Canlarim sağolun. Sabah 6 da suyum geldi kendi sancimla iki saat sancidan sonra 10 cm acilma ile doguma alındım. Oglusum doğdu şükür darısı başınıza biraz zor:) hatta baya zor sanci ya.
Geçmiş olsunCanlarim sağolun. Sabah 6 da suyum geldi kendi sancimla iki saat sancidan sonra 10 cm acilma ile doguma alındım. Oglusum doğdu şükür darısı başınıza biraz zor:) hatta baya zor sanci ya.
Allah bağışlasın canım darısı bizim başımıza artıkCanlarim sağolun. Sabah 6 da suyum geldi kendi sancimla iki saat sancidan sonra 10 cm acilma ile doguma alındım. Oglusum doğdu şükür darısı başınıza biraz zor:) hatta baya zor sanci ya.
Canım sen de inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz sakin olmaya bak stres yapmaKızlar bende hastanedeyim gece 12:30 da suyum geldi ama sancım yok 1cm ne olur dua edin sağ salim kavuşayım oğlumaaa
inşallah hayırlı ve kolay şekilde alırsın kucağına oğluşunu.. Benim nişanın üzerinden beş gün geçti resmen oğluşum tembel çıktıı..Kızlar bende hastanedeyim gece 12:30 da suyum geldi ama sancım yok 1cm ne olur dua edin sağ salim kavuşayım oğlumaaa
Senin çatı muayenen nasıl geçti.. İnşallah bir sıkıntı yoktur..Selam kızlar, bugün doktora gideceğim. Çatı muayenesi yapacak, tedirginim biraz.. Birde çok acele ediyorum artık sabırsızlanıyoruz.. Keşke bu akşam doğum Başlamış dese doktor nasıl sevinirimmm
allah yardımcın olsun ben biraz geç girebildim malum :) umarım doğumun olmuştur :)inşallah hayırlı ve kolay şekilde alırsın kucağına oğluşunu.. Benim nişanın üzerinden beş gün geçti resmen oğluşum tembel çıktıı..
Ben sabırsızlığı da aştım artık.. Kendimi hayatım boyunca hamileymişim gibi hissediyorum. Kendini erkene değil son güne şartla yoksa çok gerilirsin..Selam temmuz annisleri 38+2 hamileyim sabırsızlanıyorumm
Geçmis olsun sağ salim almışsın ya kucağına.. Gerisi önemli değil.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu.. Ben daha doğum yapmadım belirti de yok.. Bakalım bekliyoruz, hayırlısı. Bekledikçe de telaşlanıyorum normal istiyorum ama günü geçerse sezeryan da olabilir.. Önemli olan bebişe sağ salim kavuşmak..[/QUOTE]="PINAR1690, post: 41583440, member: 484627"]allah yardımcın olsun ben biraz geç girebildim malum :) umarım doğumun olmuştur :)
Geçmis olsun sağ salim almışsın ya kucağına.. Gerisi önemli değil.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu.. Ben daha doğum yapmadım belirti de yok.. Bakalım bekliyoruz, hayırlısı. Bekledikçe de telaşlanıyorum normal istiyorum ama günü geçerse sezeryan da olabilir.. Önemli olan bebişe sağ salim kavuşmak..[/QUOTE]="PINAR1690, post: 41583440, member: 484627"]allah yardımcın olsun ben biraz geç girebildim malum :) umarım doğumun olmuştur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?