Ben 19.11 da kesyi gördüm doktor çok küçük daha dedi, 04.12. da doktora gideyim diye düşündüm belki kalp atışını duyarız inş
SelamMerhaba kızlar bizimde topiğimiz olsun dimiii ben henüz 5 haftalık hamileyimmm temmuz 5 dedi doktorum inşallah nasipse yengeç burcu bi bebeğim olcakk :) sizler kaç haftalıksınızz kaçında doğumunuz hadi bakalım 9 ay paylaşalım burda bütün sevinçlerimizi :)
Selam canım hayırlı olsun öncelikle benimde kısmetse 2 nci bebeğim gelecek 8 haftalık Çin takvimine bakıp inanan varmı tutuyormu acaba ???
Allah saglikla kucagin almayi nasip etsin canim:) bende 5+4 haftaya bizimde kontrol var herkesin hakkinda hayirlisi insallahBizde 5+2 yiz bende haftaya cuma gitmayi düşünüyorum. Tokat'ta olan var mi? Ben Tokat'tayim da
merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ilk hamilelğim beklemediğim bi anda öğrendik korunuyorduk aslında çok garip duygu içindeyim bugün 4 haftalık olduğunu öğrendim aynı zamanda iş teklifi aldım ve pazarteside işe başlıcam neler yapmam gerekir neler önerirsiniz iş hayatıyla birlikte zorlarmı acaba
Canim oncelikle hayirli olsun:) inan ayni durumdaydim bende is gorusmesine gitcegim gun hamile oldugumu ogrendim:) tabiki bebegim herseyden onemli oyuzden is teklifini geri cevirdim:)merhaba kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ilk hamilelğim beklemediğim bi anda öğrendik korunuyorduk aslında çok garip duygu içindeyim bugün 4 haftalık olduğunu öğrendim aynı zamanda iş teklifi aldım ve pazarteside işe başlıcam neler yapmam gerekir neler önerirsiniz iş hayatıyla birlikte zorlarmı acaba
Canim cinsiyeti 11 12 haftada da soyluyorlar kesin olmamakla birlikte genelde yanilmiyolar gerci hayirlisi Allah gonlune gore versinmerhabaaa güzell annelerrr :) bende 8+4 haftalığımm geçen hafta kalp atışlarımızı duyduk 1 ay sonrada 2li testimize gidicez cinsiyet belli olurmu acaba çok merak ediyorum rüyalarımda erkek :):)
teşekkür ederim canım yok prezervatifle korunuyorduk ama bu ay bende alerji yaptığı için çok kullanamamıştık hemende bebiş olmus inşallah sıkıntı olmaz sağlık ocağına bildirmek gerekiyormus ilk haftdan izin verirlermiki diye terddütte kaldım..merhaba hayırlı olsun Allah bağışlasın inş.
İlaçla mı korunuyordun?
İş veren daha sonrasından umarım sıkıntı yaratmaz yasal olaak birşey yapamasalrda mobbing uygulayarak bazı işverenlerin yıprattığını duyuyorum umarım senin için herşey güzel olur
teşekkürler canım nasıl bir işti geri çevirdinCanim oncelikle hayirli olsun:) inan ayni durumdaydim bende is gorusmesine gitcegim gun hamile oldugumu ogrendim:) tabiki bebegim herseyden onemli oyuzden is teklifini geri cevirdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?