2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

İnşallah canım ya seninde bebeğin kalbi hızlanmistir nereye hangi hastahane gidiyorsun? Bende yarın sabah gideceğiz dua et banada :)

kızlar allah nasip ederse ben de temmuz annesi olucam. kesemizi gördük. perşembe günü de kalp atışları için gidicez doktora. cok sabırsızlanıyorum:)

Bursa bahar Hastahanesi murat Erdemir e gidicem umarım hızlanmistir bebeğimin kalo atışları dua edicem senin için

merhaba arkadaşlar inşallah hepimiz saglıklı gebelikler geçiririz bende geçen ay düşük yaptım kimyasal gebelikmiş ama çok şükür bu ay yine gebeyim perşembe günü randevum var inşallah herşey yolunda gider keseyi görücez dedi doktorum çok dua ediyorum 3. gebeligim 2 oglum var bunu da eşim istedi belki kız olur dedi hayırlısı olsun artık cinsiyeti şimdiden merak ediyorum

canım bende kullanıoyorum kutu bitene kadardır.ilk kez kullanıyorum eriyince akıyormu sende benmi yapamıyorum nedir

merhaba kızlar hepinize günaydın bende temmuz annesiyim allah nasip ederse bir düşüğüm var kalbi atmadı kürtaj oldum sadece kese gördük 2 hafta sonra gel dedi dr kalp için inş duyarız

inşallah duyarsın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin benimde c.tesi gidicem duyarım inşallah

Canım Merhaba doktordan geldim duyduk bebeğin kalp atışlarını çok şükür çok güzel bir duygu :) doktor bana yavaş veya hızlı demedi kalp atışı için?

Merhaba kizlar bende Allah izin verirse temmuz annesiyim.2 hafta once kalp atisini duyduk. BEN ASİlama ile hamile kaldim cok sukur ilk seferde tuttu. Hatta asilamanin 8. Gunu 6 gun suren cok yogun kanamam oldu. Simdi hersey yolunda cok sukur. Migde bulantim yok ama cok uyuyorum. Siz de oylemisiniz?

bende geldimmmm miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür.8 aralıkta yine kontrolüm var..

Benin 2. Gebelik ilki 9 haftada kalbi durdu malesef 4 ay sonra yine hamileyim insallah bunu Allaahim bana bagislar daha cok yeni yarin kese kontrolu kalp atisi bakacagis herkese hayirli olsun Inşallah
canım sennle aynı sayılırız benim de ikinci gebeliğim ilkinin gelisimi durdu temmuzda kürtaj olmustum. insallah bu sefer yawrularımıza kavusturur Rabbim..

bende de şişkinlik oldu ve göğüslerde agrı baska da belirtim yoktu gecen hafta birden kesilince endişe ettim hemen doktora gittim çünkü ilk gebeliğimde sorun yasamıstım neyseki kalpatıslarını gorduk :) dün de saglık ocağına gitmiştim hemşireye de anlattım hissettiklerimi. dediki adet dönemin geldigi ve adet olmadıgın için öyle hissetmişsindir her ay aynı dönemde yine hissedebilirsin dedi. adım şimdiden evhamlı gebeye çıktı

canım bende kullanıoyorum kutu bitene kadardır.ilk kez kullanıyorum eriyince akıyormu sende benmi yapamıyorum nedir
Benimde aynı şekilde oluyo normal ben tüp bebek tedavimdede vajinal ilaç kullanıyordum oda aynı şekil geliyordu vajinal ilaçlarda bu oluyo hep sanırım sende gece yatmadan oncemi kullanıyorsun

kızlar buarada özel hastaneye gidiyorsanız doktorun istediği testlerin cogunu ücretsiz sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz. benim ilk deneyimim oldugu için yeni ögrendim bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…