Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

En güzelii canım valla uzadıkça insan dahada uyuz oluyor sevince her zaman yanında istiyorsun haftada bir kere buluşabiliyoruz maalesef Evet 15 yaşımda tanıdı beni :) 4 yas var aramızda . Ama seninki hızlıymış Bizde 12. günümüzde yüzük takmıştık ama askere gidecekti ondan yoksaa daha sonra takardık herhalde bilmem

Allah yüzüme baktı bu konuda istediğimiz zaman görüşüyoruz pazartesi salı çarşamba pazar kesin diğer günlerde izmitte oluyor ama çalışması lazım o yüzden tavır yapamıyorum o bu sene mezun benim daha 1 yılım var

Ohh maşallahh Az kalmışş :) valla ben o konuda çok berbat bi durumdayım Annem saat 1de gönderiyor 4te evde ol diyor

Hoşgeldin Eliz, inşallah her şey gönlünce olur =)

inşallah herşey gönlünce olur da bulabilirsin iş:)
eliz aynı durumdayız senle valla :) sevdiğimle diken üstündeyiz sürekli buluşmak bizim için işkenceye dönüşüyor biri görecek diye hemen söz istiyoruz o yüzden :)
senin gibi ben de babama çıtlatmaya çalışıyorum olmuyo malesef çeyiz almama bile karışıyor kızıyor yarın gidecek gibi hemen çeyiz alma diyor

Ahanda aynı babam Bende alıyorum ne alıyorsun sanki yarın gidicen diyor Bak aynı durumdayız aynen çok zor o biri görecek muhabbeti İnşallah isteğimize kavusuruz

günaydın kızlarrrrr

markafonide banyonuza dair herşey kamoanyası gelmiş duyruluuurrrrrrrrr

canım hoşgeldin, gönlünce olur ,inşallah herşey

günaydın kızlarrrrr

markafonide banyonuza dair herşey kamoanyası gelmiş duyruluuurrrrrrrrr

günaydınn üstadd
ayy baktımda bayıldımmm hemen setlere baktım 2. ve.5. sete hayran kaldımmm
ama benim banyoma uymuyolar kii:26:

amaa gerçekten çokk ucuz

evet canım mağazalara görre çokçok uygunn... ben koçtaşta bir set beğendim 300tl diyor benim aldıgım setle içindeki ürünler aynı elim değse bi kırılsa ahanda gitttii takım ne gerek var

ama çok kazanıyorsan ozaman alana bişey demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…