2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ne demek tatlım dogru tahminn ogretmenim yari yil tatili zaman olarak daha uygun dememin sebebi biraz da bu
Ben de öğretmenim canım :) doğumu nasıl ıkinci döneme denk getiririz de öyle hamile kalayim diye uğraşırken eşimde sperm olmadığını öğrendik: ( artik ne zaman doğum olacağı hiç önemli değil hayırlı bir şekilde tutsun olsun da ne zaman olursa olsun tabi ilki tutar inşallah: ) sormak istediğim birşey daha var canım. Ben d.bakirda oturmuyorym ama tedavi süresince gidiş geliş yapacam mecbur. Her gün gitmemiz gereken bir aşama var mi ? Yani ilaç kullanirken rapor akmam gerekecek kadar doktora gidecek miyim ben kontrol vs için.?

aaaaaa ben size hiçç söylemedim bakkk
ben naptım geçen hafta biliyomusunuz a101 de indirimde bebek eşyaları vardı gittim eşimden saklı nevresim takımı biberon temizleyici falan aldım anneme verdim eşimden sakladım çünkü alay eder :KK43:
tutamadım kendimi görünce almayım didim de çenem titredi ağladım ağlıcaktım bende aldım geçtim toparlasam 3 valiz dolusu bebek eşyası oldu evde a dan z ye :KK43:
canım benimde bi sürü bebek badileri var hani önünde komik yazıları olanlardan üstelik hepsini eşim almıştı hemde 2 sene önce filan :KK43: şimdi de hep birşeyler alır ama onun yada benim yeğenlere verir. hakmarda bebek battaniyesi vardı ablamın çocuğuna aldık, o onları aldıkça ben eziliyorum. Allahım onun niyetine nasip et diyorum. offf offf sabah sabah içim karardı yine.

ya hala adet olamadım :( sürekli lavaboya gitmekten bi hal oldum. yok yokkkk delircem dr a gitcem ona göre kalakaldım ölece. belki yine operasyon filan ayyy daraldım vala.

için rahatsa gerisi Allah ın bileceği iş, Rabbim ol derse oluyor gerçekten benim bu yaşadıklarımda bir bahane zamanı gelmemiş belli ama maddi anlamdada yıpranıyorsunki yaşananların sonucu duygusal çöküntüyü anlatmıyorum bile. inşallah güzel haberler alırız. yarın rapor için zekai tahir burak hastanesine gideceğim benim eşim raporu hiç istemedi çünkü biz başka ilden ankaraya gitmek zorundayız her işlem için devletin şartları git geli çok olur dedi, saatinde girip çıkamayız keyiflerini bekleriz dedi ve eşim işi gereği çok ayrılamıyor şehirden roblem ysşıyor, ama ilk tüp olumsuz olunca benimde yeniden maddi anlamda toprlanmayı bekleyecek vaktim olmayacağı için sıvadım kolları onu rapor içün ikna ettim. orayı tercih etmemin sebebi açıkcası bir yakınımızın olması çünkü rapor içün sürekli gitmek gerekecek ve bende çalışıyorum en azından basit evraklarda gitmeden ona gönderebiliriz diye düşündük. raporu aldıktan sonra ne yaparız bilmiyorum hiç düşünmedim açıkcası
Valla aynen manevi tarafini gectim maddi olarak zorluyo gercekten Allah herkese kolaylik versin. Ben istesem de rapor alamam daha iki sene bile dolmadi evliligimizde. Insallah ikinciye hic gerek kalmadan hemen tutar bebegim.
Rapor kismi almak guzel ama bu devlet isi insani surunduruyo ben bankaya gitmekten bile gocunurum icim daraliyor Allah kolaylik versin. Merkezdi doktordu zamani geldiginde dusunursun zaten.

Ben de öğretmenim canım :) doğumu nasıl ıkinci döneme denk getiririz de öyle hamile kalayim diye uğraşırken eşimde sperm olmadığını öğrendik: ( artik ne zaman doğum olacağı hiç önemli değil hayırlı bir şekilde tutsun olsun da ne zaman olursa olsun tabi ilki tutar inşallah: ) sormak istediğim birşey daha var canım. Ben d.bakirda oturmuyorym ama tedavi süresince gidiş geliş yapacam mecbur. Her gün gitmemiz gereken bir aşama var mi ? Yani ilaç kullanirken rapor akmam gerekecek kadar doktora gidecek miyim ben kontrol vs için.?
canım iğnelere başladıktan sonra 10-12 gün içinde yumurta toplama aşamasına gelirsin. bu aşamada da yumurtaları kontrol etmek için durumuna göre ya gün aşırı ya da 3 güne 1 (kişinin yumurta gelişimine göre değişebiliyor) çağırır doktorun. gideceğin mesafe yakınsa ve yarım gün çalışıyorsan raporsuz idare edebilrsin.Allah rast getirsin...

tünaydın bacılarrrr..

ben geldm prof yine aşılama istedi benden tutarsa ne ala tutmazsa raporu cepte bil dedi eee dış gebelik olursa yine dedmim olasılık tamam yüksek ama bi iğneyle daha halledilir takipte olduğu sürece sorun olmaz tüplere zarar vermeden çözeriz en kötü ihtimalle 3 ay iğnenin etkisinin geçmesini beklersin dedi kafam karıştı ya tüp bebeği denesem tutmazsa tekrar aşılamayla rapor için uğraşsam elimde biriktirdiğim parada gidicek aşılama yaptırsam korkudan çatlıcam ama tutmazsa elimdeki parayla en az 2 kere daha tüp bebek deneyebilicem napıcam ben kızçeler yaaaa 3 yılı doldurmadık evlilikte ama sonuçlarımıza göre eşimin sperm benim amh ye göre 3 yılı beklemenize gerek yok dedi dosyamı çok beğendi her yaptığım sayfanın fotoğrafını çekti adam hastalara göstericem düzen nasıl olurmuş diye :)
adetin ilk 3 gününde bekliyorum dedi adam napcam ben şimdi

Aynen biz de dogum izni tatili hesabi yaparken azospermi durumyla karsilasmistik.apar topar istanbula gittik yazin.tedavinin ilk asamasindayken evet hemen hemen her gun hastanedeydik.ya tahlil yaptirdik ya film cektirdik ya da amh kan degerimizi olcturduk.muhakkak hastanedeydik ve onbes yirmi gunu gozden çıkarmak gerekiyor transfer olacaksa..bence onbes tatil bu is icin uygun.biz de onbes tatilde dondurulmus embryomuz icin gidecegiz istanbula.insallah ilk seferde tutar da tekrar tekrar girmemiz gerekmez.sperm sorunu oldgu için biraz daha tahlil yaptirmak falan gerekebiliyor.mesela benim esimin sperm kanali yokmus.sperm var ama kanallari olmadigi icin disari ckmiyor.sperm olmama nedenini arastrcaklar sizin de..transrektal ultason falan cektirmisti oyle cikmsiti kanal olmadigi.sonra gen testi falan yaptirdik neden kanallar yok diye..her hastane ayni hassasiyette olmayabilir.bazıları cok durmuyo ustunde sorunlarn.biz de titiz davrandik biraz.

canım benimde bi sürü bebek badileri var hani önünde komik yazıları olanlardan üstelik hepsini eşim almıştı hemde 2 sene önce filan :KK43: şimdi de hep birşeyler alır ama onun yada benim yeğenlere verir. hakmarda bebek battaniyesi vardı ablamın çocuğuna aldık, o onları aldıkça ben eziliyorum. Allahım onun niyetine nasip et diyorum. offf offf sabah sabah içim karardı yine.

yerim seni deli kadın :KK19:

deliiiyim tabisiii :cool:

bebek eşyaları benim allahtan annemde duruyor yoksa durur durur bakarım iyicede kafayı sıyırırım karartma içini yahu benimde içim karardı zaten :KK64:

olsun yinede özür dilerim cancazım sinirlerinin bozulmasına neden oldum istemedende olsa şimcciiiiik k sen bana bi akıl ver bakalım ben napıyım
bu kadar bekledin dr u bence dinle. hep sonra tüp bebek için tüpe ihtiyacın olmayacak ki. hem iki tane deneme şansın olacak elindeki parayla - ki inşallahh gerek kalmaz-. sonuçta senin genetikte bakılıyor, belki aşılama için genetik sonucunu bekleyebilirsin o zman dış gebelik nedeni de çözülmüş olur.
ama burda en son ne yapayım diye sorulduğunda kavga çıkmıştı :KK70::KK70:
dikkat et ortalığı karıştırma kızz durduk yere :KK68::KK68:

bi saat kadar önce adet oldum, kendimi kaptırmışım yine 2 günde gecikince nasıl umutlandım bi bilseniz.
dün tam iki sene oldu korunmayı bırakalı, hemen olsaydı 1 yaşını geçmiş olacaktı ama ben şimdi nasıl olacak kısmını düşünüyorum halbuki sadece.
Allahım nasip etmeyeceksen dayanma gücü ver bana, bu yük ağır geliyor, isyan etmeden hayırlısıyla evladımızı müjdele bizlere.
boynum bükük kalıyor, benden snra evlenen herkesinn ya kucağında ya da karnında. her hafta sonu bebek mevlüdleri insanların bana acıyarak baktığını hissediyorum, utanıyorum,üzülüyorum.
bi yandan eşime moralim bozuk değil, kafaya takmıyorum imajı vermeye çalışıyorum falan filan.
yarında dr a gideceğim bakalım myom efendi ne halde büyümüş mü yeri nasılmış. bide amh ye bakacağız?

bu kadar bekledin dr u bence dinle. hep sonra tüp bebek için tüpe ihtiyacın olmayacak ki. hem iki tane deneme şansın olacak elindeki parayla - ki inşallahh gerek kalmaz-. sonuçta senin genetikte bakılıyor, belki aşılama için genetik sonucunu bekleyebilirsin o zman dış gebelik nedeni de çözülmüş olur.
ama burda en son ne yapayım diye sorulduğunda kavga çıkmıştı :KK70::KK70:
dikkat et ortalığı karıştırma kızz durduk yere :KK68::KK68:

Yok kıııızzz o ben değildim çatlak başkasının sorusuydu yazık kızcaz bidaha yazmaz oldu zaten benim kedim yokki :( keşke olsa yumuş yumuş da eşim izin vermez evde beslememe gıcık
sanırım öyle yapıcam bende adama ben şimdi hamile olabilirmiyim yine dış gebelik geçiriyo olabilirmiyim dedim baktı baktı haftaya bi beta hcg yaptır dedi
aşılatam bakalım bidaha ve son defa

bi saat kadar önce adet oldum, kendimi kaptırmışım yine 2 günde gecikince nasıl umutlandım bi bilseniz.
dün tam iki sene oldu korunmayı bırakalı, hemen olsaydı 1 yaşını geçmiş olacaktı ama ben şimdi nasıl olacak kısmını düşünüyorum halbuki sadece.
Allahım nasip etmeyeceksen dayanma gücü ver bana, bu yük ağır geliyor, isyan etmeden hayırlısıyla evladımızı müjdele bizlere.
boynum bükük kalıyor, benden snra evlenen herkesinn ya kucağında ya da karnında. her hafta sonu bebek mevlüdleri insanların bana acıyarak baktığını hissediyorum, utanıyorum,üzülüyorum.
bi yandan eşime moralim bozuk değil, kafaya takmıyorum imajı vermeye çalışıyorum falan filan.
yarında dr a gideceğim bakalım myom efendi ne halde büyümüş mü yeri nasılmış. bide amh ye bakacağız?
şükürrrrr bu amh gerçekten önemli heee sakın atlamayın ve üzülme demicem üzül ama yıpratma kendini tamam şimdi değil belki ama zamanı geldiğinde bizimde bebişlerimiz olucak niye bu kdr kaptırıyosunki kendini ben bugün hamile haberimi alsam gecem gündüz olur korkudan herkezin sınavı bi başka güzelim şükret mevlamın hazinesi çok büyük

Yok kıııızzz o ben değildim çatlak başkasının sorusuydu yazık kızcaz bidaha yazmaz oldu zaten benim kedim yokki :KK43: keşke olsa yumuş yumuş da eşim izin vermez evde beslememe gıcık
sanırım öyle yapıcam bende adama ben şimdi hamile olabilirmiyim yine dış gebelik geçiriyo olabilirmiyim dedim baktı baktı haftaya bi beta hcg yaptır dedi
aşılatam bakalım bidaha ve son defa
canim umudunu yitirme simdi bizim doktora bi hasta geldi amh yerlerde tam gelecek ay tup yaptiralm derken gebe kalmis neden seninde olmasin korkmamalisin hep dis gebelik olacak degil ya:)

kızlar aştide araba bekşiyorum ancak çıktım 9 da girdiğim hastaneden benim rapor işi olmuyor adam ısrarla neyle gelirswn gel kabul olmaz hepsi özwlde yapılmış diyor, anlatıyorum çankırı şartlarını yok dedi kesti attı, herşey sıfırdan üstelik kandan tutunda aşılaması rahim filmi falanda. dedim amh susturdu fsh değerin gayet normal o dediğinin olması için fsh da kötü olmalıymış ama ya menopoz olursa dedim dalga geçti benle bir ben memopoz olmam napalım yani kuralı benmi koydum dedi ve beni keyfi öncelikli hastalarım var diye koridorda iki saat bekletti bende sinir oldum inşallah karın girer menopoza, kızın da senin gibisine denk gelsin dedim ağlaya ağlaya çıktım ordan tansiyonum düşmüş hastane kapısında fena oldum acilde hallettiler, eşime bunları anlatmıycam çok kızar bana, ama çok kötü davrandı horladı resmen ya.

Back
X