2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

bim bam booooom çok şükür dostlarrrrrr benim de artık hormon iğnelerim vaaaaarrr :):):)
nihayet bugün Allahın izniyle başaldım 2.tedavimeeeee özlemişim iğnelerimi :):) Son olmasını diliyorum Rabbimden,,son olmayacaksa da tevekkül istiyorum ...hayırlısı bakalımm
simdiden hayirli olsun sonu guzel olsun insallah igneyi ozlemisim diyosun kiz ayyy benim aklima geldikce urkuyorum :)

bütün sonuçların çıkıp bitmesi 10 gün ben ayın 25 ine randevu alabildim hayırlısı bakalım
canım hayırlısı olsun, sen baya didik didik ediyorsun bu işleri, kazdıkça bişiler çıkıyor hep.. ama sen de haklısın.. düşüklerden sonra bunların sebebini araştırman normal.. Allah kolaylık versin.. kafana takmamaya çalış, umarım iyi sonuçlar alırsın, ya da merak edilecek bir şey yoktur.

Amin canım çatlatma iğnesinden sanırım durmadan ağlıyorum yahu dün akşamdan beri :KK43:(( hormonlarım altüst resmen
ayy canım benim ya, lütfen pozitif olmaya çalış ve pozitif olsun sonuç :) ne güsel tedavinin yarısı bitti, azıcığı kaldı.. sabret canım.. bunlar güzel adımlar.. inşallah ilk ve son olur.

bim bam booooom çok şükür dostlarrrrrr benim de artık hormon iğnelerim vaaaaarrr :):):)
nihayet bugün Allahın izniyle başaldım 2.tedavimeeeee özlemişim iğnelerimi :):) Son olmasını diliyorum Rabbimden,,son olmayacaksa da tevekkül istiyorum ...hayırlısı bakalımm
inşallah son olur bu tedaviniz.. moraliniz baya yüksek ama inşallah bu moralle pozitif sonuç alırsınız :)

Ciktimmm
Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım noldun çıktın mı? oldu mu bitti mi opu?? kaç yumoş aldılar?? :))
ya bu arada çatlatma iğnesi de mi oluyor tüpte?? hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Ciktim kizlar 11 yumurta alinmis yeni kendime geliyorum iyiyim merak etmeyin

Ilk gelen haber berbat kizlar esimde hic canli sperm bulunmamis tekrar hastaneye geldik yeniden sperm verdik bekliyoruz durumlr hic ic acici degil

Ilk gelen haber berbat kizlar esimde hic canli sperm bulunmamis tekrar hastaneye geldik yeniden sperm verdik bekliyoruz durumlr hic ic acici degil
canım çok geçmiş olsun buda bitti sıra transferde ama sperm işi kötü olmuş yalnız bu durumda eşin baştan muayne olmalı belkide sebep sen olmadın hiç, hayırlısı

Back
X