2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

icequeen87 icequeen87 canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
mavi zeyus mavi zeyus canım gecen ki yerde yaptırıyorum ankara da dondurulmuş transfer edilecek ayın 13 ünde kontrolüm var. Ben pek dikkate almıyorum canım tedavi varmış yokmuş günlük koşturmaya kapıldım gitti ve kontrol tarihini bile buraya yazarken hatırladım bir anda çığlık attım o güne işyerinde program ayarlanmıştım hemen iptal etmeliyim sabah :KK57:
Hakkımızda hayirlisi

icequeen87 icequeen87 canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
mavi zeyus mavi zeyus canım gecen ki yerde yaptırıyorum ankara da dondurulmuş transfer edilecek ayın 13 ünde kontrolüm var. Ben pek dikkate almıyorum canım tedavi varmış yokmuş günlük koşturmaya kapıldım gitti ve kontrol tarihini bile buraya yazarken hatırladım bir anda çığlık attım o güne işyerinde program ayarlanmıştım hemen iptal etmeliyim sabah :KK57:
Hakkımızda hayirlisi
canım çok sağol inşallah senin de güzel haberlerini alacağız :KK200::KK200::KK200:

Hayirli olsun cnm .Rabbim insallah devamini getirsin saglikla kucagina al bebisini
sağol canım amin inşallah :KK200::KK200:

Hakkımızda hayirlisi
Benim de 13 ü kontrolüm var. 16 gibi transfer olacak bir sorun olmazsa. Senin transfer günü belli mi canım?

merhaba benimde yumurta rezervim az olduğu için doktorum tüp bebeği önerdi bizde istanbul tüp bebek merkezine gittik bütün tahlillerimizi yaptırdık Allah izin verirse mayıs ayında tedaviye başlıcaz
Hakkinda hayırlısı olsun inş. Güzel haberler alırsın benimde aynı rezerv azlığı ve bu 3. Tüp tedavim olacak Rabbim ol derse oluyor vakti zamanında var işte
mini87 mini87 haber veririm bu dondurulmuş ta transfer süreci nasıl işliyor biliyor musun mesela kacinçı gün yapıyorlar genelde transferı merak ettim

Hakkinda hayırlısı olsun inş. Güzel haberler alırsın benimde aynı rezerv azlığı ve bu 3. Tüp tedavim olacak Rabbim ol derse oluyor vakti zamanında var işte
mini87 mini87 haber veririm bu dondurulmuş ta transfer süreci nasıl işliyor biliyor musun mesela kacinçı gün yapıyorlar genelde transferı merak ettim
Canım adetin 2. günü gittim climara bant, folbiol, coraspin verdi. 10. gün kontrole gittim. Rahim kalınlığı ölçülüyor kontrollerde. Yarın yine kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak. İlaç eklecekmiş birde. Transfer adetin 20. gününe geliyor.

Hım anladım haftaya 23 Nisan etkinliklerimiz varda Ona katılabilirim o zaman
Beni hiç adetlitken çağırmadan adetin 21. Günü lucrin kullandım ve arada adet gördüm dediler luCrunin 14. Günu gel gideceğiz işte. Bende pıhtılaşmaçıktı birde onune içinde test tekrarlanacak. Hadi hayırlısı artiki
Sağol bilgi icin

Merhaba kızlar,
kısaca özet geçiyorum:

2015 de bir aşılama tutmadı, onlarca ovulasyon takibi yaptım nafile.

Ocak 2016 tüp bebek tedavisi yumurtalar toplanmadan yarıda kesildi, progesteron hep yükselmekteydi.

Şubat 2016doğum kontrol hapı kullandım progesteronu kontrol altına almak için.

Mart 2016 ikinci deneme tüp bebek, 17 yumurta toplandı, 5 tanesi olgundu. Beşinci güne 2 embryomuz gelişti ama Genetik Test ten geçemediler, anormal oldukları için Transfer iptal edildi.
Şimdi eşimle bana genetik test önerdiler, kanda kromozomlara bakacaklar. Eğer Testte birşey çıkmazsa 3 ay beslenmemiz takip altına alınacakmış. Doktorun öngördüğü süreç bu. Henüz karar vermedik.

Mevlam neylerse güzel eyler.

Hayırlısı bakalım.

icequeen87 icequeen87 gözünüz aydın, ne güzel bir haber bu,
Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini,

mini87 mini87 ozgskne2011 ozgskne2011 tedavinizde kolaylıklar dilerim, inşallah güzel haberleri paylaşırsınız bizlerle,

Bekleme sürecinde olan, tedavide olan, hamiş olan herkesin gönlüne göre versin Rabbim, her aşama ayrı bir sınav bizler için...

Back
X