günaydın tatlımmm :) ben iyiyim canım sen nasılsın :)
iyiyim canım sevgilim hasta idi 2 gündür ona bakıyorum öyle ugrasıyoruz ne var ne yok
notlarımı temize çektim şimdi kendi kendime çeyiz listesi hazırlıyorumgeçmiş olsun bu arada
saol canımbenimde hazırlamam gerekte daha duruyorum şimdilik
iyiyim sen nasılsın canım
ne olsun canım iyilik :) sevgili mi hastaydı geçmiş olsun sen mi baktın:)
evet canım öyle valla
listemi bi hazırlıyımda buraya yazarım beni uyarsınız bu eksik bu fazla diye bide ben çok renkli karışık şeyler sevmiyorum yaa :44:
ben çok seviyorum cupcake tarzı seyleri onlardan alacagım inşallah
güzeller ama benim için fazla renkliler kendim ne kadar kokoşsam mutfagım o kadar sade olcak heralde bütün ayrıntılarım beyaz olsun istiyorumyada tek renk
evet canım ben baktım beraber hastaneye oradan onlara gittik ıhlamur yaptım uyudu o biz annemle oturduk ertesi gün tekrar gittim öyle işte şimdi iyi allaha şükür nisanda sözüm olacak inş tam tarih belli degil ama 25 den sonra istemeye gelecekler beni
ayy gerçekten mi çok sevindim hadi inşallah az kalmış :)
ben çok seviyorum cupcake tarzı seyleri onlardan alacagım inşallah
listemi bi hazırlıyımda buraya yazarım beni uyarsınız bu eksik bu fazla diye bide ben çok renkli karışık şeyler sevmiyorum yaa :44:
evet tatlım bende çok mutluyum inş hayırlısı ile olur da
sen de bendensin burcu :) renkli şeyler cupcakeler içim gidiyor valla görür görmez almak istiyorum şimdiden :)
nasıl gidiyo liste hazırlama işi :) sen de tam tersi sade şeyler mi seviyorsun :)
inşallah ya senin yerinde olmayı isterdim o mutluluğu yaşamayı çok güzel bişey olsa gerek
valla ne kadar sade o kadar iyi benim için beyaz olmasa bile tek renk olsun diyorumm ayy çok güzel olcal mümkünse limon sıkacagım bile beyaz olsunsen de bendensin burcu :) renkli şeyler cupcakeler içim gidiyor valla görür görmez almak istiyorum şimdiden :)
nasıl gidiyo liste hazırlama işi :) sen de tam tersi sade şeyler mi seviyorsun :)
hemde çok güzel tarifsiz içim içim yiyor nası beklıyecegim diyorum inş yasarız tatlım hep beraber
valla ne kadar sade o kadar iyi benim için beyaz olmasa bile tek renk olsun diyorumm ayy çok güzel olcal mümkünse limon sıkacagım bile beyaz olsun
senin hepimizden hızlı davranman lazım canım
hepsi yavaş yavaş alırız canım şimdiden plan yapıp almaya gerek yok bi yüzük takılırsanda alırız benim sadece muftak esyam yok çok pike havlu nevresim danteller hepsi var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?