2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Denizlilisrsy Denizlilisrsy canim senin kafan uyumaktan kazan gibi olmustur.. valla benim bile normalde aksam eve geldigimde yemekten sonra cok uykum geliyor.o ignelerden sonra kendimi dusunemiyorum.. bize test gununu soyle, sabirsizlikla sonucu bekliyoruz.

bayanhope bayanhope benden 3 tanecik yumurta aldılar topu topu 2 si 5. Güne gitti ama o 5 gün yemin ederim hiç uyku uyumadım. Ama 2 si kurtuldu cok şükür. DOktar bana dedi ki transferde 3 kişiydik seni hamile görüyorum herşey yolunda ve kimyasal oldu yanımdaki diger 2 kişi hamileymiş biliyor musun 1 tanesinin 3. Gün embriyisudu idi. Veren Allah. O isterse hiç farketmez kaldı ki doğal yolla hamile kalanlar yumurta nedir kaçok tanedir onu bile bilmiyor bırak kaliteyı. Bizim de olayımız bu iyi düşün hayırlısını dile
Denizlilisrsy Denizlilisrsy merakadar ediyorum seni uykucu bebekler mi uyutuyor yoksa seni :)
Keske bebekler olsa yahu :KK43: anaaaaa aglamaya basladim bak sen boyle yazinca duygu bastirdiya yahu denge menge kalmadi ilaclardan hormonlarla oynamaktan :KK43: progestanin ignesini aliyorum gunde 2 doz bide 3 kez agizdan aliyorum onlar uyku yapiyo tatlim valla ümidim nerdeyse 0 ne gogus acisi kaldi ne bel agrisi bomboş hissediyorum kendimi cumartesi tahlil.gunum ama yaptirmak cok zor geliyo yaws

Keske bebekler olsa yahu :KK43: anaaaaa aglamaya basladim bak sen boyle yazinca duygu bastirdiya yahu denge menge kalmadi ilaclardan hormonlarla oynamaktan :KK43: progestanin ignesini aliyorum gunde 2 doz bide 3 kez agizdan aliyorum onlar uyku yapiyo tatlim valla ümidim nerdeyse 0 ne gogus acisi kaldi ne bel agrisi bomboş hissediyorum kendimi cumartesi tahlil.gunum ama yaptirmak cok zor geliyo yaws
İnsana ne gelirse üzüntü sıkıntı dertle geliyor boğulma kederin içinde sonuç ne olursa olsun

Denizlilisrsy Denizlilisrsy artik duygularimiz aniden değişim gösteriyor. Bendedun bi ara ağladım. Her gün kontrol var, git gel çok zor oluyor, şehir dışında yaptirdigim icin. Işten izin almak, igne vurdurmak, 7gne saatlerini kacirmamak. Çalışırken bunların hepsi çok yorucu.. elimizden geldiğince yapmaya çalışıyorum.

bayanhope bayanhope benden 3 tanecik yumurta aldılar topu topu 2 si 5. Güne gitti ama o 5 gün yemin ederim hiç uyku uyumadım. Ama 2 si kurtuldu cok şükür. DOktar bana dedi ki transferde 3 kişiydik seni hamile görüyorum herşey yolunda ve kimyasal oldu yanımdaki diger 2 kişi hamileymiş biliyor musun 1 tanesinin 3. Gün embriyisudu idi. Veren Allah. O isterse hiç farketmez kaldı ki doğal yolla hamile kalanlar yumurta nedir kaçok tanedir onu bile bilmiyor bırak kaliteyı. Bizim de olayımız bu iyi düşün hayırlısını dile
Denizlilisrsy Denizlilisrsy merakadar ediyorum seni uykucu bebekler mi uyutuyor yoksa seni :)
çok sağoll canım morale çok ihityacım var gerçekten,,ben de sabahın 5 inde kalktım uykumdan uyandım o kadar sıkmışım ki canımı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin yüreğim ağzımda bugün için

Canlar şu topikte herkes birbirini o kadar iyi anlıyor o kadar benzer şeyler yaşıyor ki, zaten bu yüzden iyi de kötü de şeyler yaşasak kopamıyoruz buradan, aynı şeylere ağlayıp gülüyoruz,
Mevsim geçişleri ekstra hüzün zaten deyip suçun bir kısmını ona atayım bari :)
Ağlayalım, gülelim, tepkisiz kalalım vs vs vs ama hayırlısıyla, hayırlı zamanda evlatlarımızı kucağımiza alalim, eskisi gibi sık giremiyorum siteye ama çok çok çok dua ediyorum hepimiz için

İnşallah olumlu haberlerle dolsun taşsın burası :nazar::KK200:

Canım bi sorun yoksa 2. Gün aramıyorlar beni aramamışlardı 3. Gün arıyorlar
offfffffffffff o zaman aramasınlar beniii hiç :):) yüreğim ağzımda bekliyorum iş yerinde telefonum her çaldığında içimde bişiler yanıyo kimin aradığını görene kadar ....

offfffffffffff o zaman aramasınlar beniii hiç :):) yüreğim ağzımda bekliyorum iş yerinde telefonum her çaldığında içimde bişiler yanıyo kimin aradığını görene kadar ....
Kötü birşey olsaydı ararlardı canım öyle düşün demekki herşey yolunda gidiyor embriyoların 3. Güne gitmeyeceklerini düşünseler 2. Gün dondururlardı ve seni ararlardı

J jasmine7676 sonuçların çıkmış mı, yarın mıydı randevun şu ramotolojiyle ilgili olan?
ben sonuçları bugün aldım lupus antikoagulan önce pozitif çıkmış sonra kontrol için tekrar etmişler sınırda çıkmış,
sonuca da Lupus Abtikoagulan Sınırda yazmışlar, inş sıkıntı yaratacak bir durum değildir haftaya salıya randevu alabildim dr.dan

canım be
J jasmine7676 sonuçların çıkmış mı, yarın mıydı randevun şu ramotolojiyle ilgili olan?
ben sonuçları bugün aldım lupus antikoagulan önce pozitif çıkmış sonra kontrol için tekrar etmişler sınırda çıkmış,
sonuca da Lupus Abtikoagulan Sınırda yazmışlar, inş sıkıntı yaratacak bir durum değildir haftaya salıya randevu alabildim dr.dan
canım benim randevum bugün ama benim diğer testlerim normal çıkmış birtek tiroid antikorları fırlamış fakat 10 gündür ben çok kötü günler geçirdim sanırım psikolojik diye düşünüyorum önce tansiyonum yükseldi sonra astım krizi geçirdim beyne depresyona girme izni vermezsen bir yerlerden pörtlüyor sanırım ama senin lupusla ilgili bir sıkıntın var mıydı yaw neticede öyle bir klinik tablon yok korkma akşama yazarım

benden haberler yine kötü :(:( blast aşamasına gidiyor miniklerim ama bugün 3.gün kaliteleri kötüymüş,,,biri 4,, 2 si 6 hücreliymiş :( blast aşamasına gelince değerlendiricez dondurulabilecek mi dediler dondurulma olmazsa transfer iptal mi olmuş oluyo :(:( olsa bile kötü kalite blast olacak :( bu sefer de olmadı Allahım yardımmm ettttttt

Back
X