2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Kozlar ben de gruba katilmak istiurum. Çikolata kisti ameliyat oldum ve pazartesi günü transfeeimiz oldu bebislerimi bekliyorum 2 gündür yatiyorum Ve arada şurada uyduruyor muyum yoksa gerçek mi bilmem batmalarim oluyor :))) inşallah 14 kasimda güzel haberimizi buraya yazarim ilk denemem ve çok kaliteli değil embriyolqr yüzde 45 desi doktor Rabbim sizinle birlikte bana da güzel günleri göstersin agrili sancili gunlerimizi geride birakalim evlerimiz nurlansin......

HOŞ GELDİNNNNN

aman yat dinlen bolbol ve mümkün olabildiğince kendini dinlemekten vazgeç bolbol dua et bebişlerinle konuş onlarla oyalan ama kendinide lütfen herşeye hazırlıklı tut hayırlısıyla 12 gün sonra sende bize mutlu haber verirsin inşallah sizin sadece çikolata kisti yüzündenmi tüp bebiş yapıldı

Kozlar ben de gruba katilmak istiurum. Çikolata kisti at oldum ve pazartesi günü transfeeimiz oldu bebislerimi bekliyorum 2 gündür yatiyorum Ve arada şurada uyduruyor muyum yoksa gerçek mi bilmem batmalarim oluyor :))) inşallah 14 kasimda güzel haberimizi buraya yazarim ilk denemem ve çok kaliteli değil embriyolqr yüzde 45 desi doktor Rabbim sizinle birlikte bana da güzel günleri göstersin agrili sancili gunlerimizi geride birakalim evlerimiz nurlansin......
Amin canm insallah benimde sali transferim oldu bendede batmaalar var anlayamadm acaba psikolojik falanmi bende ikilemdeyim ya :) Allahim nerde hastane kapısında sifa bekleyen varsa cumlesinin yardimcisi olsun insallah bizim gibi evlat hasretiyle yananlarinda hasretlerini sondursun hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah kizlar :KK46:

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. Pazartesi transfer yapılacak, böyle bir heycan bastı, allerjim coştu. Paylaşmak istedim
Canım..Senin de dondurulmuştu değil mi? transferin adetin kaçıncı gününe denk geliyor? rahim kalınlığın kaçtı en son muayenende? Benim rahim 7,2 oldu..adetimin 21. günü bugün..pazartesiye kadar ilaçlara estrofem, gonapeptyl, climara forte banda devam..Pazartesi tekrar bakacak.. daha da kalınlaşması lazımmış benim..

Mrb. Bende tam 1 yillik evliyim. Ocakta kimyasal gebelik yasadim. Hic korunmadim ama hala olmadi. Bende pco var esimde morfoloji % 1. Bizde tup bebek icin gun sayıyorz. Bugun adetimin 4.gunu.gelecek ay ki adetimin 2.gunu gideceğim. Bu ay.sizce neler yapmaluyim. Bu arada esimde bende 26 yasindayiz. Dr sansiniz yuksek dedi ama bilemiyorum

Mrb. Bende tam 1 yillik evliyim. Ocakta kimyasal gebelik yasadim. Hic korunmadim ama hala olmadi. Bende pco var esimde morfoloji % 1. Bizde tup bebek icin gun sayıyorz. Bugun adetimin 4.gunu.gelecek ay ki adetimin 2.gunu gideceğim. Bu ay.sizce neler yapmaluyim. Bu arada esimde bende 26 yasindayiz. Dr sansiniz yuksek dedi ama bilemiyorum

hoş geldin canım
aşılama tedavisi deneyebilirsiniz

HOŞ GELDİNNNNN

aman yat dinlen bolbol ve mümkün olabildiğince kendini dinlemekten vazgeç bolbol dua et bebişlerinle konuş onlarla oyalan ama kendinide lütfen herşeye hazırlıklı tut hayırlısıyla 12 gün sonra sende bize mutlu haber verirsin inşallah sizin sadece çikolata kisti yüzündenmi tüp bebiş yapıldı
Hosbulduuuum

İnşallah güzel haberler olur size de abana da ay konuşsam mi konusmasammi onlar orda gibi mi davransam yoksa yokmuş gibi mi bilemedim. Aynanjn karsisina geçip gozleemdeki parlamayla konuşuyorum sadece. Yatarken pek ordalarmis gebi gelmiyor :)) inşallah Rabbim kocaman hazinesinden bzie de bebisler nasip eder.

HOŞ GELDİNNNNN

Evet sadece cokolat kisti vardi ameliyat oldum

Amin canm insallah benimde sali transferim oldu bendede batmaalar var anlayamadm acaba psikolojik falanmi bende ikilemdeyim ya :) Allahim nerde hastane kapısında sifa bekleyen varsa cumlesinin yardimcisi olsun insallah bizim gibi evlat hasretiyle yananlarinda hasretlerini sondursun hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah kizlar :KK46:
Ay beraber ilerliyoruz yani 14 kasim mi senin de test tarigin

ikitavsan ikitavsan bebegim biz 7yillik evliyiz iki asilamamiz var ben miyomdan ameliyat oldum esim varikoselden oldu ama tekrarladi butun ugraslara ragmen olmadimi olmiluyo nasibimizde tup bebek denemekte varmis Allahim burdan alnimizin akiyla cikmayi nadip etsin insallah bebegm

ikitavsan ikitavsan canim senim kac embriyo transfer oldu
Nasip tabi tüp bebek de bi gebelik yöntemi yumurta bizim sperm bizim hic umrumda değil valla uğraşlara degsin yterki. Allah acil şifa versin yaaa ilk denememizde tutsun inşallah. Bu ara heeep ne dersen dilim dua oldu millet yapmacik oluyor sanacak inşallah lar maşallah lar :)) iki embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu

ikitavsan ikitavsan benimde iki tane canm 3.gun embriyosu dokyorum birinin cok kaliteli birininde kotunun iyisi oldugunu soledi disarda tutmaktansa rahimde dursun bakalim drdi canm Allahim insallah bebislerimiz bize sımsıkı tutunuyorlardir inşallah oyy yavrularim benim :)

#sunnycat sagol canm insallah jeli sabah kullanmistim ama bilemedim ya o ultrasonda gorunen beyaz ışık varya beni cok fena heyecanlandirdi muthis bi duyguymus bu bile beni cok etkiledi bid guzel sonuc alsam Allah diyorum
Ben de çok etkilenmiştim hatta ağlamıştım bile umut ışıklarımız onlar bizim.inşallah canım ;)

Üçüncü besinci günün bi önemi yok dedi embriyolog olacağı varsa tabi birinci kalite daha iyi ama bazen son kalite transferler bile tuyunutir dedi. Ben de o beyaz isiklardan çok etkilendim gözünün önünden hic gitmiyor nasip tütün şunlar ve saglikla dogsunlar.

ikitavsan ikitavsan benimde iki tane canm 3.gun embriyosu dokyorum birinin cok kaliteli birininde kotunun iyisi oldugunu soledi disarda tutmaktansa rahimde dursun bakalim drdi canm Allahim insallah bebislerimiz bize sımsıkı tutunuyorlardir inşallah oyy yavrularim benim :)

Üçüncü besinci günün bi önemi yok dedi embriyolog olacağı varsa tabi birinci kalite daha iyi ama bazen son kalite transferler bile tuyunutir dedi. Ben de o beyaz isiklardan çok etkilendim gözünün önünden hic gitmiyor nasip tütün şunlar ve saglikla dogsunlar.
Ewet kızlar günün hiçbir Önemi yok.benim 4 denemem oldu ve 2 sinde 2. Gün,2 sinde 3. Gün transferi yapıldı ve 3 kez tuttu fakat farklı sebeplerden kaybettim.ben transferden sonra 5 gün Ananas yemiştim yiyebiliyorsanız tavsiye ederim.tutunmayı kolaylaştırdığından bahsediliyor.bir de yeni öğrendim kabak çekirdeği de iyiymiş transferden sonra.ağır kaldırmayın yukarı doğru uzanmayın

Wvwt ben de bol bol annas ve kabak çekirdeği yiyorum duymuştum Rabbimin izniyle insalllaaah güzel sonuçlar alir bebeklere kavusuruz. Bu arada tecrübeli arkadaşlara sorum olacak dun yoktu ama bugün 2. Gun bitti 3 e girdik ama sağ ve sol kasikta bucak iğne batigi gibi batiklr oluyor agei değil acaba yasayan var mi boyle birsey

Merhaba kizlar bugün adetin ikinci günü ve başladık tedaviye :) burda bir sürü ilaç ,jel iğne vs ismi geçiyor. Doktorum bana sadece yarin vurulmaya başlanacak 5 gün sürecek gonal adında iğne verdi okadar. Niye böyle acaba?

Back
X