2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Merabalar bende katılmak istiyorum araniza iki gün önce 3. Asilamam yapıldı ama esimjn tahlili yine düşük gdi doktor umutsuzdu zaten bnede öyle bundan sonra tüpe geciyoruz dedi kısmet olursa yaza tüp bebk yaptircaz öncesinde hsg cektirmwm lazım ama

Merabalar bende katılmak istiyorum araniza iki gün önce 3. Asilamam yapıldı ama esimjn tahlili yine düşük gdi doktor umutsuzdu zaten bnede öyle bundan sonra tüpe geciyoruz dedi kısmet olursa yaza tüp bebk yaptircaz öncesinde hsg cektirmwm lazım ama

Merhaba, hoşgeldin aramıza, ben de 2. Asilamadan sonra tupe geçeceğim yakında. Benim de ikisi de tutmadı canim, sanırım ilk baharda tüp için kolları sivayacagim. :KK28:

N nurcan82 bebegim maşallah bayagi yumoşlarin olmus insallah hersey boyle guzel gider bebistolara az kaldi kizlar hissediyorum hepimizde bigun bebisli bebisli kokucaz annelik bizede yakisacak kizlar :KK46:

Insallah ya hepimizin birgun bir bebegi olur.. bugun nedense cook istiyorum, keske bi tane olsaydi yanimda, onunla ilgilenseydim simdi, babasiyla birlikte baksaydik, butun telasimizi unuttursaydi bize.. :110:

mavi zeyus mavi zeyus ah kuzum ben 7yillik evliyim bazen gozumu kapatip hayel ediyorum olsaydisu su kadar olurdu sole kosardi bende onun pesinden kosardim diyorum ama Rabbim genede bugunumuzu aratmasin umutlarimiz var hayallerimiz var elhamdulillah kizlar :)

Ben 4 yıllık evliyim, sözde esimde de bende de sorun yok.. sadece 1 kez dış gebelik geçirdim.. Bir zamanı var ama o zamanı da kim bilir ne zaman.. sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ben 4 yıllık evliyim, sözde esimde de bende de sorun yok.. sadece 1 kez dış gebelik geçirdim.. amanı var ama o zamanı da kim bilir ne zaman.. sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ben 25gunde bir hastalanirim inan suanakadar bir gun bile sasirmadi dusun hic umutlanmadim bile bizler tedbirimizi alalim taktir Rabbimin vardi r bir gunu hayirlisiyla bizde gorecez inşallah kizlar

Back
X