2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Selam kızlar, bugün doktora gideceğim. Çatı muayenesi yapacak, tedirginim biraz.. Birde çok acele ediyorum artık sabırsızlanıyoruz.. Keşke bu akşam doğum Başlamış dese doktor nasıl sevinirimmm

Canlarim sağolun. Sabah 6 da suyum geldi kendi sancimla iki saat sancidan sonra 10 cm acilma ile doguma alındım. Oglusum doğdu şükür darısı başınıza biraz zor:) hatta baya zor sanci ya.

Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin canım hadi bakalım atlattı ne güzelll :) bende neden hiç bir belirti yok yaa yalancı sancılarım bile olmuyo darısı başımızaaa :)

Merhaba , 35+1 günlük hamileyim bebeğim dünkü kontrolde 3kilo olarak hesaplandi. Doğuma kadar ne kadar kilo olur tahmini, dogumdan cok korkuyorum sanirim sezeryan olcak ancak kararsizim sizler nasil doğum yapicaksiniz

Kızlar bende hastanedeyim gece 12:30 da suyum geldi ama sancım yok 1cm ne olur dua edin sağ salim kavuşayım oğlumaaa

Canlarim sağolun. Sabah 6 da suyum geldi kendi sancimla iki saat sancidan sonra 10 cm acilma ile doguma alındım. Oglusum doğdu şükür darısı başınıza biraz zor:) hatta baya zor sanci ya.
Allah bağışlasın canım darısı bizim başımıza artık
Kızlar bende hastanedeyim gece 12:30 da suyum geldi ama sancım yok 1cm ne olur dua edin sağ salim kavuşayım oğlumaaa
Canım sen de inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz sakin olmaya bak stres yapma

Çok sağolun kızlar darısı başınıza. Pınar hazırlıklı ol heran sanci tutabilir:)

[QUOTEPINAR1690, post: 41518184, member: 484627"]Kızlar bende hastanedeyim gece 12:30 da suyum geldi ama sancım yok 1cm ne olur dua edin sağ salim kavuşayım oğlumaaa[/QUOTE]
Pınar ne durumdasın bizi bilgilendir.. İnşallah kolay bir şekilde atlatmış sınır..

Slmlar aciklik 1 cm unsilin ignesi yiyorum doktor 1 veya 2 hafta sonra alicagini soledi ins bisey olmaz ogluma

Merhaba kızlar oğlusum doğdu fakat benim istediğim şekilde değil suni sancıdan sonra oğlumun kalp atışalrı yavaşladı ve sonuç acil sezeryan benim biraz kötü geçti ama herşeye değer evlatlarımız :) Allah doğum yapacakların yardımcısı olsun anne olmak zormuş ama tarif edilemez bi duygu:)

="PINAR1690, post: 41583440, member: 484627"]allah yardımcın olsun ben biraz geç girebildim malum :) umarım doğumun olmuştur :)[/QUOTE]
Geçmis olsun sağ salim almışsın ya kucağına.. Gerisi önemli değil.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu.. Ben daha doğum yapmadım belirti de yok.. Bakalım bekliyoruz, hayırlısı. Bekledikçe de telaşlanıyorum normal istiyorum ama günü geçerse sezeryan da olabilir.. Önemli olan bebişe sağ salim kavuşmak..

Benim nişan geçen hafta pazartesi geldi dr.um muayene de iki cm acilmam oldugunu soyledi bol.bol.yuru dedi. Bende halen tık yok

="PINAR1690, post: 41583440, member: 484627"]allah yardımcın olsun ben biraz geç girebildim malum :) umarım doğumun olmuştur :)
Geçmis olsun sağ salim almışsın ya kucağına.. Gerisi önemli değil.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu.. Ben daha doğum yapmadım belirti de yok.. Bakalım bekliyoruz, hayırlısı. Bekledikçe de telaşlanıyorum normal istiyorum ama günü geçerse sezeryan da olabilir.. Önemli olan bebişe sağ salim kavuşmak..[/QUOTE]
="PINAR1690, post: 41583440, member: 484627"]allah yardımcın olsun ben biraz geç girebildim malum :) umarım doğumun olmuştur :)
Geçmis olsun sağ salim almışsın ya kucağına.. Gerisi önemli değil.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu.. Ben daha doğum yapmadım belirti de yok.. Bakalım bekliyoruz, hayırlısı. Bekledikçe de telaşlanıyorum normal istiyorum ama günü geçerse sezeryan da olabilir.. Önemli olan bebişe sağ salim kavuşmak..[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım doğumun her şekli zor güzel haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…