavinde olmayacağını hissetmiştim ama söyleyemedim tabi :(

bnde de var :) ilk ay kullandım sonra da bıraktım, ama adet düzene girince deneyeceğim tekrar. bide proxeed diye birşey satılıo hatta burda forumda var onunla hamile kalanlarda varmışşş

Bende inan şimdi gözlerim doldu ben ilk tedavimde hamile kaldım keseyi gördük 7 haftalik kalpi atışını duymaya gitmiştik eşimle duyamadik öyle işte
Canim eminim o da çok zordur ama şöyle düşün beterin beteri var görmeden başka gördükten sonra daha kötü emzirip öpüp koklamak ve ona doğmadan böyle Daha kötü yazarken bile gözlerim ağladı suan ve biz kac ay peşinde ordan oraya k osturduk kimsemizde yoktu yaradandan başka istanbula gittik en son özel hastaneye hiç tanımadığımız arabanız bile olmayan insanlar bize evlerine aldılar Allah onlardan razi olsun çok sıkıntı çektik en son iste orda ameliyat oldu kaldıramadı o minicik vücudu ameliyatı zaten bu süreçte Allah ıslah etsin doktorların ihmalin de çoktu ben mersin de yaşıyorum ordaki doktorlardan tut istanbuldakilere kadar birde istanbul un en iyi ve özel hastanesiydi mega medipol oyle canım yüreğimizi yaktı geçti çok zor bir acı ins Rabbim yeniden evlatlar sahibi olmayı nasip eder de aćısı azalır

kızlar benim eşim tüp bebek denemesi istemiyor atık napcam ben :KK43:
yaaaa ben bunu anlamıyorum ama yaaa :(:( tüm zahmeti çeken biziz biz yılmıyoruz onlar pes ediveriyolarrrr ....ne demek istememek bu onun tek başına verebileceği bi karar değil ki,,,,,duygu sömürüsü yap canım bence :):) bunalıma falan gir ufff ne biliim sen eşini bilirsin neye nasıl ikna olacağını bulursun bi yolunuuu ,,heee ama maddi bi sıkıntınız vardır ona bişi diyemem ama aksi hiç bişiiii sebep olamaz...

Back
X