2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Hadi hakkimizda hayirlisi sen benden daha rahat vikartirsin rapotu beni yokusa sürmezler insallah konusucam bakalim.yarin
zaten yerlerde sürünen amh ile vermezlerse kime verirler merak ediyorum ama belki banada aşılama çıkacak biliyorsun hiç devlette aşılamam yok hep özelde yaptırdım, ama ben napıyım ya burdaki devlet yapmıyor bir aşılama içünde ankaraya gitgel yapmak istemedik offf bilmiyorum yarın belli olacak akla kara.
bide benimde senin gibi dünden beri acayip dişim ağrıyor salı günüde ona randevu alayım bari perte çıktım resmen :(

yok bizler aşılamayı geçirdik tüp bebek yaptırıcaz artık ben dış gebelik oldum sakine boş gebelik oldu jasmine bebişinin gelişimi durdu kimisi hiç tutmadı falan tüp bebekle denicez artık şansımızı
Bu ava gidememiş bu kuş tutamamı s bu yiyememis :eek: sandık görevinden geldim bunu okuyunca sinir bozukluğu yla krize girdim

Bu ava gidememiş bu kuş tutamamı s bu yiyememis :eek: sandık görevinden geldim bunu okuyunca sinir bozukluğu yla krize girdim
canım bak okadar yorulmuşsun yat dinlen, napalım acı sma gerçek, Allah ım bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah, ben yarın ankaraya rapor için geleceğim inş. zaten diğer arkadaşlar çoktan girişti, sen derlenip toplanıp yeniden başlayacaksın inşallah. umudumuzu kaybetmeyeceğiz inş. gşrme krize falan tatlış, en güçlümüz sensin oysa, öpüyorum seni

canım bak okadar yorulmuşsun yat dinlen, napalım acı sma gerçek, Allah ım bundan sonra yüzümüzü güldürsün inşallah, ben yarın ankaraya rapor için geleceğim inş. zaten diğer arkadaşlar çoktan girişti, sen derlenip toplanıp yeniden başlayacaksın inşallah. umudumuzu kaybetmeyeceğiz inş. gşrme krize falan tatlış, en güçlümüz kuzum sinir bozukluğu ndan önce gülme krizine girdim dövün e dovuné güldüm sonrada bögürdüm ağladım ihtiyacım vardi galiba iyiyim şimdi

Denizlilisrsy Denizlilisrsy ozgskne2011 ozgskne2011 ya kızlar siz günlerdir raporla uğraşıyorsunuz falan, sizleri okuyorum, hatta eşime de bahsettim.. şimdi rapor çıkarsa siz bir devlet hastanesinde veya üniversite hastanesinde mi tüp bebek yaptıracaksınız? soru biraz saçma olabilir, gerçekten bir bilgim yok konu hakkında ve merak ediyorum.

Denizlilisrsy Denizlilisrsy ozgskne2011 ozgskne2011 ya kızlar siz günlerdir raporla uğraşıyorsunuz falan, sizleri okuyorum, hatta eşime de bahsettim.. şimdi rapor çıkarsa siz bir devlet hastanesinde veya üniversite hastanesinde mi tüp bebek yaptıracaksınız? soru biraz saçma olabilir, gerçekten bir bilgim yok konu hakkında ve merak ediyorum.
yok canım saçma değil sorun tabiki sor birbirimize yardım için varız sonuçta, evet canım araştırma yada üniversite hastanesinde olacak eskiden devletle anlaşmalı özeller varmış raporu alınca onlarda yapıyormuş ama sanırım şimdi pek kalmamış onlardan ben baya araştırdım ama ankaradaki birçok kurum raporun parasını devletten almakta sorun yaşadığı için ve tüp bebek prosödürü zırt pırt değiştiği için anlaşmalarını iptal etmişler öyle duydum. o yuzden diğer alternatiflere kalıyor. aslında bende girmeyecektim ama böyle bir hak varken ve amh değerim kötüyken yarın girişeceğim bu işe, sonuçta az değil 3 hakkın olacak ve kaçıncıda olacak oda belli değil ve biz ilk tüpün masrafından sonra ikinci için baya beklemek zorunda kalacaktık. öyle yani canısı

Cnm cnku yumurtalarim alinirken ohss olmustum yani yumurtalarn fazla uyarilmasi durumu... ohss deniliyo buna..dolaysyla ertelenmisti transfer ve dondurduk iki embriyoyu.aradan birkac adet donemi gecmesi gerekiyormus transfer için vucudun kendni toplamasi gerekmis.yariyil tatilini seçtik zaman olarak da daha uygun diye
Anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için hayirlisi olsun senin için. Ara tatil deyince öğretmen sandim seni ondan sordum :)

yok canım saçma değil sorun tabiki sor birbirimize yardım için varız sonuçta, evet canım araştırma yada üniversite hastanesinde olacak eskiden devletle anlaşmalı özeller varmış raporu alınca onlarda yapıyormuş ama sanırım şimdi pek kalmamış onlardan ben baya araştırdım ama ankaradaki birçok kurum raporun parasını devletten almakta sorun yaşadığı için ve tüp bebek prosödürü zırt pırt değiştiği için anlaşmalarını iptal etmişler öyle duydum. o yuzden diğer alternatiflere kalıyor. aslında bende girmeyecektim ama böyle bir hak varken ve amh değerim kötüyken yarın girişeceğim bu işe, sonuçta az değil 3 hakkın olacak ve kaçıncıda olacak oda belli değil ve biz ilk tüpün masrafından sonra ikinci için baya beklemek zorunda kalacaktık. öyle yani canısı

hımm anladım cevap için teşekkürler.. sanırım ben bu işe girişmeyeceğim.. ya kızlar ben devletteki malzemelere fln güvenemiyorum. ilk aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırmıştım ve olmadı, doktor yapamadı ya da kullandığı kateter mi ne o son kullanılanlardan değildi. başarısız oldu aşılama, hatta aşılama yapılırken doktor rahimden girmiyor kateter dedi.. olmuyor istediğim gibi yapamadım dedi.. sonra özele gittim muayene oldum rahimde problem yok dedi..

hımm anladım cevap için teşekkürler.. sanırım ben bu işe girişmeyeceğim.. ya kızlar ben devletteki malzemelere fln güvenemiyorum. ilk aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırmıştım ve olmadı, doktor yapamadı ya da kullandığı kateter mi ne o son kullanılanlardan değildi. başarısız oldu aşılama, hatta aşılama yapılırken doktor rahimden girmiyor kateter dedi.. olmuyor istediğim gibi yapamadım dedi.. sonra özele gittim muayene oldum rahimde problem yok dedi..
anladım canım kötü bir deneyim yaşamıssın haliyle ön yargıların var ve haklısın çünkü bende aynı şeyleri özeller için hissediyorum aşılamaları yaptırdığım yer özeldi ve 4 aşılama sorunsuz ama sonuç yok güvendim aldandım adam ben hayır demesen nerdeyse 5. yapalım diyecekti düşün ve sonrasındaki tüp başarısızlığıda benim kafamı kurcalıyor benim basit aşılama ilaçları ile 6-7 tane yumurtam olurdu ama 3 katı tüp ilaçları ile 3 taneyi ancak çıkardık onlarında kalitesini biliyorsun nerdeyse transfer iptal olacaktı ve forumda çok araştırdım yuksek dozda yanlış verilen ilaçlar yumurta kalitesini düşürüyormuş ve benim zaten kalitesiz olan yumurtalarım ne hale geldi acaba. bende dedimki birde devletde deniyim şansımı özelin muamelesi, şartları ve kolaylığı tartışılmaz ama bakalım hangisi hayırlısı olacak hakkımızda eğer rapor çıkar 3 denemenin 3 de tutmazsa ben tekrar dönerim özele, şunu yapabilirsin yaşadığın yerde devletle anlaşmalı olup raporu senin yerine çıkaran ve raporu kabul eden özel hastane varsa araştırıp görüşebilirsin böylece devletten yararlanıp özelde yaptırmış olursun.

eğer özel sigortanız var ise ve tüp bebek masraflarını karşılıyorsa tedaviyi yapacak hastaneler rapor veriyor 1 günde.herhangi bir şartı da yok.bilginiz olsun kızlar
kamu görevlisiyim ve özel sigortaya hiç ihtiyaç duymadım açıkcası ve iletde böyle birşey yaşayacağımıda tahmin etmemiştim ;)
türkiyede cok kullanılmıyor sanki daha çok yırtdışında yaygın gibi geldi bana bu özel sigorta ama tabi tamamen kendi fikrim yanlışda olabilir ama paylaştığın bilgi çok faydalı tşk ederim birşey daha öğrenmiş olduk.

kamu görevlisiyim ve özel sigortaya hiç ihtiyaç duymadım açıkcası ve iletde böyle birşey yaşayacağımıda tahmin etmemiştim :KK66:
türkiyede cok kullanılmıyor sanki daha çok yırtdışında yaygın gibi geldi bana bu özel sigorta ama tabi tamamen kendi fikrim yanlışda olabilir ama paylaştığın bilgi çok faydalı tşk ederim birşey daha öğrenmiş olduk.
ben özel bir bankada çalışıyorum.bankaların birçoğu özel sigortalı.belki aranızda olan vardır.o sebeple yazayım dedim.ama ssklı olup özel merkezden rapor çıkarıp bu işi ucuza yaptıran arkadaşlarım var forumda.

ben özel bir bankada çalışıyorum.bankaların birçoğu özel sigortalı.belki aranızda olan vardır.o sebeple yazayım dedim.ama ssklı olup özel merkezden rapor çıkarıp bu işi ucuza yaptıran arkadaşlarım var forumda.
haklısın bankalar ve bazı kurumlar özel sigorya yapıyor ayrıca çok iyi yaptın arkadaşım mutlaka bu bilgiden faydalanacak vardır, eskiden özeller raporu çıkartıp tüp yapıyormuş ama ben ankarada bulamadım böyle bir kurum yapanda raporu kendi veriyor tabi son gittiğim merkeze sordum biz anlaşmamızı iptal ettik dediler başka illerde vardır belki

önemli olan senin içinin rahat olması canım bende 27 yaşındayım canım. souç olumlu olumsuz olarak değilde senin kadın olarak doğurganlığının ne zamana kadar devam edeceğini gösteriyor, kesinlikle hamile olmaya engel diye birşey yok çok düşük sonuçlarla hamile kalan hatta doğal yoldan olsnlarda var ama ben onlardan değilim :KK66: sonucun neden düşük olduğu hakkında doktorun birine sordum hala araştırma aşamadında bir konu beslenmeden tuttda genetiğe kadar herşey etkili olabilir dedi, bu durumu tek ve ilk farkeden profösörde şöyle demişti hiç unutamıyorum kadın yumurtaları ile doğar erkek gibisonradan oluşmaz, mesela atıyoruum 5 milyon yumurta ile doğdun her adette azalıyor dedi ve sona doğru gittikçe kalite olsrakta azalıyor dedi, bayatlamış meyve gibi düşün demişti ya :KK43:
ama burda eş faktörüde önemli eşinde kontrollerini yaptırdı değilmi, o kadar doktora gittiyseniz yaptırmış ve çok şükür oda temiz o zaman.
hakkında hayırlısı zamanı var demekki

Selam kizlar,
Tup bebek tedavisine basladiniz da sonuc mu bekliyorsunuz yoksa baslayacak misiniz?
Ben de bi asilama yaptirdim tutmadi tabi simdi ki aklim olsa yaptirmazdim. Bugun ignelere baslamamin ikinci gunu bana da dua ediiin
hakkında hayırlısı olsun canım, hayırdır neden pişman oldun paylaşmak istersen paylaş, umarım güzel sonuçlar slırsın.

hakkında hayırlısı olsun canım, hayırdır neden pişman oldun paylaşmak istersen paylaş, umarım güzel sonuçlar slırsın.
Sizi bi suredir takip ediyorum siz de asilama yaptirdiniz galiba.
Ama verilen paraya ve basari yuzdesine bakinca keske direk tup bebek yaptirsaydim dedim. Zaten kaybedecek zamanim yok.
Bir de asilama tutmayinca ben fena depresyona girmistim de topladim sonradan Allahtan.
Bu arada masallahiniz var kizlar cok seker bi grupsunuz kipir kipir :KK19::nazar:

Sizi bi suredir takip ediyorum siz de asilama yaptirdiniz galiba.
Ama verilen paraya ve basari yuzdesine bakinca keske direk tup bebek yaptirsaydim dedim. Zaten kaybedecek zamanim yok.
Bir de asilama tutmayinca ben fena depresyona girmistim de topladim sonradan Allahtan.
Bu arada masallahiniz var kizlar cok seker bi grupsunuz kipir kipir :KK19::nazar:
ay tşk ederiz tatlım sende gel grubumuza, evet yeni bir grup ama biz birkaç arkadaş aşılamadan sonra buraya geçtik toptan burdanda anneler topiğine transfer olacağız inşallah. evet canım doğru çeşitli sebeplerden en az iki aşılama diyerek çıktığım yola 4 aşılamayla devam ettim ve elde var sıfır :KK66: sonrada talihsizlikler zinciri peşimi bırakmadı negatif bir tüp geçirdim bende ne halt edeceğimi bilmeden bekliyorum. yanlış tanı geç farkedilen rezervler derken bu günd geldik bundan sonra daha titizim, Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim.depresyon deme bana bir girersem dibine vuruyorm valla :KK66:

O ozgur sakine 2011 açıklamaların için teşekkür ederim bu amh testini fakültede yapıyorlar mı tüp bebek tedavisine başlamadan bizde yaptıralım o zaman özel hastanede ücretli yapılınca bu test için ne kadar ücret alıyorlar sorması garip olmazsa siz ne kadar ödediniz kafam karmakarışık git gide korkum da artıyor hayırlısı olsun bakalım ilaçlar zaten yeterince olumsuz etkiliyor düzenini alt üst ediyor umarım yaşadığımız zorluklara değer.

Back
X