- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #4.001

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi ama bilmiyorum korkudan yaptirmayabilirim gibi geliyoİnşallah kuzummmm sağlıkla kucağını doldursunlar test günün pazara mı?
Ediyorumda korku iyiden iyiye artti yaCanım İnşallah bebişleri görürsün de çabuk unutulur o iğne yerleri. Sabret biraz daha.
Keske bebekler olsa yahubayanhope benden 3 tanecik yumurta aldılar topu topu 2 si 5. Güne gitti ama o 5 gün yemin ederim hiç uyku uyumadım. Ama 2 si kurtuldu cok şükür. DOktar bana dedi ki transferde 3 kişiydik seni hamile görüyorum herşey yolunda ve kimyasal oldu yanımdaki diger 2 kişi hamileymiş biliyor musun 1 tanesinin 3. Gün embriyisudu idi. Veren Allah. O isterse hiç farketmez kaldı ki doğal yolla hamile kalanlar yumurta nedir kaçok tanedir onu bile bilmiyor bırak kaliteyı. Bizim de olayımız bu iyi düşün hayırlısını dile
Denizlilisrsy merakadar ediyorum seni uykucu bebekler mi uyutuyor yoksa seni :)
Seni çok iyi anlıyorum. Yine de çok düşünmemeye çalış.İnşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlanır. Dualarımdasın canımEdiyorumda korku iyiden iyiye artti ya
İnsana ne gelirse üzüntü sıkıntı dertle geliyor boğulma kederin içinde sonuç ne olursa olsunKeske bebekler olsa yahuanaaaaa aglamaya basladim bak sen boyle yazinca duygu bastirdiya yahu denge menge kalmadi ilaclardan hormonlarla oynamaktan
progestanin ignesini aliyorum gunde 2 doz bide 3 kez agizdan aliyorum onlar uyku yapiyo tatlim valla ümidim nerdeyse 0 ne gogus acisi kaldi ne bel agrisi bomboş hissediyorum kendimi cumartesi tahlil.gunum ama yaptirmak cok zor geliyo yaws
çok sağoll canım morale çok ihityacım var gerçekten,,ben de sabahın 5 inde kalktım uykumdan uyandım o kadar sıkmışım ki canımı Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin yüreğim ağzımda bugün içinbayanhope benden 3 tanecik yumurta aldılar topu topu 2 si 5. Güne gitti ama o 5 gün yemin ederim hiç uyku uyumadım. Ama 2 si kurtuldu cok şükür. DOktar bana dedi ki transferde 3 kişiydik seni hamile görüyorum herşey yolunda ve kimyasal oldu yanımdaki diger 2 kişi hamileymiş biliyor musun 1 tanesinin 3. Gün embriyisudu idi. Veren Allah. O isterse hiç farketmez kaldı ki doğal yolla hamile kalanlar yumurta nedir kaçok tanedir onu bile bilmiyor bırak kaliteyı. Bizim de olayımız bu iyi düşün hayırlısını dile
Denizlilisrsy merakadar ediyorum seni uykucu bebekler mi uyutuyor yoksa seni :)
inşallah canım beklemek çok yorucu yüreğim ağzımda bugünCanım hiç moralini bozma. Rabbim nasip edecekse 5. Gün 3. Gün farketmiyor. Benim 5. gündü negatif oldu. Kimyasal bile olmadı :) 3. Gün kalitesiz embriyonun tutunduğunu da biliyorum. Bir yakınımın bu şekilde bir kızı oldu.
Canım bi sorun yoksa 2. Gün aramıyorlar beni aramamışlardı 3. Gün arıyorlardün 10.40 ta aramışlardı bu saat oldu arayan yokçok korkuyorum aramaya da elim varmıyo
sıkıştım kaldım ..
offfffffffffff o zaman aramasınlar beniii hiç :):) yüreğim ağzımda bekliyorum iş yerinde telefonum her çaldığında içimde bişiler yanıyo kimin aradığını görene kadar ....Canım bi sorun yoksa 2. Gün aramıyorlar beni aramamışlardı 3. Gün arıyorlar
Kötü birşey olsaydı ararlardı canım öyle düşün demekki herşey yolunda gidiyor embriyoların 3. Güne gitmeyeceklerini düşünseler 2. Gün dondururlardı ve seni ararlardıofffffffffffff o zaman aramasınlar beniii hiç :):) yüreğim ağzımda bekliyorum iş yerinde telefonum her çaldığında içimde bişiler yanıyo kimin aradığını görene kadar ....
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seviyorum seni ağzın bal yesinnnn inşallahh canım benim inşallahKötü birşey olsaydı ararlardı canım öyle düşün demekki herşey yolunda gidiyor embriyoların 3. Güne gitmeyeceklerini düşünseler 2. Gün dondururlardı ve seni ararlardı
canım benim randevum bugün ama benim diğer testlerim normal çıkmış birtek tiroid antikorları fırlamış fakat 10 gündür ben çok kötü günler geçirdim sanırım psikolojik diye düşünüyorum önce tansiyonum yükseldi sonra astım krizi geçirdim beyne depresyona girme izni vermezsen bir yerlerden pörtlüyor sanırım ama senin lupusla ilgili bir sıkıntın var mıydı yaw neticede öyle bir klinik tablon yok korkma akşama yazarımJ jasmine7676 sonuçların çıkmış mı, yarın mıydı randevun şu ramotolojiyle ilgili olan?
ben sonuçları bugün aldım lupus antikoagulan önce pozitif çıkmış sonra kontrol için tekrar etmişler sınırda çıkmış,
sonuca da Lupus Abtikoagulan Sınırda yazmışlar, inş sıkıntı yaratacak bir durum değildir haftaya salıya randevu alabildim dr.dan