2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Merhaba;

Ben de dün gördüm keseyi. Haftaya tekrar çağırdı. Bebeği henüz görememiş doktor...

Kızlar ben de tam 5+0 iken kesemi gördüm 16 mm dedi, iyi dedi doktor. Bebek için 9-10 gün sonra gel dedi,bu cuma gidicem inşallah. 6+3 falan olmuş olucam,sizce kalp atışı görülür mü?

Ben 19.11 da kesyi gördüm doktor çok küçük daha dedi, 04.12. da doktora gideyim diye düşündüm belki kalp atışını duyarız inş

Ben de 20'sinde gittim canım bebeĞİ göremedik kese vardı sadece, 2 GÜN SONRA ÜCRETSİZ KONTROLÜME GİDİCEM,UMARIM GÖZÜKÜR.Yoksa aralık 3'e randevu aldım asıl doktoruma, inşallah en azından o gün görebilirim.

Selam

merhabaaa güzell annelerrr :) bende 8+4 haftalığımm geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk 1 ay sonrada 2li testimize gidicez cinsiyet belli olurmu acaba çok merak ediyorum rüyalarımda erkek :):)

Allah gönlüne göre versin canım benimde 5 yaşında bir kızım var bende 1 tane oğlum olsun isterim

Bizde 5+2 yiz bende haftaya cuma gitmayi düşünüyorum. Tokat'ta olan var mi? Ben Tokat'tayim da

merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ilk hamilelğim beklemediğim bi anda öğrendik korunuyorduk aslında çok garip duygu içindeyim bugün 4 haftalık olduğunu öğrendim aynı zamanda iş teklifi aldım ve pazarteside işe başlıcam neler yapmam gerekir neler önerirsiniz iş hayatıyla birlikte zorlarmı acaba

merhaba hayırlı olsun Allah bağışlasın inş.

İlaçla mı korunuyordun?

İş veren daha sonrasından umarım sıkıntı yaratmaz yasal olaak birşey yapamasalrda mobbing uygulayarak bazı işverenlerin yıprattığını duyuyorum umarım senin için herşey güzel olur

Canim oncelikle hayirli olsun:) inan ayni durumdaydim bende is gorusmesine gitcegim gun hamile oldugumu ogrendim:) tabiki bebegim herseyden onemli oyuzden is teklifini geri cevirdim:)

Merhaba arkadaşlar...
Bende ikinci bebeğime hamileyim.. 6+1 haftalık.. 2,5 yaşında bir oğlum var.. 2012 Mayıs annesiyim

merhabaaa güzell annelerrr :) bende 8+4 haftalığımm geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk 1 ay sonrada 2li testimize gidicez cinsiyet belli olurmu acaba çok merak ediyorum rüyalarımda erkek :):)
Canim cinsiyeti 11 12 haftada da soyluyorlar kesin olmamakla birlikte genelde yanilmiyolar gerci hayirlisi Allah gonlune gore versin

teşekkür ederim canım yok prezervatifle korunuyorduk ama bu ay bende alerji yaptığı için çok kullanamamıştık hemende bebiş olmus inşallah sıkıntı olmaz sağlık ocağına bildirmek gerekiyormus ilk haftdan izin verirlermiki diye terddütte kaldım..

Canim oncelikle hayirli olsun:) inan ayni durumdaydim bende is gorusmesine gitcegim gun hamile oldugumu ogrendim:) tabiki bebegim herseyden onemli oyuzden is teklifini geri cevirdim:)
teşekkürler canım nasıl bir işti geri çevirdin

merhaba kızlar
ben de 6 haftalık hamileyim Allahıma cok şükür. dün ilk kez kalp atışını gördük o kadar güzel bir duygu ki Rabbim her isteyene yasatsın insallah..
benim 2.hamileliğim ilki kendiliğinden sonlandı malesef.. su an hem sevinçli hem endişeliyim.
dilerim Rabbim hepimize yavrularımızı saglıkla kavusmayı nasip eder.

merhaba arkadaslar ben yarın doktora gidicem kendi doktorum izindeymiş baska doktora gidicem randevu yarına buldum normaldecuma günü gidicektim suan tam 11+1 im cuma gittiğimde ikili tarama testi yapılıcaktı yarın gittiğimdede yapılabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…