2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Ben ilk denememi izmirde yaptrdm kimyasal oldu 2.yi akdeniz üniverstesnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaptm malesef :KK43: 3. İçin nereye gitsem ne yapsam diye düşünyrm kara kara..ama il dışına çıkmak istemyrm.. Karar aşamasındaym yani canm. Sen hangi aşamadasın?
canım ben gelecek tüp bebek merkezine yaptırdım. Doktorum mete bey ve ekibinden çok memnu kaldım. 2. denememde oldu. şuan 6 haftalık hamileyim

Burda 3 kez yaptirdim .1 tanede donmus transfer oldum.hepsi kimyasal sonuclandi.yaptirmadigimiz test kalmadi.ben mete beylede gorusmeye gittim ama isinamadim oraya
Ben çok memnun kaldım. 2.denememde rabbim nasip etti. inşallah rabbim sanada nasip eder. neden ısınmadın. çok güzel ilgilendiler.

@mrym5579 o hiç belli olmuyır ben suresiz tedaviyi bırakmıştım ki şartlar bizi bune mecbur bıraktı kısmet diyelim Denizlilisrsy Denizlilisrsy seni öylesine iyi öylesine içten anlıyorum ki bilemezsin birkaç aydır bu hisleri hissediyorum ve tedaviyi bırakmıştım oysa ve tam vazgeçtiğim noktada bu çıktı ortaya eşim diyor ki her olumsuzlukta vazgeç demek mi bu, işaret mi diye düşünüyordun ya işte sana vazgecme diye bir isaret bu diye dolanip duruyor. Ama biz bir çok kişide mevcut olan sebeplerden dolayı çocuk sahibi olamıyoruz ilahı tarafida var elbette ama normal yolla çocuk sahibi olanlarda belki de daha fazlası var ve bunlardan heccc haberleri yok. İşte tam bu noktada bizimkiler sebep bile olmuyor ve o zamanda diyorum ki herkes anne olacak diye birşey yok bende onlardanim galiba. Artık negatif olmasından da korkmuyorum sadece ne kadar hızlı bu durumu kabul edersen o kadar hayatıma adapte olacağım kötüyüm çünkü bir iki aydır sadece uyku ve yemek var hayatımda her iş eşime kaldı depresif bir haldeyim ve kolumu bile kaldırmak istemiyorum , şimdi yeniden başlamak çok zorr

Al bendende o kadar salıvermiş durumdayım şimdiye kdr sesissiz sakin olan eşimde artık negatifleşti çocuğumuz omıcak modunda sürekli şimdiye kdr benim yaptığım eşlerden arkadaşlar örnekler vererek bak bunun çocuğu olmuş hamileymiş tüp bebekleri tutmuş diye sürekli dudağının biri aşşağıda örnekler veriyor ben desteklicem diye uğraşıyorum ama benim bile umudum yokki ne kadr destek vereyim ben ısrarla burda tekrar tedavi istemiyorum biliyorum yine tutmicak 2 aydan fazla beklemeyelim vucüdun dinlenmiş olur 2 aya kdr hemen başlayalım tekrar diyo ben istanbula gidelim diyorum o hayır diyo napıcam inan bilmiyorum heves yokkk umut yoookkk hırs yokkkk kabullenmişlik biraz daha ağır basıyor ama içim acıyor işte :((

Umut yok bir ışık yok heves yok çaba yok hayat bomboş... Bugün okuldan çıktık yola devam ederken karşımıza aniden bir araba çıktı az kalsın kafa kafaya çarpışıyorduk arabayı kullanan arkadaş zor kurtardı bu sefer de araba takla atma ve devrilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ne yapacağımızı ne hissedeceğimizi bilemedik eğitim yolunda hayatlarımızı kaybedip gidecektik kısaca ve ben bugün çok daha iyi anladım ki gerçekten yaşamdan başka nefes almaktan daha önemli birşey yokmuş...

Kizlar internetim bitmek üzere. 2 gündür giremedim. ozgskne2011 ozgskne2011 canim cok sukur bi sikinti yok, bugun keseyi gorduk, ins kalp atislarini da duyarim. Evet 2 konjmustu ama 1 tane var. Buna sukur, insallah saglikla kucagima da alirim bebisi. Insallah sizlere de nasip eder Allahim. Her namaz sonrasi sizlere ve isteyen herkese dua ediyorum. Evet insallah sirayla bebis haberleri alacagiz..

Umut yok bir ışık yok heves yok çaba yok hayat bomboş... Bugün okuldan çıktık yola devam ederken karşımıza aniden bir araba çıktı az kalsın kafa kafaya çarpışıyorduk arabayı kullanan arkadaş zor kurtardı bu sefer de araba takla atma ve devrilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ne yapacağımızı ne hissedeceğimizi bilemedik eğitim yolunda hayatlarımızı kaybedip gidecektik kısaca ve ben bugün çok daha iyi anladım ki gerçekten yaşamdan başka nefes almaktan daha önemli birşey yokmuş...
Çok geçmiş olsun canım ya :(

Kizlar internetim bitmek üzere. 2 gündür giremedim. ozgskne2011 ozgskne2011 canim cok sukur bi sikinti yok, bugun keseyi gorduk, ins kalp atislarini da duyarim. Evet 2 konjmustu ama 1 tane var. Buna sukur, insallah saglikla kucagima da alirim bebisi. Insallah sizlere de nasip eder Allahim. Her namaz sonrasi sizlere ve isteyen herkese dua ediyorum. Evet insallah sirayla bebis haberleri alacagiz..
Ayyy maşallah maşallah canım ya... Allah razı olsun

Geçm,iş olsun canım tabiki öyle ama insanların içindeki arzulara gem vurmasıda inan hiç kolay değil

hay maşallah kuzumuza bol bol dua edin bakalım artık hamişlerimiz bol bol bizlere dua edin olurmu rabbim nazarlardan saklasın sizleri

Back
X