2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ya aslında diğer ikisinden biraz daha farklı hissediyorum kendimi ama daha cok ilaç kullandım ona yoruyorum veya psikolojik test gunu yaklastıkça korkudan hiç yaptırmasa mıydık acaba diye garip hissettiğimde oluyor hayırlısı mavi zeyus ne zaman test
benim test günüm çarşamba, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. biz elimizden geleni yapıyoruz. artık sonrasında kaderimizi yaşayacağız.

Rapor alsan daha iyi olmaz mı alabilirsen tabi ilk 1 haftadan sonra doktorlar ağır hareketler dışında normal hayatına dönebilirsin diyor ve yatarak geçirmeyi pek onermmiyorlar rahat kan gitmesi acisindan ki ben son tedavimde yatmıştım yine de kimyasal oldu ve ben açıkçası yatmanın sonucu etkilediğini düşünmüyorum sırf vicdanım rahat olsun diye yatmıştım. Sende kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yapabilirsin. Kimler kimler nasıl hamile kalıyorlar bizim gibi zerre dikkat etmiyorlar aslında Rabbim in elinde herşey ol dedikten sonra taşa can geliyor değil mi
canım başın sağ olsun, Allah inşallah sana ve eşine bir çıkış yolu gösterir. Hayırlısı neyse o olsun sizin için.

Ya aslında diğer ikisinden biraz daha farklı hissediyorum kendimi ama daha cok ilaç kullandım ona yoruyorum veya psikolojik test gunu yaklastıkça korkudan hiç yaptırmasa mıydık acaba diye garip hissettiğimde oluyor hayırlısı mavi zeyus ne zaman test
ooo az kalmış
benim test günüm çarşamba, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. biz elimizden geleni yapıyoruz. artık sonrasında kaderimizi yaşayacağız.
Oooo az kalmis canım heyecan dorukta desene güzel haberlerini bekliyorum inşallah pozitif görürsün bugün kanda yaptırmayı dusunmuyormusun

ooo az kalmış

Oooo az kalmis canım heyecan dorukta desene güzel haberlerini bekliyorum inşallah pozitif görürsün bugün kanda yaptırmayı dusunmuyormusun
hayır canım 12. günü bekleyeceğim kan testi için öyle söylemişlerdi. ama yarın sabah belki kendimi tutamazsam evdeki idrar testini heba etmeyi düşünüyorum :)

Arkadaslar opudan 8 gün sonra yapılan testte e2 192 progesteron 34 çıkmıştı bu iyi bişeymi bilgisi olan var mı bir kerelik otrıvelle oldum ucte bırını fikri olan var mı

merhaba arkadaşlar, istanbulda olanlar, umut tüp bebek ile ataşehir memorial arasında karar veremiyoruz. microchip uygulaması var mı buralarda bilginiz var mı? bir de kalamış tüp bebek merkezini önerenler oldu Tekzen Çamlıbel mi neydi dr iyiymiş diye. biliyor musunuz? morfoloji ve anomali yüksekliği sebebi ile tüp bebek kesin dendi bize..

Cnm 7. Gun icin iyi tutmus bebisin.ama cok kaptirma kendini deneyimli biri olarak soyluyorum .bol bol ya musavvir esmasini cek.rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah.
Canim benim ilk gebeligimdede günüm geçmeden hissetmeye başladım test yaptım çıktı ondan suan bile hissediyorum var iç gudusel birsey bu onu hissediyorum gercekten

Kızlar bugün 7nci günüm ve ben icimdeki hişten dolayi kan testi yaptırdım 9.36 di çıktı galiba hamileyim
Ne güzel ya maşallah yakında catlatma iğnesi falan daolmadıysan super ..katlanarak devam eder inşallah...guzel haberler başladı .....,,gerisi de gelsin sırayla inşalllah. Test gunu yaklastıkça gunler geçmek bilmiyor.....ümid etmek istiyorum ama kendimi kaptırmaktan korkuyorum....hayırlısı

Ne güzel ya maşallah yakında catlatma iğnesi falan daolmadıysan super ..katlanarak devam eder inşallah...guzel haberler başladı .....,,gerisi de gelsin sırayla inşalllah. Test gunu yaklastıkça gunler geçmek bilmiyor.....ümid etmek istiyorum ama kendimi kaptırmaktan korkuyorum....hayırlısı
Canim bence pozitif lik önemli hiç korkma sadece inan olacağına öyle bi bedene sahibiz ki biz kadinlar pozitif lik öyle etkiliyo ki bizi inanmak lazım sadece inanmak inşallah güzel sonuçlarla geleceksin rabbim seninle olsun

Canim bence pozitif lik önemli hiç korkma sadece inan olacağına öyle bi bedene sahibiz ki biz kadinlar pozitif lik öyle etkiliyo ki bizi inanmak lazım sadece inanmak inşallah güzel sonuçlarla geleceksin rabbim seninle olsun
Olumsuz olunca çok zor toparlanıyorum da ondan halbuki hepsi bir imtihan rabbim bi tane verdi tevekkül çok önemli aslında içimden birses bu sefer oldu galiba diyor....çokmu hareket ettimçok mu eğildim gibi deli sorular var kafamda bi de evde olmaktan oluyor...neyse guzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah GÜNAYDIN

Back
X