bayıldım canım bende böyle beyaz istiyorum birazdan bakıcam sitelere ne var ne yok güzel günlerde kullan inşallah
ip alıcam annem liflerimi örsün ayy bayılıyorum ben liflere
mutfak için ıvır zıvır almaya başlıyım artık diyorum ucuz buldukça her ay bi parça alabilsemde yeter dimi böyle böyle birikir
bu arada herkese günaydın ne kadar akşam olsada
daha güzelleri senin olsun inş canım
valla ben taç linens madame coco evkur ve istanbul avm mağazalarını takip ediyorum.. onun dışında mudo ev gereçleri mağazasındanda ucuz şeyler almışlığım var.. birde esse çok uygun oluyor. şuan kırmızı etikette yüzde 50 indirim var ordan mutfak için baya ıvır zıvır almıştımşuan baktımda ne çok şey takip ediyormuşum
english home dan henüz çeyizime 1 iğne bile girmedi o mağazaya gitmek nasip olmadı
onun dışında ise mutlaka internet siterlerini taip eidoyurm gidiorum magazadan canlısını görüorum fiyatında uçuk fark varsa direk sitden alıyorum
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Başınız saolsun canım gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin
Esse sana uygunmu geliyooo.cok pahali ya daha dun baktim.yeni serisini ck begendim cupcake li.sadece sekerlik 50tl .biyerim sismesin diye alcaktm degme diye almadim:)markafoniye yari fiyatina geliyo o zmn alcam.cupcake li cicili bicili seyler tercihim
Oluyo gunluk mtfak esyalarnda.
Bu arada nerede oturuyosn?ayrica ayni magazalari takip ediyorz hemen hemen:)
başın sağolsun canım Alah sabır versin
ben şu an keşke okula gitmek zorunda olmasaydımm sıkıldımm artık
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah sabır versin canım...
canım essenin indirim zamanlarındaki bazı ürünleri ucuz oluyor mesela ben rende süzgü vb şeyler aldım çokçok uyguna geldi. yani hep uygun demiyorum :) ben herzaman indirim takip ederim beğensemde illaki indirime girer diye bekliyorum
baktım düşmüyorr anca ozaman alırsam alırım
İstanbulda yaşıyorum cnm sn
bende istanbulda yaşıyorum Anadolu yakasında.
ben şuan mutfak kısmından pek çıkamadım daha:)
esse'ye girince vallhi moralim yerlerde oluyor fiyatları görünce:)
genelde bende indirimleri takip ediyorum. sürekli aldığım belli markalar var ztn takipte oluyorum.indirimde alınca insanın hoşuna gidiyo:)
Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu arada hoşgeldn:)
Merhaba kızlarr.ne zamandır yoktumm. bu zaman zarfında dayımı kaybettik maalesef.ne zormuş insanın kardeşini kaybetmek. annemin halini görünce anladım. kardeş acısı çok başkaymış diyolardı gerçekten öyleymiş insan başa gelince anlıyor..
enteresan bir husus 2014'ün ilk çeyreğini dahi bitiremedik
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın =)))
Merhaba kızlarr.ne zamandır yoktumm. bu zaman zarfında dayımı kaybettik maalesef.ne zormuş insanın kardeşini kaybetmek. annemin halini görünce anladım. kardeş acısı çok başkaymış diyolardı gerçekten öyleymiş insan başa gelince anlıyor..
hoş geldin canım başınız sağ olsun Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?