2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Kaçıncı gebelikler arkadaşlar benim31 temmuz görünüyor dogum cok arada bi tarih.2. Bebeğim

Benin 2. Gebelik ilki 9 haftada kalbi durdu malesef 4 ay sonra yine hamileyim insallah bunu Allaahim bana bagislar daha cok yeni yarin kese kontrolu kalp atisi bakacagis herkese hayirli olsun Inşallah

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım benimde temmuz 15 tahmini doğum kalp atışlarıni gördük 8 aralıkta tekrar gidicem kalp atışı dk da 111 di doktor biraz yavaş dedi tedirgin oldum bu konuda bilgisi olan varmı Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah

Merhaba bende ,

7.haftaya yeni girdim bugün doktora gideceğiz bıraz ağrım oldu ve hafif kan geldi umarım yolunddir hersey pozitif dusunuyorum:):) dua edin bana olur mu. Belki kalp atışını da duyariz

Merhaba bende ,

7.haftaya yeni girdim bugün doktora gideceğiz bıraz ağrım oldu ve hafif kan geldi umarım yolunddir hersey pozitif dusunuyorum:):) dua edin bana olur mu. Belki kalp atışını da duyariz​
Canim icini feraht tut iyi haberlerle gel insallah

Benimde 2. gebeligim 5+5 şiz. 6 yasinda da bir kizim var. Kizimda hicbisey hissetmemistim ama bunda sag kasigim arada agrir gibi oluyor birde goguslerim ancak hizlamaya basladi.bugunde kendimi cok siskin hissediyorum patlayacakmisim gibi cok siskinim sizde oyle hissediyormusunuz? doktora ya bu cuma yada haftaya pazartesi gitmeyi dusunuyorum

ben tam 45.günümdeyim kalp atışı duyulurmu acaba :) bana geçen hafta keseyi gördüğümüzde haftaya cumartsi gel demişti heyeceandan hemen gitmek istiyorumda

Merhaba,
bende yarına randevu aldım.. Küçük meleğimi görmek için sabırsızlanıyorum... Benimde ikinci hamileliğim 2,5 yaşında bir oğlum var..
insan ne kadara çabuk unutuyormuş yaa.. Kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştum hiç hatırlamıyorum..
oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim.. Hiç midem bulanmadı, çok rahat ve kolay geçirmiştim.. 16 kilo aldım ve normal doğum ile doğurmuştum..
bakalım şimdi beni neler bekleyecek??

Ben de 7. Haftamdayim doktorum 2 hafta once bugune gel demisti bu surecte progestan kullandim yarin nasil geçecek ne diyecek cok merak ediyorumm

Ben de 7. Haftamdayim doktorum 2 hafta once bugune gel demisti bu surecte progestan kullandim yarin nasil geçecek ne diyecek cok merak ediyorumm​
Progestan bende kullanıyorum tedbir amaçlı vermişti doktorum ama bişey mi var diye tedirgin olmuştum kaç mg lik kullanıyorsun acaba ve ağızdan mi kullanıyorsun

Merhaba bende ,

7.haftaya yeni girdim bugün doktora gideceğiz bıraz ağrım oldu ve hafif kan geldi umarım yolunddir hersey pozitif dusunuyorum:):) dua edin bana olur mu. Belki kalp atışını da duyariz​
Canim icini feraht tut iyi haberlerle gel insallah​
Sağol canım hamd olsun doktor baktı
Kese çok iyi görünüyordu hersey yolundaymis bebik kendini göstermedi çok zor gördük küçük birseycik:)kalp atışıni gördük ama duyamadık çok güzeldi bu bile yetti. Rahimde pıhtı varmış o da gider inş doktor takibe aldı bakalim

Slm kelebek bende yarın doktora gideceğim kalp atışları için çok heyecanlı yaaa sen kaçta gideceksin?​

Ben haftaya pazartesi gidicem yani 8+5 Te kalp atislari biraz yavaş demişti doktorum o yüzden tedirginim biraz dkda 111 çıkmıştı 6+5 te kalp atışlarını duymak çok heycan vericiydi bunu yaşamak mükemmel bi duygu heycanlanmamak mümkün değil haklısın inşallah kalp atislari hızlanmistir bebeğimin de ...

Benim kullandigim progestan 200mg ve doktorum olasi yan etkilerini azaltmak icin vajinal kullan dedi 2 hafta olcak bugun yarin gidicez bakalim peki siz ne kadar kullandinizz

Benim kullandigim progestan 200mg ve doktorum olasi yan etkilerini azaltmak icin vajinal kullan dedi 2 hafta olcak bugun yarin gidicez bakalim peki siz ne kadar kullandinizz

Bende 15 gündür falan kullanıyorum benim 100 mg ama 2 tane alıyorum vajinal olarak ilk gittiğin Dr vermişti normal kullan dedi ama suan gittiğim Dr vajinal yoldan 5-6 kat daha fazla etkisi olduğunu söyledi ne kadar kulanicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…