2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

canim umudunu yitirme simdi bizim doktora bi hasta geldi amh yerlerde tam gelecek ay tup yaptiralm derken gebe kalmis neden seninde olmasin korkmamalisin hep dis gebelik olacak degil ya:)

Doğru söylüyorsun canım haklısın ama dış gebeliğin tekrarlama olasılığı çok yüksek haliyle insanda yüksek oranda tedirgin oluyor :(

bende öyle neler neler gördüm gelip gittikce doktorlarda falanda insanın içi durulmuyor bir türlü

kızlar aştide araba bekşiyorum ancak çıktım 9 da girdiğim hastaneden benim rapor işi olmuyor adam ısrarla neyle gelirswn gel kabul olmaz hepsi özwlde yapılmış diyor, anlatıyorum çankırı şartlarını yok dedi kesti attı, herşey sıfırdan üstelik kandan tutunda aşılaması rahim filmi falanda. dedim amh susturdu fsh değerin gayet normal o dediğinin olması için fsh da kötü olmalıymış ama ya menopoz olursa dedim dalga geçti benle bir ben memopoz olmam napalım yani kuralı benmi koydum dedi ve beni keyfi öncelikli hastalarım var diye koridorda iki saat bekletti bende sinir oldum inşallah karın girer menopoza, kızın da senin gibisine denk gelsin dedim ağlaya ağlaya çıktım ordan tansiyonum düşmüş hastane kapısında fena oldum acilde hallettiler, eşime bunları anlatmıycam çok kızar bana, ama çok kötü davrandı horladı resmen ya.

ohaaaa pesss diyorum artık pessss bu kadarmı denk gelir ya manyakkkkkk gerizekalııııııı dingil ya bizim burası kabul etti ya aşılamayı dengesiz

sakine neden etlik zübeyde hanıma gitmedin yahu
gerçi benimkinide belki yokuşa sürüceklerdi eğer üniverstede tüp bebek yapılıyo olsaydı

ohaaaa pesss diyorum artık pessss bu kadarmı denk gelir ya manyakkkkkk gerizekalııııııı dingil ya bizim burası kabul etti ya aşılamayı dengesiz

sakine neden etlik zübeyde hanıma gitmedin yahu
gerçi benimkinide belki yokuşa sürüceklerdi eğer üniverstede tüp bebek yapılıyo olsaydı
şuan mülletin içinde ağlamıyım diye zzor tutuyorum kendimi prda bir kız var etlik zübeydeden gelmiş benim gibi olmaz demişler ordada olmaz dediler aynı şartları onada koştular kızın tek çıkış yoku fsh değeri amh gibi kötü belki bundan olur senin dedi ama ondanda aynı şeyleri istedi, iki saat peşinde döndük 4 kadın ve ancak fırsat bulduk oda 4 civarı gibi oldu ondada olan oldu koz bile ağladı benle insanların insafı kalmamış devletimiz sağolsun çok yardımcı oluyor bu konuda, sırf kendilerine girdi olsun diye yapmıyorlarsa ne olıyım. kızın birtanesi var her işi bitmiş tupe başlıycak, dediler ki gözümün önünde aaa bu rahim filmi özelden oda dediki 4 ay sonraya gün verdiniz napıyım arkadan doktor baktı eline olmamış hanım bu düzgün gözükmüyor yeniden gün al bizde yaptır kız ağlaya ağlaya aradı kocasını hödük kocasıda ben 600 lira para versim bidaha vermem çık gel demiş gitti öyle

şuan mülletin içinde ağlamıyım diye zzor tutuyorum kendimi prda bir kız var etlik zübeydeden gelmiş benim gibi olmaz demişler ordada olmaz dediler aynı şartları onada koştular kızın tek çıkış yoku fsh değeri amh gibi kötü belki bundan olur senin dedi ama ondanda aynı şeyleri istedi, iki saat peşinde döndük 4 kadın ve ancak fırsat bulduk oda 4 civarı gibi oldu ondada olan oldu koz bile ağladı benle insanların insafı kalmamış devletimiz sağolsun çok yardımcı oluyor bu konuda, sırf kendilerine girdi olsun diye yapmıyorlarsa ne olıyım. kızın birtanesi var her işi bitmiş tupe başlıycak, dediler ki gözümün önünde aaa bu rahim filmi özelden oda dediki 4 ay sonraya gün verdiniz napıyım arkadan doktor baktı eline olmamış hanım bu düzgün gözükmüyor yeniden gün al bizde yaptır kız ağlaya ağlaya aradı kocasını hödük kocasıda ben 600 lira para versim bidaha vermem çık gel demiş gitti öyle
ya bu nasıl iştir anlamadım, ben aşılama için raporlarım tahlillerimin hepsini ist gataya götürdüm 2 gün içinde ilk aşılama için raporumu çıkardılar. o tutmayınca bi hafta sonrada ikincisi için raporu çıkardılar ve o raporla başka hastanede sorunsuz aşılama yaptırdım ben. ve yine tüp bebek için raporuda orada çıkartmayı düşünüyorum. canım çok üzüldüm senin için inş başka şeylerle uğraşmadan kavuşursun bebişine.

Ben de öğretmenim canım :) doğumu nasıl ıkinci döneme denk getiririz de öyle hamile kalayim diye uğraşırken eşimde sperm olmadığını öğrendik: ( artik ne zaman doğum olacağı hiç önemli değil hayırlı bir şekilde tutsun olsun da ne zaman olursa olsun tabi ilki tutar inşallah: ) sormak istediğim birşey daha var canım. Ben d.bakirda oturmuyorym ama tedavi süresince gidiş geliş yapacam mecbur. Her gün gitmemiz gereken bir aşama var mi ? Yani ilaç kullanirken rapor akmam gerekecek kadar doktora gidecek miyim ben kontrol vs için.?
Tedaviyi diyarbakirda nerede goreceksin canim

Aynen biz de dogum izni tatili hesabi yaparken azospermi durumyla karsilasmistik.apar topar istanbula gittik yazin.tedavinin ilk asamasindayken evet hemen hemen her gun hastanedeydik.ya tahlil yaptirdik ya film cektirdik ya da amh kan degerimizi olcturduk.muhakkak hastanedeydik ve onbes yirmi gunu gozden çıkarmak gerekiyor transfer olacaksa..bence onbes tatil bu is icin uygun.biz de onbes tatilde dondurulmus embryomuz icin gidecegiz istanbula.insallah ilk seferde tutar da tekrar tekrar girmemiz gerekmez.sperm sorunu oldgu için biraz daha tahlil yaptirmak falan gerekebiliyor.mesela benim esimin sperm kanali yokmus.sperm var ama kanallari olmadigi icin disari ckmiyor.sperm olmama nedenini arastrcaklar sizin de..transrektal ultason falan cektirmisti oyle cikmsiti kanal olmadigi.sonra gen testi falan yaptirdik neden kanallar yok diye..her hastane ayni hassasiyette olmayabilir.bazıları cok durmuyo ustunde sorunlarn.biz de titiz davrandik biraz.
Ben de g.doğuda öğretmenim. Bizde de esimde sorun var.sayı hız morfoloji.... Yarıyıl tatilini bekliyoruz ,dondurulmuş embriyo yapılacak bir sorun çıkmazsa. Ekstradan testler istendi bugün onlarla uğraştık. O zamana kadar sonuçlar elimizde olur .

aslında kocasınada hak vermek lazım benimkide öyle üniverstede şunu şunu söylüyor dedimmi başlıyo bağırmaya bana ben sana o lanet yere gitme demiyormuyum diye eğer bana demiş olsalardı rahim filmi istiyoruz kesin bıraktırırdı ama şimdi bi daha dene bakalım dedi aşılamayı nasıl bir yer olmuş ankara ben anlamadım gerçi benimde ilk rapor çıkacağı zaman kulak burun boğaza bile kontrol ettirdilerdi ne diyim allah hastanelere düşürmesin eksikliğinide göstermesin keşke imkanın olsada buraya gelebilsen sakine aslında yarı yıl tatilinde yapmaya çalışsan bi gelsen buraya çıkartıversek raporunu

Ben de g.doğuda öğretmenim. Bizde de esimde sorun var.sayı hız morfoloji.... Yarıyıl tatilini bekliyoruz ,dondurulmuş embriyo yapılacak bir sorun çıkmazsa. Ekstradan testler istendi bugün onlarla uğraştık. O zamana kadar sonuçlar elimizde olur .
bizimkine cok benziyor hikayeniz.insallah sonumuz hayr olur .hangi hastanede tedavi oluyorsunz? Hiz sayi morfoloji cok byuk sorunlar degil.kac embryonuz var hocam kaliteleri nasil ?

bizimkine cok benziyor hikayeniz.insallah sonumuz hayr olur .hangi hastanede tedavi oluyorsunz? Hiz sayi morfoloji cok byuk sorunlar degil.kac embryonuz var hocam kaliteleri nasil ?
Şişli Memorialda tedavi gordum orada devam edecem.hızımız sıfır sayımız çok çok az ve morfolojisi çoğunun bozuk.kısa kuyruk sendromu varmış. 5.gün embriyosu 5 tane embriyom var. İki ay önce kurtaj oldum. İlk deneme tutmuştu ama devamı gelmedi. Sen nerde tedavi göreceksin? Senin embroyolar ne durumda.

Şişli Memorialda tedavi gordum orada devam edecem.hızımız sıfır sayımız çok çok az ve morfolojisi çoğunun bozuk.kısa kuyruk sendromu varmış. 5.gün embriyosu 5 tane embriyom var. İki ay önce kurtaj oldum. İlk deneme tutmuştu ama devamı gelmedi. Sen nerde tedavi göreceksin? Senin embroyolar ne durumda.
Sisli memorial aynen ben de eylulde ordaydim.dondurduk.iki tane donduruldu.23 tane yumurta toplanmisti 15 i falan dollendi ama sona kala kala iki tane kaldi.ikisi de besinci gun donduruldu ama biri 4 ba kalite biri digeri 3.kalite.ikisi ayni anda transfer edilecek dedi embryolog.hamilelik olasilgini arttirmak icin ikisi de ayni anda transfer olcak.dondurulmus transferi oncesi sanirim bi takim ilaclar var kullanmamiz gereken.gitmeden evvel baslayacagim.esin tesa oldu mu peki

Sisli memorial aynen ben de eylulde ordaydim.dondurduk.iki tane donduruldu.23 tane yumurta toplanmisti 15 i falan dollendi ama sona kala kala iki tane kaldi.ikisi de besinci gun donduruldu ama biri 4 ba kalite biri digeri 3.kalite.ikisi ayni anda transfer edilecek dedi embryolog.hamilelik olasilgini arttirmak icin ikisi de ayni anda transfer olcak.dondurulmus transferi oncesi sanirim bi takim ilaclar var kullanmamiz gereken.gitmeden evvel baslayacagim.esin tesa oldu mu peki
Teseye gerek kalmadi az da olsa var çok sukur. Temmuzda tedaviye başlamıştım ben de eylülde de bebegimi kaybettim. Gebelikten sorun çıkmazsa diyarbakır Memorialda takip yaptirip transfere İstanbula gitmeyi düşünüyoruz nasipse tabi. Bu ikinci tedavin mi olacak. Benim ikinci olacak iki tane konulmasını isteyecegim ama umudum yok hiç. İlkinde de koymadilar. Sana nasıl kabul ettiler canim

Teseye gerek kalmadi az da olsa var çok sukur. Temmuzda tedaviye başlamıştım ben de eylülde de bebegimi kaybettim. Gebelikten sorun çıkmazsa diyarbakır Memorialda takip yaptirip transfere İstanbula gitmeyi düşünüyoruz nasipse tabi. Bu ikinci tedavin mi olacak. Benim ikinci olacak iki tane konulmasını isteyecegim ama umudum yok hiç. İlkinde de koymadilar. Sana nasıl kabul ettiler canim
Cnm uzuldm senin adima ama cok erken daha umitsiz olman için.insanlar yirmikez deniyor.benim ilk daha.ayrica bi tane konmasini istyordum cnku ikiz gebelik zor olur tehlikeli olur diye düşünmüştüm.ama embryologlar ayni anda dondurmuslar embryolari cnku biri tek başına dondurlup saklanmaya deger degilmis.tesa yapildi esime.bizde azospermi oldugu icin spermelr zor bulundugu icin ve emryolarn birinin kalitesi dusuk oldgu icin ikisini de sans arttirmak icin transfer edeckler.haa bide embryolog dedi ki cozunce kalitesi dusuk olan tamamen yok olabilir veya daha iyiye de gidebilir.iyi olursa tekrar dondururz dediler hatta.

kızlar aştide araba bekşiyorum ancak çıktım 9 da girdiğim hastaneden benim rapor işi olmuyor adam ısrarla neyle gelirswn gel kabul olmaz hepsi özwlde yapılmış diyor, anlatıyorum çankırı şartlarını yok dedi kesti attı, herşey sıfırdan üstelik kandan tutunda aşılaması rahim filmi falanda. dedim amh susturdu fsh değerin gayet normal o dediğinin olması için fsh da kötü olmalıymış ama ya menopoz olursa dedim dalga geçti benle bir ben memopoz olmam napalım yani kuralı benmi koydum dedi ve beni keyfi öncelikli hastalarım var diye koridorda iki saat bekletti bende sinir oldum inşallah karın girer menopoza, kızın da senin gibisine denk gelsin dedim ağlaya ağlaya çıktım ordan tansiyonum düşmüş hastane kapısında fena oldum acilde hallettiler, eşime bunları anlatmıycam çok kızar bana, ama çok kötü davrandı horladı resmen ya.
Cok gecmis olsun ne bicim doktormus o oyle.
Iste insanlar sirf bu yuzden lanet olsun deyip borc harc yapiyorlar tedavilerini

Çok geçmiş olsun canım ama malesef doktorlar halden anlamıyorlar. Halbuki o kadar masum bir istek ki bizim ki... Evladımızı kucağımıza almak istememiz bunca uğraşımız... En doğal hakkımız için nelerden geçiyoruz bir de insanlar uğraştırıyor

olsun yinede özür dilerim cancazım sinirlerinin bozulmasına neden oldum istemedende olsa şimcciiiiik k sen bana bi akıl ver bakalım ben napıyım
Bence aşılamayı yaptır bir sürü destek vs aldınız belki de vücuduna o kadar ilaç yüklemeden
Lanet olsun kuzum ya sömestr de izmire gel eşim gider zaten memleketine bende kal yaptıralım burda herşeyin i

Çok geçmiş olsun canım ama malesef doktorlar halden anlamıyorlar. Halbuki o kadar masum bir istek ki bizim ki... Evladımızı kucağımıza almak istememiz bunca uğraşımız... En doğal hakkımız için nelerden geçiyoruz bir de insanlar uğraştırıyor
Bunlar artık insanlıktan çıkmışlar. Neler yazmak istiyorum ama buradan atılırım yani. Salaklar sanki keyfimizden uğraşıyoruz ay çok sinirlendim!!!

Kızzzllarrr...herkese merhaba,.yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz;)
Ayol neler olmuş bir iki gün giremedik neler kaçırmışım ;) Virüs girmiş topiğe;) Neyse ki halletmişsiniz..Ne istiyor bu insanlar ya bizzim derdimiz bize yeter.. ne gereği var bu kadar negatifliğe? Biraz empati sadece ihityacımız olan bu...
Canlarım, ne zormuş rapor çıkartma olayları ya..Allah sizlere kolaylık versin...Sonu iyi olsun inşallah...Ben rapor çıkarmadım hiç...Fsh yüksek amh çok düşük tek tüp tıkalı ve vaktim az olunca direkt tüpe başladım...
Benim de çarşamba günü rahim kalınlığıma bakılacak, sonra transfer tarihim belli olacak, muhtemelen cuma olcak gibi geliyor...Sonraaaaa heyecanlı bekleyiş..Destek bekliyorum ha bekleme sürecinde..manyak oluyorum 12 günlük beklemede ben..deli gibi nette geziyorum belirti arıyorum falan...Bu sefer uzak durmam lazım, yoksa going crazy;)

Kızzzllarrr...herkese merhaba,.yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz:KK66:
Ayol neler olmuş bir iki gün giremedik neler kaçırmışım :KK66: Virüs girmiş topiğe:KK66: Neyse ki halletmişsiniz..Ne istiyor bu insanlar ya bizzim derdimiz bize yeter.. ne gereği var bu kadar negatifliğe? Biraz empati sadece ihityacımız olan bu...
Canlarım, ne zormuş rapor çıkartma olayları ya..Allah sizlere kolaylık versin...Sonu iyi olsun inşallah...Ben rapor çıkarmadım hiç...Fsh yüksek amh çok düşük tek tüp tıkalı ve vaktim az olunca direkt tüpe başladım...
Benim de çarşamba günü rahim kalınlığıma bakılacak, sonra transfer tarihim belli olacak, muhtemelen cuma olcak gibi geliyor...Sonraaaaa heyecanlı bekleyiş..Destek bekliyorum ha bekleme sürecinde..manyak oluyorum 12 günlük beklemede ben..deli gibi nette geziyorum belirti arıyorum falan...Bu sefer uzak durmam lazım, yoksa going crazy:KK66:
Canım hakkında hayırlısı dualarımız seninle, sağlıkla tutunsunlar inşallah.belirti arayıpta kendini strese sokma bu kadar sabrettin 12 güncük kaldı.

Kızzzllarrr...herkese merhaba,.yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz:KK66:
Ayol neler olmuş bir iki gün giremedik neler kaçırmışım :KK66: Virüs girmiş topiğe:KK66: Neyse ki halletmişsiniz..Ne istiyor bu insanlar ya bizzim derdimiz bize yeter.. ne gereği var bu kadar negatifliğe? Biraz empati sadece ihityacımız olan bu...
Benim de çarşamba günü rahim kalınlığıma bakılacak, sonra transfer tarihim belli olacak, muhtemelen cuma olcak gibi geliyor...Sonraaaaa heyecanlı bekleyiş..Destek bekliyorum ha bekleme sürecinde..manyak oluyorum 12 günlük beklemede ben..deli gibi nette geziyorum belirti arıyorum falan...Bu sefer uzak durmam lazım, yoksa going crazy:KK66:
su gibi geçerde inş 12 gün deli bi anne olmazsın

Back
X