2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

tıkır tıkır adet olurdum son zamanlarda sarkıp duruyor, seninde öyle aman ne olacak böyle sence?:cool:

ne bileyimki gelse sorunnn gelmese sorunnn bi geldi diye seviniyoruz bi gelmedi diye seviniyoruz nasıl birşeydir anlamadım bende 2 gün var benim olmama hep belirtim olur belirtimde yok kendimide dinlemiyorum fazla ilaçdı tedaviydi vucüt hormonlar falan isyan durumuna geçtiler artık sanırım:KK31:

yüksek çıkması da sorun diye biliyorum ama emin değilim, bunun yaşa göre belli bir referans aralığı var yazıyordu benim test kağıdında sanki seninkide yüksek çıkmış birşey dedimi doktor bu duruma,
Evet Can'ım benimde pko var yüksek çıkınca yumurta çok oluyor kalitesiz oluyor

Benim yüklenenlerde çok iyi düzeydedeğildi aslında. 3.gün transferim yapıldı. Artık bol dua ediyorum, elimden geleni yaptım takdir Allah'ın.. Polen bitkisel olarak tükettim aslında ama işte benim genetik hastalığımın olması hiç ummadığımız anda önümüze çıktı. Sizin nedeni neymiş peki?
benim genetik veya ona benzer bir rahatsızlığım yok sadece amh değerimin düşük olmasından dolayı sona kalan yumurtalar kalite anlamında düşük oluyormuş, bendende 3 yumurta alındı ikisi döllendi fakat 3. gün devam edemeyecekleri için direk transfer edildi ama olmadı şimdi ben ikinci deneme için arı sütü, bal ve polen yemeye başladım 2. ayındayım nasip olursa ocak gibi yeniden deneyeceğim o zaman anlıycaz ne kadar faydası olmuş, biz bsya araştırıp doğal ve organik bulduk daha doğrusu eşim çok çabaladı bu konuda. hemde en az 3 ay kullanın diyorlar benim tam denk geliyor, kısmet işte Allah ol derse oluyor.

tatlım kötü değil hatta bana yüksek gibi geldi, yüksek olunca ne olur, yada yüksekmi doktora sormak lazım çünkü belli bir referans aralığı var, en kısa zamanda doktoruna damış tatlım
artık adette giderim. referans aralığında onda sorun yok ancak PKO tanısı varsa 3e katlaya biliyormuş.

Merhaba kızlar bugün itibariyle ilk tüp bebek sürecine başlamış biri olarak destek kuvvetlerden güç almaya geldimmm:)
3 kutu gonal f 450 ve 4 kutu merional ve ilave ovitrelle aspirin folik asit vs ..verildi, sonradan bir ilaç da merkez kendisi verecekmiş. Gonal f 250 doz olarak bugün başladık, günde 1 iğne sadece, 2 gün sonra kontrol.
Benim ilaç kullanımım az mı bana mı öyle geldi? Gerçi ilaçları alınca o torba ömürlük gidermiş gibi geldi bir an:KK34:
Bu arada gonal f tamam da bu merional nedir o ne zaman başlanacak acaba?
Of bu ilaçlardan çok korkuyorum ben dokunacak yan etki yapacak birşey olacak diye...Daha şimdiden ilk iğnede göbeğim cildim bir tuhaf oldu garip bir hassasiyet var...
Ya Aslında sadece ilaçlardan değil yaşayacağım tüm süreçten deli gibi korkuyorum ve kimseye itiraf edemiyorum ya:rolleyes:
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhaba kızlar bugün itibariyle ilk tüp bebek sürecine başlamış biri olarak destek kuvvetlerden güç almaya geldimmm:)
3 kutu gonal f 450 ve 4 kutu merional ve ilave ovitrelle aspirin folik asit vs ..verildi, sonradan bir ilaç da merkez kendisi verecekmiş. Gonal f 250 doz olarak bugün başladık, günde 1 iğne sadece, 2 gün sonra kontrol.
Benim ilaç kullanımım az mı bana mı öyle geldi? Gerçi ilaçları alınca o torba ömürlük gidermiş gibi geldi bir an:KK34:
Of bu ilaçlardan çok korkuyorum ben dokunacak yan etki yapacak birşey olacak diye...Daha şimdiden ilk iğnede göbeğim cildim bir tuhaf oldu garip bir hassasiyet var...
Ya Aslında sadece ilaçlardan değil yaşayacağım tüm süreçten deli gibi korkuyorum ve kimseye itiraf edemiyorum ya:rolleyes:
Hic korkma Allah yardimcin olsun bende o evrelerden gectim benim ilaclarim farkliydi bgn transferim oldu sakin ol stres yapma hersey guzel olucak insallah

Şimdiden geçmiş olsun inan ben de senin gibiydim hatta ilk gün doktorun karşısında korkuyorum diye ağlamıştım. Ama çok şükür şimdi transfer kısmı da bitti, yatıyorum öyle Allah sonunu güzel etsin inşallah.. Gonal f dozajını düşük diye düşünme ben 175 kullanmıştım, sen bana göre daha iyisin:) şimdiden kolay gelsin

benim genetik veya ona benzer bir rahatsızlığım yok sadece amh değerimin düşük olmasından dolayı sona kalan yumurtalar kalite anlamında düşük oluyormuş, bendende 3 yumurta alındı ikisi döllendi fakat 3. gün devam edemeyecekleri için direk transfer edildi ama olmadı şimdi ben ikinci deneme için arı sütü, bal ve polen yemeye başladım 2. ayındayım nasip olursa ocak gibi yeniden deneyeceğim o zaman anlıycaz ne kadar faydası olmuş, biz bsya araştırıp doğal ve organik bulduk daha doğrusu eşim çok çabaladı bu konuda. hemde en az 3 ay kullanın diyorlar benim tam denk geliyor, kısmet işte Allah ol derse oluyor.
Hadi inşallah işe yarar. En azından bizim durumumuzda olanlara umut olursun..

ne bileyimki gelse sorunnn gelmese sorunnn bi geldi diye seviniyoruz bi gelmedi diye seviniyoruz nasıl birşeydir anlamadım bende 2 gün var benim olmama hep belirtim olur belirtimde yok kendimide dinlemiyorum fazla
ilaçdı tedaviydi vucüt hormonlar falan isyan durumuna geçtiler artık sanırım:KK31:
"Kadının ömrü iç çamaşırına bakmakla geçermiş" diye yerel bi soylem duymuştum, ne kadar haklılar değilmi?

Benim dün yumurtalarim toplandı ama henüz transferim olmadı. Abartmiyorum 7-8 çeşit ilaç kullaniyorum artik alma saatlerini bile kariştirir oldum,yumurta toplama isleminden sonra ilac sayisi artti, transferden sonra bunlar azalir değilmi?

Hic korkma Allah yardimcin olsun bende o evrelerden gectim benim ilaclarim farkliydi bgn transferim oldu sakin ol stres yapma hersey guzel olucak insallah

Şimdiden geçmiş olsun inan ben de senin gibiydim hatta ilk gün doktorun karşısında korkuyorum diye ağlamıştım. Ama çok şükür şimdi transfer kısmı da bitti, yatıyorum öyle Allah sonunu güzel etsin inşallah.. Gonal f dozajını düşük diye düşünme ben 175 kullanmıştım, sen bana göre daha iyisin:) şimdiden kolay gelsin

Çok teşekkürler kızlar, biliyorum alışacağım, yoluna girecek yavaş yavaş ama işte...Buarada transferleriniz hayırlı olur güzel haberlerinizi alırız inşallah, Allah hepimizin sabrının sonunu selamete erdirsin..

Benim dün yumurtalarim toplandı ama henüz transferim olmadı. Abartmiyorum 7-8 çeşit ilaç kullaniyorum artik alma saatlerini bile kariştirir oldum,yumurta toplama isleminden sonra ilac sayisi artti, transferden sonra bunlar azalir değilmi?
Bu konuda güzel bişeyler demek isterdim ama benim tetradox dışında hiçbir ilacımda değişim olmadı. İnan ilaçlar hiçbişey değil yeter ki sonucu güzel olsun. Benim çok ciddi iğne korkum vardı sırf onun için fitil istedim bitek o kafamı karıştırıyor ama bakalım hayırlısı olacağı varsa olur inşallah..

Arı sütü bal poleni nasıl kullanıyorsun

Estrofem3*1. Progestron fitil 3*1. Corasprin.folbiol.prednol 16 mg.monodox antibiyotik2*1.proluton iğne 3 günde bir. Birde dostinex icinden 8 tane cikan hap.bunlardan coraspirin folbiol ve monodoks dostineks yumurta toplamadan once baslandi.yumurta toplamadan sonrada digerleri eklendi. Transferden sonra kesilecekler varmis.

Estrofem3*1. Progestron fitil 3*1. Corasprin.folbiol.prednol 16 mg.monodox antibiyotik2*1.proluton iğne 3 günde bir. Birde dostinex icinden 8 tane cikan hap.bunlardan coraspirin folbiol ve monodoks dostineks yumurta toplamadan once baslandi.yumurta toplamadan sonrada digerleri eklendi. Transferden sonra kesilecekler varmis.
Estrofem ve progeston fitil bende de günde 3 defa, crinone jel günde 2 defa, yarım prednol, corasprin, folbiol, her sabah clexane iğne bir de protein tozu maması. Normalde progestan iğnesi vardı ama onun yerine fitiller geldi. Oudan sonra dece tetradox kesildi. Muhtemelen sizde de monodox antibiyotik kesilir

2 taneye dusecek insallah transferden sonra
Vallahi canım ben yeni çıktım transferden ama öyle ikiye falan düşmedi:KK1: estrofem günde 4 tane, imom vitamin 1 adet , ecoprin 1 adet, prednol 1 adet, progestan 200 mg günde 3 tane fitil, climara fort bant 2 adet dört günde bir değişiyor, 3 günde birde progestan iğne. Builaçlar bitmezzzz:KK43:

Back
X