2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Yazın düğününe gittiğim 3 arkadaşımın 3, olanından da hamilelik haberini aldım onlardan 4 yıl önce evlendim oysa. Sömestr tatilinde bunlardan hariç birkaç arkadaşımın bebek görmesine gittim ve bazısının 2. Çocuğu birde. Asla gözüm fesatligim yok ama cook imreniyorum ve artık ilerleyen zamanlarda umidimi torpuledikce torpuluyor.
Canım yaniyot içimde bir yerlerim açıyor, sabahları ise giderken benim makyajımı bakımlı halime imrenip uykusuzluktan sacini bile tarayamadan geldiğini söyleyen arkadasıma yalandan gülümsemekten yoruldum kimse bana acımasın diye aman çocukta olur sağlık olsun demekten yoruldum.
Deli gibi çalışıp kafamı dağıtmaya calismaktan yoruldum.
Ay ben çok kötüyüm şuan.

Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Yazın düğününe gittiğim 3 arkadaşımın 3, olanından da hamilelik haberini aldım onlardan 4 yıl önce evlendim oysa. Sömestr tatilinde bunlardan hariç birkaç arkadaşımın bebek görmesine gittim ve bazısının 2. Çocuğu birde. Asla gözüm fesatligim yok ama cook imreniyorum ve artık ilerleyen zamanlarda umidimi torpuledikce torpuluyor.
Canım yaniyot içimde bir yerlerim açıyor, sabahları ise giderken benim makyajımı bakımlı halime imrenip uykusuzluktan sacini bile tarayamadan geldiğini söyleyen arkadasıma yalandan gülümsemekten yoruldum kimse bana acımasın diye aman çocukta olur sağlık olsun demekten yoruldum.
Ay ben çok kötüyüm şuan.
bunu da yaptığına göre toparlanma ve yeni ümitlere yelken açma vaktin gelmiş demektir :KK66:
hadi ağlayalım canımm ne denirki başka, zaman zaman aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz.
teselli edecek cümleler bile aynı oluyor bi zaman sonra,
Rabbim isyan etmeden nasip etsin inşallah bizlere de... öptüm çok, sarıldım bide :KK19::KK19:

Raporu cikartamadim cnm ben :KK43: cok ugrastim yildan dolayi bahane ettiler ama raporlu olursan ilaclarin yuzdeligini oduyorsun sadece ozel merkezde yaptiricaksan raporun merkeze bi faydasi yok oraya yine bi miktar oduyorsun amaa arastirma hastanesi yada devlet hastanelerinden birinde yaptiricaksan onlarada yuzdelik oduyorsun
Tamam canım.. ben de bugün ilk iğnemi vuruldum.. artık iğnelerimi kendim yapıcam.. inşallah tutar bebişlerimiz..

Denizlilisrsy Denizlilisrsy inşallah mercimeklerini evlatların olarak kucagına alırsın canım hayırlısıyla, dün giremedim çok merak ettim. gün saymaya başladık sonunda bende heycanlandım :KK9::KK9:
mavi zeyus mavi zeyus sen nisan diyodun ama öne almışsın hadi bakalım çok iyi olur inşallah, ben beklemedeyim uzuncaaaa bi süre, artık sizinkileri severim :KK46:
:KK46::KK46:
Canım doktor izin verdi çok şükür başlamaya.. inşallah ilk ve son deneme olur.. en kısa zamanda hepimizin olsun inşallah..

Ay ben çok kötüyüm şuan.
Canım bu hislerinde yalnız değilsin. Aynen ben de aynı şeyleri hissediyorum ama düşünmemeye çalışıyorum.. zamanı gelmedi diyorum hep..

Denizlilisrsy Denizlilisrsy inşallah mercimeklerini evlatların olarak kucagına alırsın canım hayırlısıyla, dün giremedim çok merak ettim. gün saymaya başladık sonunda bende heycanlandım :KK9::KK9:
mavi zeyus mavi zeyus sen nisan diyodun ama öne almışsın hadi bakalım çok iyi olur inşallah, ben beklemedeyim uzuncaaaa bi süre, artık sizinkileri severim :KK46:
:KK46::KK46:
Aminnnnn insallah insallahhhhh bu son sinavim olsun insallah rabbim yuzumuze baksin

Günaydın canlar :)

Denizlilisrsy Denizlilisrsy inşallahhh pozitif sonucu görürsün, sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirip bebeğini ya da bebeklerini kucağına alırsın, çok Aminn...:nazar:

mavi zeyus mavi zeyus şimdiden kolaylıklar diliyorum, güzel şeyler olur inşallah
Çok amin çok çok aminnn :nazar:

Ay ben çok kötüyüm şuan.
Noluyooooooossssss
Sakine daha hicbirsey bitmis degil neden boyle yapiyorsun bacim tamam agla rahatlada bu kadar saliverme kendini daha seni bekleyen bebisin varki senin akillim bak benim bile seninkiler kadar kaliteli embriuolarim olmadi 11 yumurtadan 2 tane kaldi 5. Gune ve biri orta kalite herseyin bir zamani var rabbim ol demeyince olmuyor biliyorsun iste hem sen hamile kalabiliyorsun unutma bunlari bile yadayamayan insalar var kuzum :(

Ay ben çok kötüyüm şuan.
Ahhhhh be canımmm,,,hepimiz aynıyız en yakın arkadaşım doğum yaptı öyle tatlı ki bebişiii severken bi tuhaf hissediyorum kendimi böyle yapsam ne düşünür? kıskandım mı sanır? tabii ki kıskanmıyorum bebeği olan milyonlarca insan varken bana en yakın olan dostumu neden kıskanayım çok teselli eder beni sağolsun ,,herkesin imtihanı kendine ama bebeğini severken bazen aklımdan şu soru geçiyo sanki benden uzak tutmak istiycekmiş bebeğini kıskanırım da nazarım değer falan gibi saçma düşünceler geçiriryorum aklımdan sırf kendime acımak adına sonra burnumun direğinin resmen sızladığını hissediyorum kendimi sıkmaktan ,,,hatta geyik yapıyorum arkadaşıma bende sütçünün kedisi gibi yalanırım bu sene falan diyeee ama kendimize çok acıyoruzzz hepimiz yapıyoruzz bunu noolcak bizim halimiz yahuuu böyleeee ,,,,,bebeğim olunca anlıma DOĞURDUM yazıp gezesim var arkadaşlarımın yanında o kadar yani :):):)
Sıkma canınıııı canım benimmm hepimiz bi parça aynıyız,,aynı acıları yaşayıp tekrar tekrar ayağa kalkıp tekrar tekrar ümitlenip tekrar tekrar savaşıyoruz aslında öyle güçlü kadınlarız ki inan buna ,,,en yakınlarımızdan gizleyip tek başımıza göğüslüyoruz herşeyi,,maddi ayrı manevi ayrı derdii,,inan bana çok ama çoooook güçlüyüz,,,sen bugün dibeeee vurmuşssun bu iyi bişiiiii şimdi yukarı çıkma zamanıı,,,kendine inan gücünü topla :KK31:bu savaşın kazananları olacağız inşallah

Ay ben çok kötüyüm şuan.
Rahatladın mı biraz canım? Herşey olacağına varıyor insanların ne düşündüğünü önemse
Insallah canm iyiyim belirti melirti yok igne yerlerim berbat durumda onun harici bol bol uyku ... insallah bebislerim dogrubyerlere tutunmuslardir bu defa
Bende o iğnelerden korkuyorum açıkcası bebişler için değer ama :) yat uyu dinlen zaten canım bebişlerine daha çok enerji kalsın :)

Ağladım ağladım ağladım sonuç ne hala aynı yerdeyim ne bir adım geri ne bir adım. İleri. Yazan destekleyen hepinize tsk ederim. Ama ben neden olmuyor ne zaman olacağı geçtim de kabullendim bu halimi kayiplarim olumsuz tedavilerin normal geldi ruhsuzlastim son zamanda ve üst üste birikimler de olunca patlayiverdim sebepsiz. Aslında olacak yada olmayacak takdiri ilahi ötesi yok işte tamda buna ağladım saatlerce. Çaresizliğime elimden birşey gelmeyisine kendimi yalandan mutlu edip oyalanmalarima ve geçen ay kimyasal geçirdim ya geç kalmış yasimi tuttum birazda. İnsanlar hiç umrumda değil artık zamanla duymamayi zamanla normal karsilamayi öğrendim donutleri de ben asıl çaresizce testlerden sonuç bekledim sebepsizlik iyi çok şükür hastalığımız yok ta olsa da tedavi edilirmi hamile kalirmiyim acaba sorusunu sorma nortasına geldiğim iÇin zoruma gittı sanki sonuçlar temiz çıkınca üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ve ne hale geldim ben dedim Denizlilisrsy Denizlilisrsy isterse bilmem kaç tane dondurulmuş olsun kucağıma alamadıklarını sonra yetmiyor. Tam oldu bu sefer diyorsun elde yok avuçta yok. Asla isyan etmiyorum ama o hevesin kursakta kalması yokmu. Ben biraz da galiba nisan adetim tedavi olucak ya yeniden onun sıkıntısından öyle oldum korku sardı dört yanımı galiba bana zor geliyor artık tedavi psikolojisi. Nasıl korkuyorum iliklerime kadar anlarsınız çoğunuz.
Neyse geçti gitti bitti. Mecbur devam edecez yolumuza

canım aynı olması teknik olarak mümkün değil çünkü mart ayında adetini olursun adet bitince 5 gün içinde histereskopi yapılıyo
dondurulmuş ise adetin ilk günü ilaç içmeye başlıyosun rahimi kalınlıştırmak için
ikisi birbirine aykırı onun için ertesi ay bence başaltırlar dondurulmuşa ,,yani nisan adetiyle
Anladım canım. Teşekkürler.

Ağladım ağladım ağladım sonuç ne hala aynı yerdeyim ne bir adım geri ne bir adım. İleri. Yazan destekleyen hepinize tsk ederim. Ama ben neden olmuyor ne zaman olacağı geçtim de kabullendim bu halimi kayiplarim olumsuz tedavilerin normal geldi ruhsuzlastim son zamanda ve üst üste birikimler de olunca patlayiverdim sebepsiz. Aslında olacak yada olmayacak takdiri ilahi ötesi yok işte tamda buna ağladım saatlerce. Çaresizliğime elimden birşey gelmeyisine kendimi yalandan mutlu edip oyalanmalarima ve geçen ay kimyasal geçirdim ya geç kalmış yasimi tuttum birazda. İnsanlar hiç umrumda değil artık zamanla duymamayi zamanla normal karsilamayi öğrendim donutleri de ben asıl çaresizce testlerden sonuç bekledim sebepsizlik iyi çok şükür hastalığımız yok ta olsa da tedavi edilirmi hamile kalirmiyim acaba sorusunu sorma nortasına geldiğim iÇin zoruma gittı sanki sonuçlar temiz çıkınca üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ve ne hale geldim ben dedim Denizlilisrsy Denizlilisrsy isterse bilmem kaç tane dondurulmuş olsun kucağıma alamadıklarını sonra yetmiyor. Tam oldu bu sefer diyorsun elde yok avuçta yok. Asla isyan etmiyorum ama o hevesin kursakta kalması yokmu. Ben biraz da galiba nisan adetim tedavi olucak ya yeniden onun sıkıntısından öyle oldum korku sardı dört yanımı galiba bana zor geliyor artık tedavi psikolojisi. Nasıl korkuyorum iliklerime kadar anlarsınız çoğunuz.
Neyse geçti gitti bitti. Mecbur devam edecez yolumuza
Canim seni o kadar iyi anliyorumki hepimizin ici yaniyo bende 6 seneye yaklasiyo evliligm o kadar cok icim yandi kimseye belli etmmeye calistikca dahada yandi bitaraftan maddiyat bitaraftan maneviyat tup bebege basladim hamile kaldim aha dedim tuttu tmm sonrasini nerden bilelim uctu gitti yikildim ikincide korka korka denedim gene tuttu gene birakti gitti gene yikildim etrafa belli etmedikce acimi ne kadar soguk kanlisin diyolar halbuki icimi acsalar kan agliyo calismadigim icin devvamli evde oldugum icin dahada daraliyorum simdi 3. Tup bebekte o kdar korkuyorumki tutucakmi tutmiycakmi allahim bizlere hayirli sagliklar versin olmuyosada bizlere dayanma guc versin insallah

Canim seni o kadar iyi anliyorumki hepimizin ici yaniyo bende 6 seneye yaklasiyo evliligm o kadar cok icim yandi kimseye belli etmmeye calistikca dahada yandi bitaraftan maddiyat bitaraftan maneviyat tup bebege basladim hamile kaldim aha dedim tuttu tmm sonrasini nerden bilelim uctu gitti yikildim ikincide korka korka denedim gene tuttu gene birakti gitti gene yikildim etrafa belli etmedikce acimi ne kadar soguk kanlisin diyolar halbuki icimi acsalar kan agliyo calismadigim icin devvamli evde oldugum icin dahada daraliyorum simdi 3. Tup bebekte o kdar korkuyorumki tutucakmi tutmiycakmi allahim bizlere hayirli sagliklar versin olmuyosada bizlere dayanma guc versin insallah
canlar umudumuzu kaybetmeyelim, olana kadar bu işin ucunu bırakmayacağız, ya ben seneler önce haberlerde izlemiştim, 19. tüp bebek denemesinde bir kadının çocuk sahibi olduğunu :( inşallah arkadaşlar en kısa zamanda en hayırlı zamanda olur bizim bebişlerde.. ben şimdiden bizim bebiş para harcamaya başladı diyerek işi espriye vuruyorum, yapcak bir şey yok yani. istiyorsak devam edeceğiz denemelere..

MRB arkadaslar.benim ruh halimde bugun ayni ozgskne2011 ozgskne2011 arkadas gibi.
malesef ayni seyleri dusunup aglamisiz.cok zor zamanlardan geciyoruz.
6 yildir gozum yolda.ayrica 5 yildir yurtdisindayim ailemi hic gormedim.
neye uzulecegimi neye aglayacagimi sasirdim.kimi idare edeyim.kime ne anlatayim bilmiyorum.
bir taraftan ailemi idare ediyorum uzulmesinler diyorum.bir taraftanda esimi anliyorum .
beterin beteri var bunada sukur diyip kalkalim ayaga napalim yapcak bisey yok.

Back
X