Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Merhaba kızlarr.ne zamandır yoktumm. bu zaman zarfında dayımı kaybettik maalesef.ne zormuş insanın kardeşini kaybetmek. annemin halini görünce anladım. kardeş acısı çok başkaymış diyolardı gerçekten öyleymiş insan başa gelince anlıyor..

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

Başınız saolsun canım gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah sabır versin canım...

Ne guzell ya bende o kavusma aninin hayallerini kuruyorm.az kaldi bitecek insallah

Son aldığım cici çeyizliklerimm:)

Eklentiler

• $5507_10203538788655283_1685616454_n.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 41

Bende duydum soz bohcasini.bakalim
Erkek arkadasimin annesi ne diycek knstugumuZda bnu

Ne guzel dusunmus ya cok begendimmm

İlk adiminiz hayirli olsun cnm:)insallah bndan snraki adimlarinizda sorunsuz cok guzel olr

sen benim yerime okula git ben işe oo kadar sıkıldımm

hele vize final zamanı her dönem hiç bıkmadan bırakıyorum ben okulu seramonilerim vardır

okul zamanındayken bnde öyle derdim bitsin işe başlayayım falan diye. ama şimdi düşünüyorum okul zamanında tek kastıgın zaman vize final. ama iş hayatında hergn kasıntı

ay nebilim işte öyle bide aöf okuyorum ben şuan

Kızlar markafoni yada trendyoldan alışveriş yapanınız var mı?
Bazen ciddi indirimler oluyor bir iki defa gördüm çok pahalı şeyler 14 liradan başlayan fiyatlarla

Bn ilk ceyizliklerimi markafoniden aldm:)bazi markalar oraya geldignde mutlaka takip edip aliyorm:)trendyoldan ceyiz anlaminda almadim ayakkabi aldm:)

Ben ufak tefek ivir zivirlarla basladim vakit kaybettirir onlar diye dusundum.buyuk syleri sona biraktim ne alincagi belli nasil olsa onlar demirbas diye:)birde her aldigini yazmani tavsiye ederim.ben ceyiz defteri yaptm aldikca yaziyorm.insan bi sure snra ne aldigini unutuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…