- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #1.281
Dicle memorial de ilk tedaviroze hangi hastanede tedavi oluyorsun? ilk tedavinmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dicle memorial de ilk tedaviroze hangi hastanede tedavi oluyorsun? ilk tedavinmi?
Bende duymadim.Hiç bir bilgim yok. Yazan olursa sayende öğreniriz biz de![]()
canım valla net olarak bilmiyorum, bilirsîn bir tüp maceram var beyaz ışık diye nitelendirebileceğim şey, transfer esnasında ultrasonda beyaz bir görüntü gösteriyorlar küçücük onun embriyo olduğunu söylüyorlar ve işlem bitince resmini çıkarıp veriyorlar tek bildiğim beyaz ışık bu, başkada varsa ben görmedimiyi akşamlar kızlar, sorum tüp bebek yaptıranlara.. yazdıklarınızı okuyorum da, birileri beyaz ışıktan bahsetmiş, o ne tam olarak? anlatabilir misiniz? ben de inşallah kısmetse 5 ay sonra tüp yaptıracağım da..
Canım transfer esnasında embriyoyu rahme verirlerken beyaz Işık olarak gözüküyor transfer edilen embriyo.böyle nasıl anlatayım bir yıldız kayar gibi görüyoruz arkadaşlar ondan bahsediyordur.iyi akşamlar kızlar, sorum tüp bebek yaptıranlara.. yazdıklarınızı okuyorum da, birileri beyaz ışıktan bahsetmiş, o ne tam olarak? anlatabilir misiniz? ben de inşallah kısmetse 5 ay sonra tüp yaptıracağım da..
beOfff kotuyum kizlar... Dun bi test yaptik 6. Gunde cok cok silik 2. Cizgiyi gordyk ama bugun yine tup bebek yaotiran bi arkadasa soykedim niye yaprin ki belki ilaclardan dolaui olmustur dedi. Beli olumsuzdur dedi cok kotutum moralaim alt ust odu. Bu sacma bi sebep farkindayim ama kendimi toplayamiyorum. Su cumartesi gelsin artik![]()
Offf kotuyum kizlar... Dun bi test yaptik 6. Gunde cok cok silik 2. Cizgiyi gordyk ama bugun yine tup bebek yaotiran bi arkadasa soykedim niye yaprin ki belki ilaclardan dolaui olmustur dedi. Beli olumsuzdur dedi cok kotutum moralaim alt ust odu. Bu sacma bi sebep farkindayim ama kendimi toplayamiyorum. Su cumartesi gelsin artik![]()
6.gün test için biraz erken değil mi? Bdnim doktorum 18 kasımdan önce bakma dedi. Ayrıca sadece kan tahlili olarak sonucu öğren diğeri yanıltabilir dedi. Bozmayın moralinizi bugün daha 6. Günmüş, bi 6 gün daha var önünüzde. İnşallah o günde çift çizgiyi görürsünüz, görürüz hepimiz
Hiç Can'ını Sıkma.yanlış hatırlamıyorsam senin 5. Gün çift transferdi değil mi.eğer öyleyse azıcık çıkması normal idrarda çünkü embriyonun Gelişimi tamamlanmış ve tutunması kalıyor öyle olunca da etken hcg artmaya Başlıyor.bence hamilesin şimdiden tebrik ederimOfff kotuyum kizlar... Dun bi test yaptik 6. Gunde cok cok silik 2. Cizgiyi gordyk ama bugun yine tup bebek yaotiran bi arkadasa soykedim niye yaprin ki belki ilaclardan dolaui olmustur dedi. Beli olumsuzdur dedi cok kotutum moralaim alt ust odu. Bu sacma bi sebep farkindayim ama kendimi toplayamiyorum. Su cumartesi gelsin artik![]()
Evet 5. Gun ve 2 embriyo yarin sabah bi daha yapacagim zaten olmussa cikaxaktur ama ege varsa da bu moralle onlari da uzuuyirum farkindayimHiç Can'ını Sıkma.yanlış hatırlamıyorsam senin 5. Gün çift transferdi değil mi.eğer öyleyse azıcık çıkması normal idrarda çünkü embriyonun Gelişimi tamamlanmış ve tutunması kalıyor öyle olunca da etken hcg artmaya Başlıyor.bence hamilesin şimdiden tebrik ederim
Eğer böyle düşünüyorsan git yarın kan testi yaptır hiç idrar testiyle uğraşma.en uzak durmamız gereken şey stres ve şu an bebişleri de üzüyorsun.benim hep 3. Gün transferi oldu ve 9. Gün yaptırdım testimi,duramadım çünkü Kafayı takıp stres yapmaktansa öğreneyim kurtulayım dedim.ve pozitif sonucu aldım.sen de haydi haydi çıkar,Öğren de sevincini yaşa.Evet 5. Gun ve 2 embriyo yarin sabah bi daha yapacagim zaten olmussa cikaxaktur ama ege varsa da bu moralle onlari da uzuuyirum farkindayim
Umudunu kaybetme o en önemli faktorlerden biri ...İnşallah bakalım, gerçi umudum yok, kimseye de belli etmiyorum ama Allah büyüktür. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Sürekli aklıma acabalar geliyor, eminim benim gibi olan çok kişi vardır. Allahım hayırlısını nasip etsin şu saatten sonra bizim yapabileceğimiz hiçbişey yok bekleyeceğiz sadece...Umudunu kaybetme o en önemli faktorlerden biri ...
Evet canım 6 Kasım'da öğrendim çok yeni dahamaşallah canım ne kadarlık oldu bebişin yenimi öğrendin acaba
Âmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sonuç 0.47 çıkmıştıHayırlı olsun cnm inşlh sağlıkla kucağına alırsın.amh ın kaç çıkmıştı hırmon testinde
Benim de amh 0,8 di 2 yıl önce şimdi daha da düşmüştür.2 yılda 1 aşılama 4 tüp yaptık.kendiliğinden hamile kalamadım hiç.3 kez hamile kaldım bu tedaviler sonucunda fakat Allah nasip etmedi Devamını.inşlh yeni tedavimde başarıya ulaşırım.senin duan daha makbul artık nolur dualarında beni de an olur muÂmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sonuç 0.47 çıkmıştı
Kızlar bu amh dediğiniz ne? Ben test sonucuma baktım, hiç öyle bişeye bakılmamışBenim de amh 0,8 di 2 yıl önce şimdi daha da düşmüştür.2 yılda 1 aşılama 4 tüp yaptık.kendiliğinden hamile kalamadım hiç.3 kez hamile kaldım bu tedaviler sonucunda fakat Allah nasip etmedi Devamını.inşlh yeni tedavimde başarıya ulaşırım.senin duan daha makbul artık nolur dualarında beni de an olur mu
Hos geldinnnnnn kuzum bebis nasilll nasil gidiyor hamisliksayfanız hayırlı olsunnn Allah kolaylıklar versin kızlar gönlünüze göre olsun her şey
miniklerinizi sağsalim kucaklayın inşallah .
canım bu ayrı ve özel yapılan bir yest rıtinlerin arasında değil maalesef, ben düzgün yumurtluyorum adet döngüm normal diye doktor bana sebebsiz dedi ve 4 negatif aşılama grçirdim tüp bebeğe geçince istediler bu testi birde baktıkki benim amh çok düşük 0.48 geldi, yani yumurta rezervlerin tükenmek üzere menopoza çok yakınım haliyle sona kalan yumurtalarda kalite anlamında berbat oluyor ve bunlar gebelik şansını giderek düşürüyor, anlayacağın doktorların şafına bakmadan ısrar edip yaptırmanda fayda var çünkü beklemmedik bir sonuçla karşılsştım ben boşuna 2 yıla yakın zaman kaybım oldu ya o arada farketmeden menopozla karşı karşıya gelseydim. Allah yardım ettide bir vesile ile çğrendim, amh kısa yazılışı açılımı anti- mullarian gibi birşeyKızlar bu amh dediğiniz ne? Ben test sonucuma baktım, hiç öyle bişeye bakılmamış