- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
- #4.581

Hakkımızda hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun cnm .Rabbim insallah devamini getirsin saglikla kucagina al bebisiniKızlar sonucum çıktı 225.06 çok şükür Rabbime![]()
canım çok sağol inşallah senin de güzel haberlerini alacağızicequeen87 canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
mavi zeyus canım gecen ki yerde yaptırıyorum ankara da dondurulmuş transfer edilecek ayın 13 ünde kontrolüm var. Ben pek dikkate almıyorum canım tedavi varmış yokmuş günlük koşturmaya kapıldım gitti ve kontrol tarihini bile buraya yazarken hatırladım bir anda çığlık attım o güne işyerinde program ayarlanmıştım hemen iptal etmeliyim sabah
Hakkımızda hayirlisi
sağol canım amin inşallahHayirli olsun cnm .Rabbim insallah devamini getirsin saglikla kucagina al bebisini
Benim de 13 ü kontrolüm var. 16 gibi transfer olacak bir sorun olmazsa. Senin transfer günü belli mi canım?icequeen87 canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
mavi zeyus canım gecen ki yerde yaptırıyorum ankara da dondurulmuş transfer edilecek ayın 13 ünde kontrolüm var. Ben pek dikkate almıyorum canım tedavi varmış yokmuş günlük koşturmaya kapıldım gitti ve kontrol tarihini bile buraya yazarken hatırladım bir anda çığlık attım o güne işyerinde program ayarlanmıştım hemen iptal etmeliyim sabah
Hakkımızda hayirlisi
Hayırlı olsun canım bize de dua et.Kızlar sonucum çıktı 225.06 çok şükür Rabbime![]()
Sağol canım etmem mi Rabbim dileyen isteyen kim varsa versin inşallahHayırlı olsun canım bize de dua et.
Gözün aydin canım Rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin insallahSağol canım etmem mi Rabbim dileyen isteyen kim varsa versin inşallah![]()
Sağol canım inşallahGözün aydin canım Rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayi nasip etsin insallah
Yok canim yarın için konuşulacak inş. HepsiBenim de 13 ü kontrolüm var. 16 gibi transfer olacak bir sorun olmazsa. Senin transfer günü belli mi canım?
Haberdar et bizi canım.Yok canim yarın için konuşulacak inş. Hepsi
Hakkinda hayırlısı olsun inş. Güzel haberler alırsın benimde aynı rezerv azlığı ve bu 3. Tüp tedavim olacak Rabbim ol derse oluyor vakti zamanında var iştemerhaba benimde yumurta rezervim az olduğu için doktorum tüp bebeği önerdi bizde istanbul tüp bebek merkezine gittik bütün tahlillerimizi yaptırdık Allah izin verirse mayıs ayında tedaviye başlıcaz
Canım adetin 2. günü gittim climara bant, folbiol, coraspin verdi. 10. gün kontrole gittim. Rahim kalınlığı ölçülüyor kontrollerde. Yarın yine kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak. İlaç eklecekmiş birde. Transfer adetin 20. gününe geliyor.Hakkinda hayırlısı olsun inş. Güzel haberler alırsın benimde aynı rezerv azlığı ve bu 3. Tüp tedavim olacak Rabbim ol derse oluyor vakti zamanında var işte
mini87 haber veririm bu dondurulmuş ta transfer süreci nasıl işliyor biliyor musun mesela kacinçı gün yapıyorlar genelde transferı merak ettim
İnşallah bu sefer güzel bir sonuç olacak canımmini87 canım benim kontrol bitti ayın 27 sinde son kontrol ve transfer olacak. Bir sürü ilaç ile dönüyorum eve.
İnşallah canım.İnşallah bu sefer güzel bir sonuç olacak canım![]()