- Konu Sahibi simerenyaa
-
Kızlar, organik hastane çıkışlarını mı tercih edeceksiniz yoksa normal olanları mı? Ben organik olanları alayım diyorum sonra öbürlerini giyince alerji falan yapar diye korkuyorum bu konuda kafam karışık
kızlar organik diyenlere bakmayın gerçektende organiği bulmanız çok zor rengini kahve yapıyolar tamam organik deiloldu diolar ben bu işi yapıyorum bana inananın piyasada organik die satılanların çoğu sahte siz sadece sağlıklı olmasını istiyorsanız %100 pamuk tercih edin ozaman en iisi oluyor ama çok beğendiğiniz bişeyi de giydirin bişey olmaz yani biz neler giydik nelerr ama şunu söliyim özellikle erkekte çorap kızda iç çamaşır mutlaka %100 pamuk olsun bu çok önemliben de aynı şeyi düşünüyorum. ama sanırım normal %100 pamuklu olanlardan seçicem. yıkarız, kızgın ütüyle ütüleriz organik gibi olur : )
kızlar organik diyenlere bakmayın gerçektende organiği bulmanız çok zor rengini kahve yapıyolar tamam organik deiloldu diolar ben bu işi yapıyorum bana inananın piyasada organik die satılanların çoğu sahte siz sadece sağlıklı olmasını istiyorsanız %100 pamuk tercih edin ozaman en iisi oluyor ama çok beğendiğiniz bişeyi de giydirin bişey olmaz yani biz neler giydik nelerr ama şunu söliyim özellikle erkekte çorap kızda iç çamaşır mutlaka %100 pamuk olsun bu çok önemli
Aynen canım çokta dikkat etmemek lazımcanım ben hastane çıkışını ve aldığım diğer her şeyi %100 pamuklu alıyorum. hiç de bakmadım organik mi diye. renkli şeyler de alıyorum ama özellikle baskılı şeyler almamaya özen gösteriyorum direkt tenine temas etmesin tahriş olmasın diye. çok da organik olmasına dikkat edersek alerjiye yakalanma riski de artar gibi düşünüyorum. Mesela polar bişey almayı düşünmüyorum. gereksiz terletiyo ve elektriklenmeyi artırıyor diye. kış bebeği olacak ama çoğu şeyi penye adım. şimdi kışlıklar da çıkar kalın penyelerden de alırız. yeter.
pkasss canım cicileriniz çok şirin. nerelerden alışveriş yaptın?
ayy bunlar çok cici :) canım alah sağlıkla kulanmayı nasip etsin inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?