Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Yazın düğününe gittiğim 3 arkadaşımın 3, olanından da hamilelik haberini aldım onlardan 4 yıl önce evlendim oysa. Sömestr tatilinde bunlardan hariç birkaç arkadaşımın bebek görmesine gittim ve bazısının 2. Çocuğu birde. Asla gözüm fesatligim yok ama cook imreniyorum ve artık ilerleyen zamanlarda umidimi torpuledikce torpuluyor.
Canım yaniyot içimde bir yerlerim açıyor, sabahları ise giderken benim makyajımı bakımlı halime imrenip uykusuzluktan sacini bile tarayamadan geldiğini söyleyen arkadasıma yalandan gülümsemekten yoruldum kimse bana acımasın diye aman çocukta olur sağlık olsun demekten yoruldum.
Deli gibi çalışıp kafamı dağıtmaya calismaktan yoruldum.
Ay ben çok kötüyüm şuan.
Ahhhhh be canımmm,,,hepimiz aynıyız en yakın arkadaşım doğum yaptı öyle tatlı ki bebişiii severken bi tuhaf hissediyorum kendimi böyle yapsam ne düşünür? kıskandım mı sanır? tabii ki kıskanmıyorum bebeği olan milyonlarca insan varken bana en yakın olan dostumu neden kıskanayım çok teselli eder beni sağolsun ,,herkesin imtihanı kendine ama bebeğini severken bazen aklımdan şu soru geçiyo sanki benden uzak tutmak istiycekmiş bebeğini kıskanırım da nazarım değer falan gibi saçma düşünceler geçiriryorum aklımdan sırf kendime acımak adına sonra burnumun direğinin resmen sızladığını hissediyorum kendimi sıkmaktan ,,,hatta geyik yapıyorum arkadaşıma bende sütçünün kedisi gibi yalanırım bu sene falan diyeee ama kendimize çok acıyoruzzz hepimiz yapıyoruzz bunu noolcak bizim halimiz yahuuu böyleeee ,,,,,bebeğim olunca anlıma DOĞURDUM yazıp gezesim var arkadaşlarımın yanında o kadar yani :):):)
Sıkma canınıııı canım benimmm hepimiz bi parça aynıyız,,aynı acıları yaşayıp tekrar tekrar ayağa kalkıp tekrar tekrar ümitlenip tekrar tekrar savaşıyoruz aslında öyle güçlü kadınlarız ki inan buna ,,,en yakınlarımızdan gizleyip tek başımıza göğüslüyoruz herşeyi,,maddi ayrı manevi ayrı derdii,,inan bana çok ama çoooook güçlüyüz,,,sen bugün dibeeee vurmuşssun bu iyi bişiiiii şimdi yukarı çıkma zamanıı,,,kendine inan gücünü topla

bu savaşın kazananları olacağız inşallah