2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

INS SEVINDIRIR RABBIM BUTUN BEKLEYENLERI.
BENDE SIRA BEKLERKEN COK SABIRSIZDIM.AMA SUAN AYAKLARIM GERI GIDIYOR.
ILK GORUSMEDE BAYA TESTLER ISTENDI.TEDAVI 1 AY SONRA BASLAR GALIBA.
COK KORKUYORUUUUMMM.....

haydaaaa niye korkuyosun ya ucunda ölüm yok ya şimdi olmazsa bir sonrakinde ondada olmazda bir sonrakinde eninde sonunda bizde olucak ama bebişler korkmanın bir manası yok kendi kendini strese sokup işini yokuşa sürme olursa allahtran amenna olmazsa allahtan amenna kısıııııımmm vücudun bozulmamış olur fenamı bide dolu tarfından bak :p saçma oldu demi:KK59:

aynen ya bakalım bana pazartesi ne dicek kötü bişey duymak istemiyorum artık ya muayeneside pahalı cavurun doktoru 122 lira iki kelime ama mecbur rapor için mecbur yani
ya pazartesi bende ankaraya gidiyorumda
sana birşey soracağım üniversite hastaneside olsan sonuçta devlet hastanesi anlaşması var sağlık güvencen varken profun ücret alması hastane içinde yasal mı ya ben orayı tam olarak kavrayamadım, eşime söyledim şidi bana para lazım olur diye alamaz diyor seni örnek verdim şaşırdı, bizim işimiz düşmeyince bilmiyoruz tabi

Arkadaşlar merhaba bende beş yıldır umutla bebek sahibi olmayı bekleyenlerdenim sizler gibi benim de benzer yaşanmışlıklarım var maalesef aşılamalar ile bebek sahibi olamadık İnşaAllah tüp bebek tedavisi yüzümüzü güldürür çok zorlu bir süreç bizleri bekliyor hayırlı sonuçlar alarak tedaviyi tamamlamak nasip olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun evlat isteyen herkese içinde bizlere de bebek kokusunu tattırsın İnşaAllah.

ya pazartesi bende ankaraya gidiyorumda
sana birşey soracağım üniversite hastaneside olsan sonuçta devlet hastanesi anlaşması var sağlık güvencen varken profun ücret alması hastane içinde yasal mı ya ben orayı tam olarak kavrayamadım, eşime söyledim şidi bana para lazım olur diye alamaz diyor seni örnek verdim şaşırdı, bizim işimiz düşmeyince bilmiyoruz tabi
kesinlikle yasak canım amaaaaa kılıfına uyduruyorlar döner sermayeye katkı payı olarak ödüyorsun yasak ama muhtaç olunuyor işte adamlar rapor vermiyor biliyosunya 2 saatten fazla boş boş durdu benide karşısında bekletti doçent bey bu iki kelimeyi söyleyip elme listeyi vermek için sonunada ekledi burdaki hocalardan birine muayene olmanızı istiyoruz sizden eğer kurul üye doktorlarından olursa iyi olur dedi nitekim minareyi çalan kılıfını hazırlıyor önce

kesinlikle yasak canım amaaaaa kılıfına uyduruyorlar döner sermayeye katkı payı olarak ödüyorsun yasak ama muhtaç olunuyor işte adamlar rapor vermiyor biliyosunya 2 saatten fazla boş boş durdu benide karşısında bekletti doçent bey bu iki kelimeyi söyleyip elme listeyi vermek için sonunada ekledi burdaki hocalardan birine muayene olmanızı istiyoruz sizden eğer kurul üye doktorlarından olursa iyi olur dedi nitekim minareyi çalan kılıfını hazırlıyor önce
anladım canım, minare kılıf işi gerçekten, beyefendilerin keyfine göre, parayı ver işini gör mantığı ah muhtaçlık ah

Arkadaşlar merhaba bende beş yıldır umutla bebek sahibi olmayı bekleyenlerdenim sizler gibi benim de benzer yaşanmışlıklarım var maalesef aşılamalar ile bebek sahibi olamadık İnşaAllah tüp bebek tedavisi yüzümüzü güldürür çok zorlu bir süreç bizleri bekliyor hayırlı sonuçlar alarak tedaviyi tamamlamak nasip olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun evlat isteyen herkese içinde bizlere de bebek kokusunu tattırsın İnşaAllah.
aminnnn
hoş geldin
nickini beğenmedim :KK12:
umutsuz olmak yok bacım umut fakirin ekmeği bizimde tek sarılacak noktamız yüzümüz elbette gülecek yolumuz elbette çetrefilli onun için birbirimize kucak açıyoruz hepimiz bir gün mutlu haberler vericez haykıra haykıra yazıcaz buralara hamileyim diye hep birlikte dua edip hep birlikte sevinip hep birlikte ağlıyıcaz biz hep öyle yaptık artık sende aramızdasın :KK71:

yanlız 5 yıl uzun bir süre olmuş sanki tüp bebek iiçin :KK23:

İyi geceler kızlar, baya birikmiş yorumlar, hepsini okumam zaman aldı, bu aralar yoğunluktan pek takip edemiyorum.

Her neyse, ne günler geçirdik değil mi birlikte, bir zamanlar aşılama konusundayken, şimdi tüpe transfer olduk ve hala birlikteyiz, umarım burdan da bir sonraki konuya "2016 yılında doğum yapacaklar" başlığına geçeriz, inşallah!
Bende de lekelenmeler vardı, ancak 1-2 gündür kesildi ya, doktor regl olmaya başliyorsun demişti ama sonra kesildi. Pazartesi test yaptır demişti, sanırım salı yaptırıcam..

Bu arada kayınvalideler demişken :)) ben de geçen ankaraya gidicek oldum, niye gidiceksin doktora mı gidiceksiniz diye sordu.. hayır dedik haliyle, sonuçta ben nadasa çekilmişken ve bu onu bilip dururken ne diye tedaviden bahsediyor anlamıyorum..

Son düzenleme:
haydaaaa niye korkuyosun ya ucunda ölüm yok ya şimdi olmazsa bir sonrakinde ondada olmazda bir sonrakinde eninde sonunda bizde olucak ama bebişler korkmanın bir manası yok kendi kendini strese sokup işini yokuşa sürme olursa allahtran amenna olmazsa allahtan amenna kısıııııımmm vücudun bozulmamış olur fenamı bide dolu tarfından bak :p saçma oldu demi:KK59:
HAHAAA ALEMSIN YA.BU HORMON ILACLARIYLA VUCUT MUCUT KALMIYORKI....
BOZULUCAKSA BEBIS UGRUNA BOZULSUN VUCUDUM.RAZIYIM.

İyi geceler kızlar, baya birikmiş yorumlar, hepsini okumam zaman aldı, bu aralar yoğunluktan pek takip edemiyorum.
Kedidir kedi demek geldi içimden :)) yarın da seçimler var, bakın tesadüfe :KK66:
Her neyse, ne günler geçirdik değil mi birlikte, bir zamanlar aşılama konusundayken, şimdi tüpe transfer olduk ve hala birlikteyiz, umarım burdan da bir sonraki konuya "2016 yılında doğum yapacaklar" başlığına geçeriz, inşallah!
Bende de lekelenmeler vardı, ancak 1-2 gündür kesildi ya, doktor regl olmaya başliyorsun demişti ama sonra kesildi. Pazartesi test yaptır demişti, sanırım salı yaptırıcam..

Bu arada kayınvalideler demişken :)) ben de geçen ankaraya gidicek oldum, niye gidiceksin doktora mı gidiceksiniz diye sordu.. hayır dedik haliyle, sonuçta ben nadasa çekilmişken ve bu onu bilip dururken ne diye tedaviden bahsediyor anlamıyorum..
valla bizede seçim önü muhalefet bulundu bi yarının nabzını ölçüyo hehehehehe:KK59: ama yerlermi tabiki yemezler hakikaten öyle ilk tanıştığımız zamanlarda hamile kalmış olsak nerdeyse şimdilerde doğuma yakın olcaktık ahhhhh ahhhh :KK69:

evet cnm önce kesilicek sonrada yoğun bir şekilde parçalar atarak kanaman başlıcak korkma sakın için temizlenicek büyük büyük parçalarla sonrada bitmiş olucak

Kedidir kedi demek geldi içimden :)) yarın da seçimler var, bakın tesadüfe :KK66:

hiç birinizin kayınvalideciği benimki gibi olamaz benimki sizinkini döfer :cool::mad:

aminnnn
hoş geldin
nickini beğenmedim :KK12:
umutsuz olmak yok bacım umut fakirin ekmeği bizimde tek sarılacak noktamız yüzümüz elbette gülecek yolumuz elbette çetrefilli onun için birbirimize kucak açıyoruz hepimiz bir gün mutlu haberler vericez haykıra haykıra yazıcaz buralara hamileyim diye hep birlikte dua edip hep birlikte sevinip hep birlikte ağlıyıcaz biz hep öyle yaptık artık sende aramızdasın :KK71:

yanlız 5 yıl uzun bir süre olmuş sanki tüp bebek iiçin :KK23:

iyi geceler canım, ay evet yardımcı olmak istememe rağmen bir arkadaşla atışma içinde buldum kendimi. oysa onu çok iyi anlıyorum neyse artık sen takılma kaynana falan konuşsun dursun anlamıyorlar işte halden.
belki böyle başlar sonra devamı gelir adetin, tecrübemde yok bu konuda bilemedim

TSKRLER.PAYLASICAM ARTIK HER MERAK ETTIGIMI.
SEN KAC YASINDASIN?KAC YILDIR UGRASIYORSUN CNM.

abuuuuu gece gece bana girersek işin içinden çıkamayız ben 29 yaşındayım 30 dan gün aldım ilk eşşimle 3 yıl uğraştım bu eşimlede 3. yıla girdik arada 3 yıllıkta boşluk var ilkinde tüp bebek tedavisine başlayınca ilaçlar seviyesinde boşandık bunda dayanıyoz çok şükür tövbe yarabbim hiç normal yolla hamileliğim olmadı ilk eşimde canlı sperm sayısı 0 dı bu eşimdede çok düşük bendede bi zıkkım çıkmıyo bi aşılama yaptırdık oda içimde patladı yani dış gebelik oldu önümüzdeki maçlardan gol beklentisi içinde deyiliz yani korkuyorum maç yapmıyoz kocişle genelde kaçıyom ne yazıkki tüp bebek yolundayız rapor mapor uğraşıyoruz işte

Umudu kaybetmek yok elbette ancak insan zaman zaman hiç mucize gerçekleşmeyecekmiş gibi hissediyor beş yıllık evliyim üç kez aşılama oldu ama maalesef olumsuz sonuçlandı tüp bebek tedavisine yönlendirildik ilk olacak bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım klasik bir soru soracağım sana en azından biZim için böyle olsu artık, yumurta rezervlerini gösteren amh testini yaptırdınmı çünkü bana sebepsiz tanısı kondu ve kesinlikle aşılam ile olur denip 4 aşılama yapıldı nitekim 1 i tuttu ama boş gebelik oldu diğer 3 ü tutmadı ve tüpe geçtik işte o zaman öğrendikki yumurta rezevlerimde ciddi oranda azalma varmış ve bu sebepten kalite olarakta düşükmüş. bu arada birde negatif tüpüm var

Umudu kaybetmek yok elbette ancak insan zaman zaman hiç mucize gerçekleşmeyecekmiş gibi hissediyor beş yıllık evliyim üç kez aşılama oldu ama maalesef olumsuz sonuçlandı tüp bebek tedavisine yönlendirildik ilk olacak bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ozgskne2011 ozgskne2011 hemen can alıcı soruyu soralım AMH testi yaptırdınmı yaptırdıysan kaç oranın yaptırmadıysan niyeeeeeeeeeee hemen yaptır hemennn

Back
X