2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Mrb. Benimde dondurulmuşlarım 27 Ekimde transfer edildi. 7 kasımda pozitif haberini aldım. Bugünde kan testi tekrarlandı. Beta Hcg değerim artmış. İnşallah bu zorlu süreçte kimsenin emekleri boşa çıkmaz ve hayırlı güzel haberleri paylaşırız buradan.
Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Sen nerde yaptın ? Kaçıncı denemendi ?

Ben 7. Gunde gormustum o silik cizgiyi.10. Ve 11. Gunde aynen silik cikmisti.Ama kan tahlilinde hamilesin dedi dr.um.Sakın bozma moralini.Insallah hamilesindir:)
D.bakirda nerde yaptiniz cnm ? Ben hakan beyin yaninda oluyorum tedavi. Iyi gibi sevdim ilgili ama tam içime sinmedI gibi nedenini bilmiyorum çok fazla bilgi vermiyor biz sormadikca bişey anlatmiyor. Onun için soruyorum nerde yaptırdığını :)

Biz tedavi tarihini biraz öne çektik kısmetse Ocak ayında düşünüyoruz, c.tesi yeni merkezimizde yeni dr.umuzla randevumuz var inşallahhh bir problem çıkmaz

Yeni bir hamiş haberimiz daha olmuş bu arada R ROZE21 sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah, darısı tümmm bekleyenlerin başına :)
nerde yaptıracaksın canım tüp bebeği? ruhsan ruhsan

Benim de amh 0,8 di 2 yıl önce şimdi daha da düşmüştür.2 yılda 1 aşılama 4 tüp yaptık.kendiliğinden hamile kalamadım hiç.3 kez hamile kaldım bu tedaviler sonucunda fakat Allah nasip etmedi Devamını.inşlh yeni tedavimde başarıya ulaşırım.senin duan daha makbul artık nolur dualarında beni de an olur mu
Etmezmiyim canımm tabi ki ederim Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmasın inşallah tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah...

Back
X