2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canım keseyi görebildinizmi, saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin
20 gün sonra bakacaklar ultrasonda şimdi kan testi yapıldı sadece pozitif 156 küsür çıktı değerler doktor gözünüz aydın dedi zatrn sevinç delisi olduk Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah cumartesi tekrar gidecem tekrar test yapacaklar

20 gün sonra bakacaklar ultrasonda şimdi kan testi yapıldı sadece pozitif 156 küsür çıktı değerler doktor gözünüz aydın dedi zatrn sevinç delisi olduk Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşaallah cumartesi tekrar gidecem tekrar test yapacaklar
Hayırlısı canım banada keseyi görmeden ikiz diyemem dedi sonuçlarım yüksek ama,tekde olsa ikizde olsa saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin

Hayırlısı canım banada keseyi görmeden ikiz diyemem dedi sonuçlarım yüksek ama,tekde olsa ikizde olsa saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin
Benimde ikiz koyuldu ama dediğin gibi keseyi görecek öle şuanda rahim kalınlaşması gibi bişey Allah ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah isteyen herkese nasip etsin seninde mi bugün belli oldu cnm

Aminnn canım inş
Hiç ümidini kesme benide 3 gün ağlattılar sıkıntılı günler geçirdim bende diodum durmamıştır bu çocuklar die üzülmüştüm hep ama sonucu görünce Allah ım ın büyüklüğünü bi kez daha gördük dua et bol bol Allah ım gönlünüzde olan herşeyi nasip etsin inşaallah

Inşallah sağlıklı 2 tane embriyo bile olsa yeter hiç olmaz diye korkuyorum canım
Umutsuz olma canım. Dua et bol bol. Allah dualarimizi kabul etsin inşallah. Bizim de sorunumuz büyük eşimde sperm neredeyse yok. Olanlar da kalitesiz ama doktorumuz umutlu konuştu biz de ümidimizi kesmedik

Pozitifi gören arkadaşlar canlar gözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Darısı da biz bekleyenlerin başına: )
Allah razı olsun canlarım Allah ım herkese nasip etsin hayırlısıyla inşaallah gönlünüzün muradını versin

Back
X