2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

canım çok geçmiş olsun buda bitti sıra transferde ama sperm işi kötü olmuş yalnız bu durumda eşin baştan muayne olmalı belkide sebep sen olmadın hiç, hayırlısı
Hayirlisi baklim yeni verdigimizden cok umutlu embroyolog bana 11 tane iyisi yeter diyor :)) ama cok agladim bugun rabbim sonunda guldursun insallah yumurtalardanda 1 tanesi haric digerleri cok iyi gorunuyorlar diyor 5. Gune zorlicak

Hayirlisi baklim yeni verdigimizden cok umutlu embroyolog bana 11 tane iyisi yeter diyor :)) ama cok agladim bugun rabbim sonunda guldursun insallah yumurtalardanda 1 tanesi haric digerleri cok iyi gorunuyorlar diyor 5. Gune zorlicak
Geçmiş olsun canım. İnşallah 5. Güne çok çok embriyolar kalır.

hadi hayırlı olsun, bak gün içinde üzüldüğüne değmedi.. Allah hayırlı evlatlar versin inşallah. Ben inanıyorum sen bu ay iyi haberi alacaksın canım. :)

Selam kızlar aranızda histeroskopi yaptıran var mı? Olumlu ve olumsuz sonuçlandıysa paylaşır mısınız? İki kimyasaldan sonra doktorum onu yapmayı istedi de

Denizlilisrsy Denizlilisrsy takibimdesin canım bu aralar yoğunum yazamıyorum herşey güxel olacak ve müjdeli haberi alacağız, rezene çayını dene istersen yudum yudum ama az, genelde oluyor yalnız karnında şişlik nefes almada zorluk olursa durmadan koş doktora ohss sendromumu ne oluyormuş bana anlatmışlarsı merkezden, @mrym55 belki süpriz yaparsın yine bize geZmek yarıyor sana ;)

Denizlilisrsy Denizlilisrsy takibimdesin canım bu aralar yoğunum yazamıyorum herşey güxel olacak ve müjdeli haberi alacağız, rezene çayını dene istersen yudum yudum ama az, genelde oluyor yalnız karnında şişlik nefes almada zorluk olursa durmadan koş doktora ohss sendromumu ne oluyormuş bana anlatmışlarsı merkezden, @mrym55 belki süpriz yaparsın yine bize geZmek yarıyor sana :KK66:
Kabizlik problemi cikti basima bide dunden beri onunla bogusuyorum.incir kayisi falan yiyorum biraz rahatladim bakalim koxam poset ilaclarim var belki onlar yapiyodur corasprine basladik yine estrofem folikasit progestan gunde 3 tane belki onlar yapiyordur bebekler konuldugunda progestanin ignesinede baslanicak arti clexan igneleri basliyo falan falan
Yarin bebisler icin aricaklar bakalim cok merak ediyorum napiyorlar mercimeklerim :KK14:

Kabizlik problemi cikti basima bide dunden beri onunla bogusuyorum.incir kayisi falan yiyorum biraz rahatladim bakalim koxam poset ilaclarim var belki onlar yapiyodur corasprine basladik yine estrofem folikasit progestan gunde 3 tane belki onlar yapiyordur bebekler konuldugunda progestanin ignesinede baslanicak arti clexan igneleri basliyo falan falan
Yarin bebisler icin aricaklar bakalim cok merak ediyorum napiyorlar mercimeklerim :KK14:
ilaclar yapiyo kabiz senin yumuslari dondurdularmida estrofeme basladin

iyidirler iyi :KK72:

ilaclar yapiyo kabiz senin yumuslari dondurdularmida estrofeme basladin
Yooo daha yeni gelisiyorlardir dondurma islemi yapilmicakki taze embriyo daha iyiymis embriyologun verdigi ornek aynen su dondurucudan cikardigin yicekle tazesi ayni lezzettemi ayni besin degerindemi :/ taze embriyolar iyidir...

Insallah kuzum ya insallahhhh yarin bi olsa telefonum bi çalsa rahatlicam belirsizligi sevmiyom ben yahu esimde tutturdu yumurta dondurma yaptirmayiz tutmazsa eger bi problem vardir her islemi bastan yaptiririz zaten benim eskerlerde sorun vikti bi daha yaptiririz bastan diyo :( anam.agladi adam sen ne diyon desemde faydasi yok sanki cinssss

bim bam booooom çok şükür dostlarrrrrr benim de artık hormon iğnelerim vaaaaarrr :):):)
nihayet bugün Allahın izniyle başaldım 2.tedavimeeeee özlemişim iğnelerimi :):) Son olmasını diliyorum Rabbimden,,son olmayacaksa da tevekkül istiyorum ...hayırlısı bakalımm
Hayırlı olsun tedaviniz ben de sizden bir gün sonra başladın siz hangi sehirdesiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz inşallah birbirimize güzel haberler veririz

Epeydir siteyi ve forumu takip edememiştim öncelikle Denizlilisrsy,bayanhope ve eklips tedavileriniz hayırlı olsun arkadaşlarım Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun pozitif haberleri almanızı nasip etsin kolaylıklar versin bende bu ay kısmetse başlayacağım tedaviye birbirimize dua edelim hayırlı haberlerinizi bekliyorum Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.

Back
X