- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #1.061
27 adet yumurta toplandı yarın kaç embriyomuz olacak bakalım hayırlısıyla..rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok olmuş maşallah sizin skntniz neydi27 adet yumurta toplandı yarın kaç embriyomuz olacak bakalım hayırlısıyla..rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın...
Maşallah gerçekten çok oluşmuş. İnşallah çoğu döllenir de embriyolardan embriyo beğenirsiniz: )) senin de emeğini boşa cikarmasin Allah cnm27 adet yumurta toplandı yarın kaç embriyomuz olacak bakalım hayırlısıyla..rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın...
Ciddi Sperm azlığı yapı ve hareketlilik 0 dı canımÇok olmuş maşallah sizin skntniz neydi
Inşallah sağlıklı 2 tane embriyo bile olsa yeter hiç olmaz diye korkuyorum canımMaşallah gerçekten çok oluşmuş. İnşallah çoğu döllenir de embriyolardan embriyo beğenirsiniz: )) senin de emeğini boşa cikarmasin Allah cnm
Merabalar bende katılmak istiyorum araniza iki gün önce 3. Asilamam yapıldı ama esimjn tahlili yine düşük gdi doktor umutsuzdu zaten bnede öyle bundan sonra tüpe geciyoruz dedi kısmet olursa yaza tüp bebk yaptircaz öncesinde hsg cektirmwm lazım ama
Aynei ben de de dun çok ru ama bugün biraz hafifledi batmalar hemşireyi aradim.olabilir normal dediTransfer olan arkadaslar benim sabahtan beri kasiklarimda hafif hafif igne batmasi gibi agrim oluyo neden acaba bole olan varmi aranizda![]()
mavi zeyus ah kuzum ben 7yillik evliyim bazen gozumu kapatip hayel ediyorum olsaydisu su kadar olurdu sole kosardi bende onun pesinden kosardim diyorum ama Rabbim genede bugunumuzu aratmasin umutlarimiz var hayallerimiz var elhamdulillah kizlar :)
Sagol canim benim hadi bakalim hayorlisi senim test nezamandu bebegm ¿Aynei ben de de dun çok ru ama bugün biraz hafifledi batmalar hemşireyi aradim.olabilir normal dedi
Benim pazartesi dün bugün evde test yaptım çıkmaz diye şok oldum hamileyim hiç umudum yoktu,bugün kandada belli oldu çok şükür darısı sizlereSagol canim benim hadi bakalim hayorlisi senim test nezamandu bebegm ¿
Ben 25gunde bir hastalanirim inan suanakadar bir gun bile sasirmadi dusun hic umutlanmadim bile bizler tedbirimizi alalim taktir Rabbimin vardi r bir gunu hayirlisiyla bizde gorecez inşallah kizlarBen 4 yıllık evliyim, sözde esimde de bende de sorun yok.. sadece 1 kez dış gebelik geçirdim.. amanı var ama o zamanı da kim bilir ne zaman.. sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ay kuzum Allahim kucaguna almayi nasip etsin insallah hadi bakalim darisi cumlemizin basina insallah kanda kac cikti bebegmBenim pazartesi dün bugün evde test yaptım çıkmaz diye şok oldum hamileyim hiç umudum yoktu,bugün kandada belli oldu çok şükür darısı sizlere