Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet biraz pahalı ama çok hoşuma gitti işte benim indirimden anladığım bu kadar
daha ucuz bişey bulsam iyi olur dimi

evet biraz pahalı ama çok hoşuma gitti işte benim indirimden anladığım bu kadar
daha ucuz bişey bulsam iyi olur dimi

200 lirada çok pahalı değil ama daha uyguna alırsın bence madame coco dada böyle hepsi takım var havlusundan masa örtüsüne kadar orda daha uygundur sankiiii ama 200 lira erkek arkadaşın verirse bence al sana yolladıgım linktekini bende çok begendim

favorim o zaten canım
linense baktım fiyat göremedim bide sanırım bundaki gibi ayrıntılı değilller:44: 5 yada 6 parçadan oluşuyor sanırım
madame cocoda hiç takım göremedim ki benn
bu ayy zaten tüm masraflarım hariç bendede 200 lira kalıyor ögrencilik zor iş yaa

içine sindiyse al canım ozaman

madame coco nun sitesi biraz kötü mağazasına bak istersen canım havlusu masa örtüsü ekmekliği eldiveni önlüğü nihalesi oluyor başka bişey gereklimi bilemedim :)

içine sindiyse al canım ozaman

madame coco nun sitesi biraz kötü mağazasına bak istersen canım havlusu masa örtüsü ekmekliği eldiveni önlüğü nihalesi oluyor başka bişey gereklimi bilemedim :)

bakmak lazım o zaman önce hangi avmlerde var ögrenmem lazım inşallah forum istanbulda vardır

Eliz ben :) Hoşbuldum :)
4 yıllık ilişkim var Bursa'da yaşıyorum. Kendi aramızda sözlüyüz Gerçeği inşallah seneye düşünüyoruz. Üniversite okuyorum açıktan maliye :) İş arıyorum nasipse bu aydan sonra baslıyacağım :) Sonra çeyiz düzeceğim inşallah Şimdilik nevresim takımlarım var birde ufak tefek mutfak esyaları :))

inşallah güzel bi iş bulursun canım
bende 3. sınıf fizyoterapi ögrencisiyim istanbulda yaşıyoruz bizde 3 ekimde söz düşünüyoruz benim doğum günüm sevdiğimin doğum günüde 1 ocak 27 temmuz 2015de inşallah düğün
Bu aralar benim en çok aklımı yorduğum konu çeyiz

Neee Güzel Canım Tatlı Telaşlar :)) Rabbim Tamamına Erdirsin İnşallah :)
Ben Bi Babama Açılabilsem Bizde Bu Sene Yaparız Ama Yok Beceremiyorumm

Neee Güzel Canım Tatlı Telaşlar :)) Rabbim Tamamına Erdirsin İnşallah :)
Ben Bi Babama Açılabilsem Bizde Bu Sene Yaparız Ama Yok Beceremiyorumm

ooo işlerde en rahatı benim çok basit valla hiç çekinme
ara telefonda söyle ben öyle yaptımda
babam önce güldü sonra telefonu yüzüme kapattı 5 dk sonra aradı eve gelince konuşuruz dedi
bi kaç gün öncede annem saolsun kızımızın doğum gününde söz planlıyolar dedi

Ayyy iyimişş Yaa ben babama her defasında çaktırıyorum örnek vereyim evlencek yaşa geldim , isteyenim var , çeyiz alalım , benim gitmem yakın gibi gibi babam her defasında bana bir bakış atar sus kız der sonra ben susarım Hatta dün dedim yarın öbür gün gelirler diye Gerçekten gelene kadar bana bu konuyu açma dedi tırstım sonra :)) Flört dönemini sevmiyorum pek biri gördü biri görecek diye diken üstündeyiz nefret ediyorum o yüzden hiç rahat değilim ondan çok istiyorum söz olsun . Yaşımda büyük değil oda etken tabii :))

amann herkes kendine baksın annen biliyosa gerisini önemseme bence kaç yaşındasın bu arada ben 21 yaşındayım yaşlanıyorummm

amann herkes kendine baksın annen biliyosa gerisini önemseme bence kaç yaşındasın bu arada ben 21 yaşındayım yaşlanıyorummm

Annem ilk günden itibaren biliyor bizim 3 aylık bakışma dönemimiz vardı aşk işte sersem gibi yapıyor anlamıştı aynı mahallede olduğumuzdan bende anlatmıştım anneme ilk günden beri haberi var iyi ki de anlatmışım yalan söylemeyi beceremiyorum çünkü yoksa hiç buluşamazdık

19 yaşındayım ben de dur daha canım daha evlenmeden yaşlanmak yok

çocukluk aşkı sayılır o zaman sizin ki biz daha çiçegi burnunda çiftiz 1 yıl oldu 1 martta
ama yeni olduğumuza bakma 3. ayda evlenme teklifi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…