- 30 Kasım 2014
- 98
- 18
- 28
- 33
canım bende kullanıoyorum kutu bitene kadardır.ilk kez kullanıyorum eriyince akıyormu sende benmi yapamıyorum nedirBende 15 gündür falan kullanıyorum benim 100 mg ama 2 tane alıyorum vajinal olarak ilk gittiğin Dr vermişti normal kullan dedi ama suan gittiğim Dr vajinal yoldan 5-6 kat daha fazla etkisi olduğunu söyledi ne kadar kulanicam bilmiyorum
ş canım sende duyarsın senin bat kaçıydıinşallah duyarsın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin benimde c.tesi gidicem duyarım inşallah
in
ş canım sende duyarsın senin bat kaçıydı
canım sennle aynı sayılırız benim de ikinci gebeliğim ilkinin gelisimi durdu temmuzda kürtaj olmustum. insallah bu sefer yawrularımıza kavusturur Rabbim..Benin 2. Gebelik ilki 9 haftada kalbi durdu malesef 4 ay sonra yine hamileyim insallah bunu Allaahim bana bagislar daha cok yeni yarin kese kontrolu kalp atisi bakacagis herkese hayirli olsun Inşallah
bende de şişkinlik oldu ve göğüslerde agrı baska da belirtim yoktu gecen hafta birden kesilince endişe ettim hemen doktora gittim çünkü ilk gebeliğimde sorun yasamıstım neyseki kalpatıslarını gorduk :) dün de saglık ocağına gitmiştim hemşireye de anlattım hissettiklerimi. dediki adet dönemin geldigi ve adet olmadıgın için öyle hissetmişsindir her ay aynı dönemde yine hissedebilirsin dedi. adım şimdiden evhamlı gebeye çıktıBenimde 2. gebeligim 5+5 şiz. 6 yasinda da bir kizim var. Kizimda hicbisey hissetmemistim ama bunda sag kasigim arada agrir gibi oluyor birde goguslerim ancak hizlamaya basladi.bugunde kendimi cok siskin hissediyorum patlayacakmisim gibi cok siskinim sizde oyle hissediyormusunuz? doktora ya bu cuma yada haftaya pazartesi gitmeyi dusunuyorum
Canım Merhaba doktordan geldim duyduk bebeğin kalp atışlarını çok şükür çok güzel bir duygu :) doktor bana yavaş veya hızlı demedi kalp atışı için?
Benimde aynı şekilde oluyo normal ben tüp bebek tedavimdede vajinal ilaç kullanıyordum oda aynı şekil geliyordu vajinal ilaçlarda bu oluyo hep sanırım sende gece yatmadan oncemi kullanıyorsuncanım bende kullanıoyorum kutu bitene kadardır.ilk kez kullanıyorum eriyince akıyormu sende benmi yapamıyorum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?